Esimin ilgilisi cekmek

NisaZumra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.047
708
73
Selam arkadaslar..

Önce sunu belirtmek isterimki benim öyle büyük bir sorunum yok Allaha Sükür sizden sadece fikir amacli actim bu konuyu.Ben 3 yillik evliyim esimi seviyorm oda beni seviyor(severekte evlendik). Zaman ilerledikce huylarimizi kaptikca hersey dahada monotonlasiyor birbirimizi daha iyi taniyoruz ama sevgi hala var tabiiki.. Esim haftada birkere benimde tanidigim 2-3 evli ve baska arkadaslariylada oturup disarda, camiide gencliklerde sohbet etmeyi onlarla vakit gecirmeyi sever.. Bende bunu ona cok görmem oda bana görmez. Ama zaman zaman cok görüstügüde oluyor arkadaslariyla bu arada arkadas cevresi cok Camiden Genclikten vs ve beni biraz ihmal ettigi oluyor camideki arkadas cevresiyle büyüdügü icin onlara cok alismis ha tabi bu demek degilki 7/24 saat onlarla öyle olsa cekilmez zaten sadece arada beni ihmal ettigini düsünüyorum. Bende cokmu monotonum diyorum bazen kendi kendime hani cilve naz kocayi yataga götürme kendine cekme bunlari yapim geregi cok yapan biri degilim daha cok esim ilk adimi atar. Bu yüzden bu konuda kendimi degistirmek istiyorum belki bu sekilde evde daha cok onla vakit gecirmeyide saglamis olurum. Sonucta hersey Kadinlarin elindedir diye düsünüyorum;)

Sizden esimin daha cok ilgisini kazanmak icin bir kac tüyo istiyorum .. simdiden tskler:)

Gençlik ne demek?
Bence abartıyorsunuz ilgi meselesini. Kendinize özel alanlar tanımışsınız, bu güzel ve böyle devam ettirin.
Yatak meselesine gelince her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır, bir tavsiye verilmez bu konuda.

Bence sosyal ve özel hayatınızın dengesını cok guzel kurmussunuz, bozmaya gerek yok... Masallah :nazar:

Her sey kadinin elinde degildir, isve cilve her seyi cozmez. Adam ne guzel sosyallesiyor ruhunu besliyor sana da vakit ayiriyor problem ne? Bir insani sadece cinsellikle doyuramazsin. Sosyallik gibi baska ihtiyaclari da vardir. Bos yere kafese tikma, iyice senden sogur

Cinsellik konusunda kesinlikle eşinden utanma. İçinden nasıl geliyorsa öyle davran. Eşinin de hoşuna gider zaten..
Oyun falan alabilirsin beraber oynarsınız eğlenceli olur. Tv karşısında kös kös oturmak iletişimi bitiriyo.

Selam arkadaslar..

Önce sunu belirtmek isterimki benim öyle büyük bir sorunum yok Allaha Sükür sizden sadece fikir amacli actim bu konuyu.Ben 3 yillik evliyim esimi seviyorm oda beni seviyor(severekte evlendik). Zaman ilerledikce huylarimizi kaptikca hersey dahada monotonlasiyor birbirimizi daha iyi taniyoruz ama sevgi hala var tabiiki.. Esim haftada birkere benimde tanidigim 2-3 evli ve baska arkadaslariylada oturup disarda, camiide gencliklerde sohbet etmeyi onlarla vakit gecirmeyi sever.. Bende bunu ona cok görmem oda bana görmez. Ama zaman zaman cok görüstügüde oluyor arkadaslariyla bu arada arkadas cevresi cok Camiden Genclikten vs ve beni biraz ihmal ettigi oluyor camideki arkadas cevresiyle büyüdügü icin onlara cok alismis ha tabi bu demek degilki 7/24 saat onlarla öyle olsa cekilmez zaten sadece arada beni ihmal ettigini düsünüyorum. Bende cokmu monotonum diyorum bazen kendi kendime hani cilve naz kocayi yataga götürme kendine cekme bunlari yapim geregi cok yapan biri degilim daha cok esim ilk adimi atar. Bu yüzden bu konuda kendimi degistirmek istiyorum belki bu sekilde evde daha cok onla vakit gecirmeyide saglamis olurum. Sonucta hersey Kadinlarin elindedir diye düsünüyorum:KK66:

Sizden esimin daha cok ilgisini kazanmak icin bir kac tüyo istiyorum .. simdiden tskler:)

bence işve cilveden çok
eşlerle vakit geçirmenin yolunu biraz da onların ilgi alanında aramak lazım

bence kendinizi eşinizin ilgi alanları konusunda geliştirmeyi deneyebilirsiniz
mesela eşiniz futbol mu seyrediyor, maç seyrederken yorum yapabilecek kadar futbol öğrenin
tavla mı seviyor, tavla öğrenin
dini söylevleri mi seviyor, siz de okuyup eşinizle tartışabilecek kadar fikir sahibi olun

yani sizinle vakit geçirmeyi sevmesi lazım ki sizin yanınızda olsun
cinsellik de yaşanıp bitince yine birlikte vakit geçirmek olmuyor. Hoppa

Back
X