Eșimin ilgisizligi beni cok üzüyor

Eşin değişmez. Onu böyle kabul edip kendini ona odaklamamanı, kısacası hiç bu konuyu kafana takmayıp kendine başka meşguliyetler bulmanı öneririm.

canim siz daha kari koca olmadan anne baba olmussunuz.
bu durum böyle sürer... adam yarin kalkip size ilgi duyacak degil sonucda.

10 yıllık evli bir arkadaşım eşinize benzer karakterde eşine 'umursamama' taktiği uygulamaya başladı. Ve sonuçlarını almaya başladı..

Kendine vakit ayırıyor, arkadaşlarıyla geziyor, haftasonu çocukları alıp kahvaltıya gidiyor. Eşine de "istersen gel" diyor.
Kaçan kovalanıyor malesef..

Evet gercktn bnde bu gunden itibaren yapcam

E evlenmeden önce nasıldı bu adam?
Hep böyleyse şikayetlenmeye hakkınız yok bilerek evlenmişsiniz.
4 yıllık evlilikte ilk günden hamile kalmak biraz çabuk olmuş evliliği anlayamadan çocuk olmuş çünkü
Yaşınız da küçük en azından 24ü bekleseydiniz

Seninkı kadar olmasa da biraz benzeri koca bende de vardı. Hergun aılesıyle gezer brnı cocukları evde bırakıp onlara giderdi . Bende aldım bundan paraları kartları gıttım gezdım tozdum parasını yedım tek basıma eglenmeye baktım. Sonra sımdı kendısı pesıme dolanmaya basladı. Ben kendım gezmeye eğlenmeye alıstım gelmene gerek yok senle vakıt gecırmekten ben artık zevk almıyorum ıkımız de ozgur ınsanlarız bundan sonra dedım. Sonra kendı geldı tıpıs tıpış. Haftasonu bır gun bızımle bır gun aılrsıyle vakit gecırıyor.

Kocanızın desenize içi geçmiş.Bende böyle insanları anlamıyorum ekonomik özgürlüğünüz varsa küçük çocuğunuz engel değil sosyal olmaya..Ne demek yılda bir beraber gezmek..Size nasıl davranıyorsa aynı şekilde davranın..Ayna olun ki size baktığında kendini görsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…