• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin ilgisini çekmeye çalışmaktan yoruldum...

merhaba kızlar kısa ve öz yazmaya çalışıcam biz altı yıllık evliyiz eşim başından beri hep bi ilgisizdi.sevdiğini belli etmez bunu kabullendim artık ama cinsel ilgisizliği olması beni korkutuyo yeni evlendiğimizde bile beş günde bi olurdu bu artarak devam etti simdi ayda bire kadar düştü birde hep benim isteğimle oluyo bende bu sefer inat ettim o gelene kadar bende gitmiycem hep çok bakımlıydım ilgili cilveli bi kadındım ama artık bu durum beni öyle yorduki artık kendimi salmaya başladım o kadar hazırlanıyorum ayağina kadar gidiyorum öpüyorum kokluyorum ama o beni öpmuyo bile bişey olsa bile hiç sevişmeden olaya giriyo işte böyle bana lütfen boşanın demeyin iki çocuğum için gittiği yere kadar sabretcm
ha bu arada eşimin bi sağlık problemi yok sorunca çok üşendiğini söylüyo çözûm önerisi sunarmısınız (bu arada biraz açık yazdım ama kusura bakmayın)
Bence biraz kendi haline birak hic bisi yokmus gibi devam et kendisinib yaklasmasini bekle o yaklsana kadar sen yaklasma ama bu arada gecelikler giy mini seyler dekolteler ama takmadan yap bunlari bide boyle dene canım

nişanlıyken fırsat kolluyodu dokunmak için bizde hep ben yaklaştım reddedildiğim bile oldu ama hep şöyle açıklıyodu durumu "seninle ilgili bi problemim yok hiç bi kadına karşı bişey hissetmiyorum bu aralar"diyodu offff sanırım rahatsız

Bu çok tehlikeli bir cümle. Eşiniz bastırmak zorunda olduğu duygular yaşıyor olabilir.

nişanlıyken fırsat kolluyodu dokunmak için bizde hep ben yaklaştım reddedildiğim bile oldu ama hep şöyle açıklıyodu durumu "seninle ilgili bi problemim yok hiç bi kadına karşı bişey hissetmiyorum bu aralar"diyodu offff sanırım rahatsız

"hiç bir kadına bir şey hissetmiyorum" ne demek ya. Bu cümle bana eşinde gerçek anlamda cinsel isteksizlik olduğunu düşündürdü. yada acaba sadece kadınalra isteksizlik mi bu?

eşiniz deki sorun bende de var hiç aramıyorum cinsellgi burdaki arkadaşların dediği gibi acaba pskljik bir rahatsızlıktn kaynaklanyr olabilir mi

tanı konuldu eşiniz eşcinsel bende bi karikatürle süsleyeyim bari
31997388171.webp

hayret valla ilk defa duydum cinselliğe üşeniyorum diyen erkeği :)

tek çare doktor mu başka bir yolu yokmu bunun lütfen benim mesaj.ada cevap

ne yazıkki erkekler bizimim gibi dünceli değil imkansîz doktora gitmem diyo utanıyomus
O nasıl bir laf .
Sen onun karısısın herhengi bir kadın değil.
Dr. gitmeyi önerseniz?
ben 2 ay etrafında pervane olmuştum yeni evliyken bile olmamıştı olmamaya da devam ediyodu. malesef ki çözüme yanaşmazsa doktora filan gitmezse böyle sürüp gider. boşanın diyemeyz elbet çocuğunuz var. ama bunu onun da düşünmesi lazım.

Üşenmek mi, erkek buna üşenir mi ya..
Oturun konuşun olmadı psikolojik bir destek alın.
Ama kendinizi de salmayın sonuçta bakım önemlii :)

Hiç bi kadına hissetmiyorsa.... Umarım cinsel tercihi farklı yönde değildir :( seks terapistine gidin nedir ne değildir öğrenmen gerek

Bazen eşim erekte olur görürüm buna rağmen birleşme olmaz... ''usenmek '' anahtar kelime ... tipik kadin mazeretleri vardir onda .. başım ağrıyor yorgunum uyuyacagim mac var ensem agriyor bacagima kramp giriyor vs vs... ben de bıktım... Artık mücadele de etmiyorum ... sırf sex yok diye de bosanmam... içten içe öfkem artıyor bir gün baska bişeyle patlarim herhalde... evlenmeden önce de böyleydi ama ben bana cok saygı duyuyor o yüzden diyordum... ne salaklik...

Back
X