eşimin ilgisizligi neden sizce

sevdacicegimsin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
9
0
36
Diğer
aranıza yeni katıldım arkadaşlar.uzun süredir misafir olarak giriyoduum.yaşanan sıkıntıları okyorum.herkeksin ayrı ayrı derdi var.benim derdimde eşim 3 haftadır ilgisizleşti.işten geliyor ne dokunuyor,ne halimi hatrımı soruyor.geç geldigi için yemeni yedikten sonra uyuyor.bu haline okadar kızıyorumkikötükedihüso.haftada 1 gün izni var onuda kendi başına geçiriyor.dışarı çıkalım dedimde istemiyor.1 haftadırda ayrı yatıyoruz.sıcaktan yatamıyorum beraber dedi tamam dedim.ama insan karısını özlemezmi okadar umursamaz olduki.söyleyincidae kötü ben oluyorum.kısaca beraber geçirdimiz vakit yok.2 tane çocugum var onlarla ugraşmaktan buaralar işten gelmeden uyuyo oluyoruum.çok geç geliyor.bana kıızıyor ne biçim kadınmışım.hep uyuosun vs vs.inanın ben bu lafları hakaetecek kadın degilim.onun için herşeyi yapıyorum ama yaranamıyorum.neden böyle oldu.off okadar yorgunumki fikirlerine ihtiyacım var:çok üzgünüm:

Yine biz kadınlar uğraşıyoruz, didiniyoruz kurtarmak için ilişkiyi, evliliği.

Sana kabahat buluyorda kendinde hiçmi bir kusur yokmuş acaba, paşa oğlunun.

Ne biçim kadınsın healsanaalsanasmile

Canım iş stresi olmasın sen yine biraz zaman tanı.
Dönem dönem erkeklerde bu sorunlar oluyor..
Karsına al tatlı dille konusmayı dene..

offf erkekler genelı bu versıyon bunların uretım hatasımıdır nedır bilmem.

kesinlikle üretim hatası var bende öyle düşünüyorum yada erken antropoz :1ninca:
arkadasım zor bir durum gercekten umarım düzelir. madem sana böyle davranıyor sen daha ilgisiz davran. yap yemeğini kendine kadar cocuklarına kadar gelince ne yerse yesin. nerde yatıyorsa yatsın. sen azcıkta bakımlı dolan evde onunlada ilgilenme. izin günü dısarımı cıkıyor sen ondan once al cocuklarını vur kapıyı cık. herşey yapıyorum demişsin ya YAPMA niye yapıyosun o senin için ne yapıyor. neden sen alttan alasın onu mazur göresin.
seni çaresiz ezik suçlu hissetmesin. buna izin verme.

Eşin işten kaçta geliyor? Geldiği zaman yemek yemiş mi oluyor aç mı?
Eğer aç geliyorsa senden yemek bekliyordur, sonuçta o da geç saatlere kadar çalışıyor yorgun geliyor.
İş stresinden kaynaklanıyor olabilir, yorgundur.
Ben de çalışıyorum eve gittiğimde bazen hiç konuşmak istemiyorum o kadar yorgun oluyorum ki istemeden suratım da asık oluyor zorla gülümsemeye çalışıyorum.
Erkekler bizim kadar ince düşünemez ne hissediyorsa öyle davranır.
Eşine yardımcı ol geldiğinde ne bileyim üstünü değiştirirken falan, banyoyu hazırla bir duş alsın yorgunluğu gider.
Sen de iki çocuğa bakıyorsun ama dışarıda çalışmak daha zor emin ol.

kesinlikle üretim hatası var bende öyle düşünüyorum yada erken antropoz :1ninca:
arkadasım zor bir durum gercekten umarım düzelir. madem sana böyle davranıyor sen daha ilgisiz davran. yap yemeğini kendine kadar cocuklarına kadar gelince ne yerse yesin. nerde yatıyorsa yatsın. sen azcıkta bakımlı dolan evde onunlada ilgilenme. izin günü dısarımı cıkıyor sen ondan once al cocuklarını vur kapıyı cık. herşey yapıyorum demişsin ya YAPMA niye yapıyosun o senin için ne yapıyor. neden sen alttan alasın onu mazur göresin.
seni çaresiz ezik suçlu hissetmesin. buna izin verme.

haklsın arkadaşım öle yapsam daha iyi olurum onun için.erkeklere fazla ilgi yaramıyo.kaçan kovalınır hesabı yapım belki yola gelir.

Canım kusura bakma ama hiçbir erkekte eve geldiğinde uyuyan kadın istemez, karşılanmak ister...Ev hanımıymışsın madem yoruluyorsun gün içinde biraz kestir, o geldiğinde karşıla yemeğini koy biraz sohbet et, bakalım yine aynı mı davranacak...Yine aynı davranırsa bahane yapıyor demektir.

Çalışan biri olmama her sabah 6:30 da kalkmama rağmen benim eşiminde bazen toplantısı olur seyahati olur inan gece 2' de olsa yatmam gelmesini beklerim. O gelmeden uyuyamam zaten :(

Eşin işten kaçta geliyor? Geldiği zaman yemek yemiş mi oluyor aç mı?
Eğer aç geliyorsa senden yemek bekliyordur, sonuçta o da geç saatlere kadar çalışıyor yorgun geliyor.
İş stresinden kaynaklanıyor olabilir, yorgundur.
Ben de çalışıyorum eve gittiğimde bazen hiç konuşmak istemiyorum o kadar yorgun oluyorum ki istemeden suratım da asık oluyor zorla gülümsemeye çalışıyorum.
Erkekler bizim kadar ince düşünemez ne hissediyorsa öyle davranır.
Eşine yardımcı ol geldiğinde ne bileyim üstünü değiştirirken falan, banyoyu hazırla bir duş alsın yorgunluğu gider.
Sen de iki çocuğa bakıyorsun ama dışarıda çalışmak daha zor emin ol.

eşim gece geliyor.yemegi hazırlıyorum aç olarak geliyor.ben herşeyi yaptıma inanıyorum.onun takıldıgı konu.neden uuyuomuşum halbuki geldinde uyanıyrum.

ayrı yatmayı istemesi senin acilen bişeyler yapmanı gerektiriyor bence.
öncelikle uykuyu azalt kendine de zaman ayır.eşinle konuş ama konuşurken suçluymuş gibi alttan alma çok da sert çıkma.bu konuyu çok uzatmadan halletmen lazım çünkü eşin senden soğuyor

eve geldiğinde yataktan yeni kalkmış yarı uykulu bi kadın görmek istemiyordur belki canım...
uyanık kalıp biraz kendine bak bence ozaman sen istesen de ayrı yatamaz
bayanssulusmile

Bunları sakin sakin eşinizle konuşsanız daha çabuk çözümleyebilirsiniz. Sizin rahatsız oldupunuz şeyler olduğu gibi onun da sizde rahatsız olduğu şeyler var sanırım.

:kızgın:amannnn kocan senden soğuyorrrrr acil durum çabuk bişiler yap!!!!!
süslen, seksi kıyafetler giyin, bi dediğini iki etme, ayaklarını yıka, kölesi ol!!!!
töbe töbeee:bbo::bbo:
bu tarz yorumlara bi tarafımla gülüyorummmsempatiksalakcinni
adam adam olsun da her haliyel sevmesini bilsin karısını..tabi kadın da abes bi ilgisizlk yapmıcak..
neden kadınlar kendilerini paralasın yahu?? beğenmezse beğenmesin, soğursa onun problem..iyi günde kötü günde olayı nerde? yani kadın abiye ve makyajla mı dolaşmak zorunda evde:1shok: zaten koca bu ya kocaaa her halini bilicek, sevicek..:kızgın:
kadını seksi bulması için jartiyerli görmesi gerekmez..hello kitty li pijama ve pofuduk terliklerle de seksi bulurlaelaelaelaelae

kız sen varya o naparsa iki katını yap..istemiyosa sen de yatma onla..ilgi mi bekliyo ilgili olmana rağmen, hepten ilgisiz ol. bakalım napcak..gercekten iyilk yaramıyo bunlara:hulya:

şimdi yazdığın kadarıyla sen haklısın ama bir erkekte sürekli uyuyan bir kadınla karşılaşmak istemez eve gelince...bu atmosferden dolayı belkide adam depresyona girmiştir..biraz hareketli cıvıl cıvıl ol..sürekli ilgilenen adam 3 haftadır neden ilgilenmiyor biraz kendini eleştir canım..herşey normal o kendi kendine değişmişse
koy tavrını ilgilenme çık gez dolaş bakalım..nereye kadar senden ayrı yatacak..elbet yanına gelecek ozamanda çok sıcak sıkılıyorum git içerde yat de..
burnundan fitil fitil getir..ama dediğim gibi seninde hataların varsa bence onları düzeltmekle başla..

kelin ilacı olsa önce kendi başına sürermiş bu arada kel ben oluyorum..
bende konu açmıştım buna benzer
ya bu erkeklere ne oluyor bende bunu çözemedim.
ilgi deseniz var sevgi deseniz var bakım deseniz var güleryüz deseniz oda varr
eee ozmaan sorun ne
aslında sorun yok senin eşinin yaptığı gibi niye uyuyorsun demesi gibi,sen uymasan o başka bişey bulur.
tartışmak ortamı germek bunların hoşunamı gidiyor anlamadım..
eşimde koltukta uyuya kalıyor..bu sefer uyandırmaya gidiyorum ben burda rahatım diyor.
yada kalkacak halim yok diyor,bütün gün çalışıyorum bırakta burda uyuyayım ne olur diyor.diyorda diyor.
sonrasıı benim moral sıfırr.bu sefer uyku muyku kalmıyor bende.
niye böyle yapıyor niye benimle yatmadı diye kurcalıyorumda kurcalıyorum.
neyse bu topik kaderimin topiği gibi oldu pardon..
canım senin yapacağın ne vallah bende bilmiyorum eşlerimiz aynı
en iyisi yorum yapacak olanlardan belki bende bir kaç takitk alabilirm.

çocuklarınız kaç yaşında?yani sizi çok mu yoruyolar ki yatıp uyuyosunuz...
açıkçası bende eşimin uyumasını istemem,beraber vakit geçrmek varken,ilgi isterim,gösteririm de,ister mıç mıç olsun...

bence bu gece çocukları uyut,sen uyuma,nolcak bakalım??

Biraz empati yapman lazım.Belki senin de eksiklerin vardır bu konuda.Önce uyku problemini halletmen lazım..İşten yorgun argın gelmiş bir eşe kapıyı uykudan yeni kalkmış birinin açması pek hoş olmaz.Erken kalkıp gün içinde işlerini bitirdikten sonra biraz kestirmeye çalış.Çocukların kaç yaşında bilemiyorum ama az da olsa bunu yapabilirsin.Belki kendini çocuklara ve işlere verip kendini salıverdin.Belki de eşinde var bazı sorunlar..İşin derinini bilemeyiz.Şuraya yazdığın 3-5 cümleyle de eşini ya da seni yargılayamayız.Şapkanı önüne koyup düşünmen,eşinle konuşman lazım.Ne eksik?Sende ya da onda?Derdine çare yine sende,burda değil..
Umarım en kısa zamanda iyi haberler verirsin..yerimseniben

bence uykunu gündüzden al..çocukları da parka götür bol bol yor oynasın zıplasın erken uyusunlar:)giy dekolteleri kur mumlu bi sofra sıcak falan dinlemez bunları görürse..arkadasım ayrı yatak arayı soğutur bu işi çözün olmadı otur konuş eşinle ama güçlü görünerek..

Back
X