- Konu Sahibi dokunmakalbme
Size söylenebilecek çok şey varken ne yazık ki sözcükleri seçmem ve inceltmem gerekiyor.Ben bir anneyim çok şükür bir oğlum var.İşten gelene kadar napıyor diye düşündüğüm , yemek yemediğinde üzüldüğüm, hastalandığında varlığımla güç verdiğim bir oğlum var.Hayat karşımıza ne çıkarır bilinmez ama bildiğim tek şey şu ki dünya üstüme yıkılsa ben oğlumu bırakmam ona annesizliğin ezikliğini yaşatmam.Neymiş oğlunun sözleri yeni eşini kırmış eşin bu sözlere alınmış o nedenle oğlunla görüşmen yasakmış ve açıklaması kendisinin de ilk çocuğuyla ilgilenmiyor olmasıymış.Benim okurken içim yandı günahsız o iki çocuğa.Siz para içinde yüzseniz bile huzurlu olamazsınız çünkü sizizn üzerinizde iki masumun hakkı var.Bence siz kocanızla aşk dolu günler geçirmeye devam edin tatlı sözlerine yine kanın ama unutmayın sizin kocanız karısını boşayınca çocuğunu da unutan bir adam.Yani günün birinde sizden de vazgeçerse siz bu sefer de kızınızla baş başa kalacaksınız. Ve yıllar sonra sizden nefret eden bir delikanlıyla karşılacaksınız annesizliği her an yaşamış, hayatı boyunca bir yanı hep ezik kalmış belki de bu yüzden kadınlardan nefret etmiş bir delikanlıyla.
öncelikle annelik duygularım olmasa zaten burada böle bi konu acıp oğlumdan bahsetmem ou sevmesem bende sizin gibi düşüüyordum yani oğlumu yaparken evlenirken hiçde ayrılık gelmemişti alıma ama ne yazıkki büyük konuşmamak gerekiyo ve beni kötü bi anne olmadığımı oğlum az cok hatırlıaycak yaşta idi herşeyin farkında idi ne yani benim oğlumu istememem gibi bi neden yok ben sadece eski eşimden korkuyorum eğer eşiminse oğluna olan ilgisizlik nedenini yazdım okursanız