- Konu Sahibi denizinkizi
-
Bir arkadaşımın eşi var o da at yarışı bağımlısı ve kızcağız nasıl üzülüyor anlatamam.Hastalık gibi bir şey galiba söz verip birkaç hafta oynamıyormuş sonra yine başlıyormuş.Sakin bir şekilde oturup konuşsanız çok üzüldüğünüzü anlatsanız ve sadece haftada 2 gün oyna deseniz belki azaltırsa bir süre sonra tamamen bırakır.Ayrıca işin birde maddi boyutu var.Arkadaşıma günde 2-3 liralık oynuyorum diyormuş ama günde 5 lira verdiğini düşünüyor arkadaşım eeee ayda yapar 150 lira sadece at yarışına veriyor yani.Ama ben bir şey alsam ne kadara aldın pahalı değil mi?Başka bir şey alsaydın dermiş. kız haklı olarak çok üzülüyor.İnşallah bir çözüm yolu bulursunuz.
aynen bende sürekli bu durumdan sıkayetcıyım demekki abartmıyorum haklıyımCanim ayni durumu Kucuk dayimla esi yasiyolar. 6 yasinda kizlari var. Yengem (aslinda ayni yastayiz) surekli bu durumdan sikayetci. Hergun 10 yada 20 liralik oynuyor. Yengemde hergun geriye atsam o parayi yilda dunya para yapar demesine ragmen, dayim sen cok biliyosun deyip kesip atiyo. Gecen seneydi 6 bin lira kazanmis, simdi hala onu bahane ederek ya yine tutarsa diye birakmiyor.Malesef cozumu yok bunun, kendisi istemedikden sonra biraktiramazsin.
artık gerçekten cok sıkıldım !
durmmadan hergun idda oynamasından
gleir gelmez bilgisayar basına gecıp iddayla ugrasmasından
sohbet edememekten benimle ilgilenmemsinden
onca tavır yapmama ragmen onca kavgalarımıza ragmen haala vazgecmemesinden
herseferinde söz verdiği halde vazgecicem bırakıcam şöyle böyle demesine ragmen herseferinde başa dönmekten artık gerçekten cok sıkıldım
böyle bi durumda olanlar varmı cok merak ediyorum varsa lütfen paylasın napıcam inanın bilmiyorum
bu sebeple cok buyuk kavga ettık buggun idda yüzünden beni kırmasından üzmesinden bıktım
napmalıyım sizce(
onlar bı sekılde caresını bulmus gıbı gorunyor ne kadar care ne kadar dogru bılmıyorum ama sonucta onemlı olan anlasmaları..teşekkür ederimbenm kaynımda çok oynar cnm bi defa biiraz para kazanmışlar şimdi kaynım iddia eltimde sayısal oynuyor....yuvarlanıp gidiyolar köşeyi döneriz diyerekten
ne demişler can çıkmış huy çıkmamış.kolay gelsin.
Bu da bir tür bağımlılık.Ve insanların bu tarz şeylerden vazgeçmesi çok kolay değil.Hadi öyle pat bırakayım,haftada şu kadar oynayayım demekle olacağını sanmıyorum.Bir uzmandan yardım alması şart bana kalırsa.Bu duruma nasıl ikna edersiniz işte onu bilemiyorum.Ama kapıyı açmıyorum diyorsunuz belki bu durum rahatsız eder ve sonrasında ciddi ciddi bu durumun can sıktığını,ayrılığa bile götürebileceğini tedavi olmasının şart olduğunu söylerseniz ikna olur belki.Allah yardımcınız olsun.
artık gerçekten cok sıkıldım !
durmmadan hergun idda oynamasından
gleir gelmez bilgisayar basına gecıp iddayla ugrasmasından
sohbet edememekten benimle ilgilenmemsinden
onca tavır yapmama ragmen onca kavgalarımıza ragmen haala vazgecmemesinden
herseferinde söz verdiği halde vazgecicem bırakıcam şöyle böyle demesine ragmen herseferinde başa dönmekten artık gerçekten cok sıkıldım
böyle bi durumda olanlar varmı cok merak ediyorum varsa lütfen paylasın napıcam inanın bilmiyorum
bu sebeple cok buyuk kavga ettık buggun idda yüzünden beni kırmasından üzmesinden bıktım
napmalıyım sizce(
Malesef aynı durum benim annemın basındada var,annemın 2. evliliği ve eşi idda hastası.Adam eve ekmek almıyor gidiyor idda oynuyor,cebinde ki parayı iddaya yatırıyor geliyor bizden yol parası istiyor.ki 2 tane küçük kardeşim var onların rızkını böyle savuruyor ilgi alaka zaten sıfır...
ben şu erkekleri hiç anlamıyorum,ne kadar ahmaklar ya kazansan bile zaten onu tekrar tekrar oynayarak geri ödüyosun..kazanç mazanç yok yani..hem haramı kazansan nedirki..
ama biz desekki ver ayda 300-500 herneyse güzellik merkezine gidicem,bakım,spa cart curt ettiricem mümkün değil alamazsın..boşa para vermiş gibi hisseder..ama sigara dumanına,iddaaya verilen para boş deil çünkü..
kötü annenizin basına gelen dahada kötüymüş üzüldüm çocukların rızkını bile böyle şeylere vermesi gerçekten kötü yazık değilmi..insan bi ömür böyle geçermi diye düşünüyor
Evet o kadar ileriye gitti ki en son eve hiçbirşey almamış anneciğim ve kardeşlerim günlerdir aç çocuklar herşey istiyor para yok annem alamıyor tabı ben ve eşim annemlerı aldık bıze getırdık yaklasık 10-15 gundur bızdeler ne aradıgı var ne sordugu annem kahroluyor ama napsın güçlü durmak zorunda işte böyle...beterin beteri var hanımlar Allah herkezin yardımcısı olsun
kötü annenizin basına gelen dahada kötüymüş üzüldüm çocukların rızkını bile böyle şeylere vermesi gerçekten kötü yazık değilmi..insan bi ömür böyle geçermi diye düşünüyor
Evet o kadar ileriye gitti ki en son eve hiçbirşey almamış anneciğim ve kardeşlerim günlerdir aç çocuklar herşey istiyor para yok annem alamıyor tabı ben ve eşim annemlerı aldık bıze getırdık yaklasık 10-15 gundur bızdeler ne aradıgı var ne sordugu annem kahroluyor ama napsın güçlü durmak zorunda işte böyle...beterin beteri var hanımlar Allah herkezin yardımcısı olsun
gerçekten beterin beteri var ve Allah herkese yardım etsin ne diyebilirimki..bi idda yüzünden yuvalar yıkılıyor ne garip bi devirdeyiz anlamadım..
bende eşimle barısmayı dusunmuyorum dun gece cok duusndum en azından bi kaç gün yalnız kalıp dusunmeye devam edicem
cnm konuyu acalı baya olmus ama nacızane fıkrımı yazmak ıstedım benım esımde tam bır ıdaa hastasıdır hergun oynar macları takıp eder ben ondan ılgı alaka beklerken o sureklı mac kac kac bıttı deyıp sureklı spor haberlerıne bakardı sonra bende ona karsı ılgısız olmaya baslayınca ters teptı galıba o ıdaayı hafıflettı evde mac ızlemeyeye basladı sımdı ben borsaoynuorum sureklı o bundan sıkayetcı
benımkıde ıddıa bagımlısı bende cok sıkıldım bu durumdan arkadaslar bısey sorcam benımkı bana oynamadıgını sadece takıp ettıgını soyluyor sızcede oynamıyor olabılırmı buna b ende ınanmıyorum ama ısrarla oynamadıgını soluyor artık nasıl takıpse ya ıddıa gazetesı elınde ya netten gırıyorkackere o gazeteyı yırtım ama gene alıyor gene alıyor evde bı ıddıa gazetesı bı o var sankı bıgun uyurken sıcradı yatakta baktım konusuyor bana mac kac kac dıye sordu aklı fıkrı ıddıa olmus gırtlagını sıkasım gelıyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?