eşimin ilgisizligi neden sizce

cnm bazen eşlerimiz maalesef çok anlaşılmaz olabiliyorlar.Benim eşim ilk tanıştığım anda da ilgisizdi 5 yıllık evliyim hala ilgisiz..bu onun maalesef karakteri...bende memnun değilim bende çok zülüyorum ..bayan olarak ilgi bekliyoruz,sevgilerini göstersinler istiyoruz eşimin benim kadar düşünceli olmaması evliliğimizi çok yıprattı halende yıpratmaya devam ediyor.
Ama canım seninki sonradan oluştuğunu söylüyorsun iş stresi olabileceğini düşün o yüzden canını sıkma cnm üzülme..işten çok yorgun geldiğini söylüyorsun,öyle bi psiokoloji olabilirki işten geldiğinde senin yeni uyanmış olman bile onu etkiliyor olabilir.ama bu demek değilki uyumayacaksın tabi ki uyuyacaksın onu mu bekleyeceksin yani gece 2 lere kadar..o geldiğinde kalkıp yemeğini önüne koyuyorsan sorun yok oturup yer...gece sıcaktan dolayı yanında yatmadığını söylüyorsun aynı olay bizde de var..eşim 1 haftadır yatak odasında benimle uyumuyor çünkü gerçekten çok bunaldığını bende görüyorum adam resmen boncuk boncuk terliyor.diyor vantilator açayım öyle yatalım bende rahatsız oluyorum gerek sesinden gerek çarpıyor beni.Hayır diyorum sen gidip istediğin yerde yat.uyuyamadım bi gidip bakayım ne yapıyor diye bi baktım lüzumsuz kanal izliyor tv de akannehir sonra tartıştık tabi sen benim yanımda uyumuyorsun da tv den mi medet umuyorsun diye..o an çok bozuldum çünkü bende senin gibi ayrı yatmasına çok bozuldum,üzüldüm beni istemiyor diye..ama gerçekten o kadar sıcakki eşim tv ye değil de bana ihtiyaç duysaydı da bi şekilde geri çevirirdim o da sanırım bunun farkında olduğu için izleme yoluna gitti:)) şuan düşününce her erkek gibi izleyerek tatmin olma yolunu seçebilir bu çok normal..dışarı gitmiyo ki sonuçta ^^ Allahım bana o günleri göstermesin...
canım gerçekten hava koşullarından dolayı yanında uyumak istemiyor olabilir..bence al eşini izinli, olduğu bir gün güzel güzel konuş sonuçta 3 haftadır böyleyse vardır bi rahatsızlığı.öğrenmiş olursun sonra da ona göre dizayn edersin canım

dünden güzelce hazırlamanyı eşime düşünürken görümcemgil geldi.eşim gelene kadar oturdular.onlar gittikten sonra eşimi sarılıp öptüm.hiç bi tepki vermiyor.sorunun uyku oldunu zannetmiyorum .çünkü sürekli uyuyan biri degilm.her türlü ilgiyi gösteriyorum yok.aynı.6 senelik evliyim ilk defa böle bişey yaşıyorum.inş yorgunluktandır.

Kafanı karıştırmak istemiyorum ama banada başka bir sorun var gibi geliyor. Yorgunluğu, senin uyuyor olman, havanın sıcaklığı bunlar bahane sanki. Öptüğünde bile tepki vermiyorsa garip değil mi...Aranızda bi tartışma v.s geçtimi seni ondan soğutacak

dünden güzelce hazırlamanyı eşime düşünürken görümcemgil geldi.eşim gelene kadar oturdular.onlar gittikten sonra eşimi sarılıp öptüm.hiç bi tepki vermiyor.sorunun uyku oldunu zannetmiyorum .çünkü sürekli uyuyan biri degilm.her türlü ilgiyi gösteriyorum yok.aynı.6 senelik evliyim ilk defa böle bişey yaşıyorum.inş yorgunluktandır.

6 senelik bi evlilkikte sadece uc haftadir boyleyse bence buyuk bir ihtimal isiyle ilgili bi problem olabilir
yada belki hic bi problemi yoktur
kimi zaman bizde oyle degilmiyizdir icimize bi mutsuzluk gelip oturur
hic birseyden zevk almayiz surekli bi SIKINTI vardir yuregimizde
hersey bahane olur hayat monotonlasir ..
bence esinizde boyle bi donem yasiyor olabilir .. bir sefer benim esimede olmustu .. ne yaparsam yapiyim onu hic mutlu edemiyordum .. o surat astikca bende astim gittikce kotulesmeye basladi bir gun karsima alip hem agladim hem anlattim cunku o benim ne hale oldugumun farkinda degildi ..
sarilip agladi oda kendi kendini cozemedigini o yuzden surekli sorun yarattigini en ufak biseyin ona battigini soyledi
bi kac haftada atlattik bu durumu surekli disari ciktik sevdigimiz insanlarla gorustuk ama en onemlisi herseyi konustuk ...
sonra arastirdim ki depresyon baslangiciymis
boyle durumlarda oturup ben diliyle konusmak en iyi cozum ...
havalar sicak olmasi yogun calisiyor olmasi yorgun olmasi bunlarda tetikliyor depresyonu
bu donem surekli ona destek olun eminim her sey eskisi gibi olacaktir ..

Öff sistim

Böyle seyleri okuyunca acayip derecede sinirleniyorum.:kızgın:

Neymis? Beyfendi yorgun
Neymis? Beyfendi sicaktan uyuyamiyor
Neymis? Beyfendi gece 2de geliyor cariyesi bir zahmet beklesin

Ayyy....gelde su erkek milletinin topunu girtlaklamak isteme?:mymeka:

Yahu kadinlar ne yapsin? 1 gün degil 1 saat bile bizim yaptiklarimizi yapamaz bizim katlandiklarimiza katlanamazlar, sabir denen birsey yok, fedakarlik yapmak yok, egoistlik bin para.....ama ufacik bir acigni yaklasinlar "Sen ne bicim kadinsin" deme cürretini bulurlar kendinde...:olmaz:

Hadi ordanalsanaalsanasmile

Hic kendini suclama güzelim, kimbilir kafasi neye takik ceremesini senden cikartiyor.

Sende üzerine düsme fazla buralar, birak ne hali varsa görsün.:delphin:

hmm neden tepki vermiyorki yaa bilmiyorumkismile yorgunsa da bi öpücüğe de mi vakti yok var bunun bi sıkıntısı da senden çıkartıyor acısını kafamçokkarıştı
canım hiç mi izin günü yok güzel bi kahvaltı hazırla,sonrasında al karşına ko0nuş böyle de gitmez ki sende kendini yer durursun ne oldu diye..hiç kendini suçlama senle ilgili bi durum yok gibi görünüyor öğrenmenin tek yolu konuşmak :lepi:

eşimle konuştum.dün bana beni istemedini söledi.bir zamanlar bu lafı bn kulanmıştım.çünkü eşimin ailesiynen pek çok sorun yaşadık.onoktoya gelmiştik. bana bu cümleyi sen kullanmıştın nası can acıtıyomu dedi.kızlar okadar kötüyümki.ayrılalım diyorum yok diyor bu nası bi is neyeapayım ne olur akıl verin.çocuklarımı belirli bi zamana kadar görebilirmişim.ayrılırsak eger.kısaca tehditediyor.2 tane çocuk var ortada daha çok küçükler biyandan,babasız büyümesini istemiyorum biyandanda böle yaşamak istemiyorum.:gitme:

sinirlimiydi seni istemiyorum derken,
yada senin ona söylediğinde nasıl içi yandıysa seninkinide yakmak istemiş
öç almış bir nebze
ayy canım ne diyeyim bilemedimm.
bu erkeklere allah akıl fikir versin.
derdi tasası yok haspam seni istemiyormuş,

Aniden ilgisezlesen koca-hastalik belirtisi gibi bence,Bir iki gun ilgisizligini ise verebilirim;3.gun yorgunluga;4,5,6 rahatsizligina,gecim derdine..Ama 3 hafta ve tatil gunleri denilince ben bu isin icinde baska birsey ararim.Ama tabii bu benim sadece kendi dusuncem.

allah yardimcin olsun canim.belkide seni üzmek istiyordur ciddi degildir.sadece ^tehdittir insallah.ama bi esin seni istemyiorum demesi cok üzücü yinede.sen zamaninda demisinya intikam bence.geliameleri takp etcem insallah güzel haber verirsin.

eşimle konuştum.dün bana beni istemedini söledi.bir zamanlar bu lafı bn kulanmıştım.çünkü eşimin ailesiynen pek çok sorun yaşadık.onoktoya gelmiştik. bana bu cümleyi sen kullanmıştın nası can acıtıyomu dedi.kızlar okadar kötüyümki.ayrılalım diyorum yok diyor bu nası bi is neyeapayım ne olur akıl verin.çocuklarımı belirli bi zamana kadar görebilirmişim.ayrılırsak eger.kısaca tehditediyor.2 tane çocuk var ortada daha çok küçükler biyandan,babasız büyümesini istemiyorum biyandanda böle yaşamak istemiyorum.:gitme:

canım ya kimbilir ne kadar üzüldün bilmiyorumkismile sana bi zamanlar senin kullandığını ve canının acıyıp acımadığını belirttiğine göre özellikle söylemiş olabilir diye düşünüyorum.Demekki eşin o lafa çok takmış ve unutamamış.Sende keşke ben onu sinirli anımda söylemiştim seni çok seviyorum deseydin.En azından eğer kırgınsa biraz yumuşatmış olurdun.Ama yok başka bi sebep varsa bu davranışlarına zaten tepkisinden anlardın ne olup bittiğini.Al karşına açık açık konuş cnm üzülmekle de geçmez

o lafı unutamamış muhtemelen... içine oturmuş... sanırım telafi de etmedin.... içinde büyüttü iyice bunu....
çünkü aynı cümleyi kurup, nasıl canını acıtıyo mu demesinden belli...
ayrılmak istediğini düşünmem ben ciddi ciddi, 6 yılda son 3 haftadır böyle ise, bu senin hatanı anlaman için yapmış olduğu bi davranış olabilir...

Esin senin kullandigin lafi bana kalirsa o an kullanmis.Yani uzun zamandir bu lafi dusundugunu ve bu yuzden senden sogudugunu dusunmuyorum.Zamani gelmis ,hatirlamis.Durumun cok zor gercekten.Benim cocugum yok belki olsaydi yorumum cok farkli olurdu ama suan beni cocuklarla tehdit etmesine asla izin vermezdim.Inanin bana bazen resti cekmek ise yariyor.Kime baktiracakmis minnacik cocuklari?Yalancilar,odleri patlar o cocuklarin sorumlulu ustlerine kalsa.Belirli bir zamana kadar gorebilmek ne demek?Babasiz neden buyusunler?Babalari var iste.
Umarim siz yasadiginiz hayata alismadiniz.Ben cocuklari birakmak degilde, cogu kadinin ne olursa olsun yerim degismesini dusunduklerine -inaniyorum.Anenmde ayni seyleri soyler:Siz olmasaydiniz birakirdim babani-ama ailem fakirdi,donemedim.naniknanik

Esin senin kullandigin lafi bana kalirsa o an kullanmis.Yani uzun zamandir bu lafi dusundugunu ve bu yuzden senden sogudugunu dusunmuyorum.Zamani gelmis ,hatirlamis.Durumun cok zor gercekten.Benim cocugum yok belki olsaydi yorumum cok farkli olurdu ama suan beni cocuklarla tehdit etmesine asla izin vermezdim.Inanin bana bazen resti cekmek ise yariyor.Kime baktiracakmis minnacik cocuklari?Yalancilar,odleri patlar o cocuklarin sorumlulu ustlerine kalsa.Belirli bir zamana kadar gorebilmek ne demek?Babasiz neden buyusunler?Babalari var iste.
Umarim siz yasadiginiz hayata alismadiniz.Ben cocuklari birakmak degilde, cogu kadinin ne olursa olsun yerim degismesini dusunduklerine -inaniyorum.Anenmde ayni seyleri soyler:Siz olmasaydiniz birakirdim babani-ama ailem fakirdi,donemedim.naniknanik

intikam almış bence intikam soğuk yenen bir yemektir:36:

Back
X