- 19 Kasım 2018
- 1.802
- 1.432
- 83
- Konu Sahibi MeLeKceyiz
Tedavi olmalı, başka türlü hayat geçmez 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen o yüzden pek bişey yapamıyorBüyük ihtimalle ilk suçu olduğu için 5 sene sınırı vermişlerdir ondan dövemiyor
8 yaşındaki bir çocuğa bu kaygıyı yaşatmaya hakkınız yok...Yani soğudum diyebilirim. Normal olduğu zamanlarda birlikte olmak istiyor ama ben sadece ona izin veriyorum benim canım onunla yakinlasmak istemiyor. Bosanmakta istemiyorum ne olursa olsun çocuklarım babadan yada anneden ayrı kalsın istemiyorum çocuklarım da sürekli kavgalarimiz şahit oluyorlar ama sonradan konuşulduğu da kızım 8 yaşında siz bosanirsaniz ben kimde kalcami bilemiyorum anne diyor. Sarhoş olsa da çocuklar korkuyorlar kızıyorlar ama yine de 2 dakika sonra babacim diyolar.
kusura bakmayın biraz sert kaçabilir söylediklerim ancak susamayacağım:çocuklarım da sürekli kavgalarimiz şahit oluyorlar ama sonradan konuşulduğu da kızım 8 yaşında siz bosanirsaniz ben kimde kalcami bilemiyorum anne diyor.
2) bunu normal bir şeymiş gibi kanıksamaya başlamışlar farkında mısınız? yani ileride kendi kocaları da içip dövse sonra normale dönse sorun etmeyecekler. bilmem farkında mısınız?Sarhoş olsa da çocuklar korkuyorlar kızıyorlar ama yine de 2 dakika sonra babacim diyolar.
3) bile bile lades demişsiniz, ne bekliyordunuz ki?Eşimin içki problemi bildim bileli var konuya nerden başlasam bilemiyorum evlendigimiz günden beri hep geceleri gelirdi eve
4) ne iyi koca ama! siz hakkını yememeye devam edin!2 kez anne oldum iki hamileliğim de de hep disardaydi.
5)Hakkını yemek istemem güzel günlerimiz de oldu.
6) hala bu adamın size dokunmasına izin veriyorsunuz yani? çocuklarınıza ve size bunu yaşatan adamla hala aynı evde yaşıorsunuz?orospu damgası yedim eşim tarafından ve hala da devam ediyor bu durum.
7) haksızlar mıymış??Eşime kaçtım ailem içki içtiği için istememişti.
8) ya şaka mı yapıyorsunuz??? bahaneler buluyor sizi susturmak için,kendini haklı çıkarmak için. haklı mı????? böyle ayyaş,pis bi adam sizden ilgi bekleyemez!Güleryüz gostermedigim için eve gelmek istemiyormuş haklı ilgi bekleyebilir