• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ilgisizliği yardım

konusmayi seviyosunuz madem onun ilgisini ceken seyler hakkinda konusun..belki acmiyordur adami konustugunuz konular.benim esimde sekilden sekile girer kadin muhabbeti yaptigim zaman.dun mesela Nikola Tesla`dan girdim Edison`dan ciktim,yanima kedi gibi kivrildi,acti gozlerini nasil dinlio:KK45:
:KK70:

belki diyorum beni sevmiyor ama neden bir günden bile surat asık kapıyı açtım hep onu mutlu etmeye çalıştım

Üzerine düşmeyin biraz suskunlaşın başka şeylerle ilgilenin evdeki o Neşeli hâlinizi özletin biraz.

Canim sayfalara bakmadim ama empati yaptirmayi denedin mi. Aynisini sende ona yap. Bisey anlatirken kes at off tamam merak etmiyorum anlatma de. Konusurken gecistir ama bunlari yaptiktan sonra da bozuldugunu hissediyorsan konus. Iste ben de boyle hissediyorum diye duygularini anlat. Anlayabiliyorum tahmin ediyorum manzara gozumun onunde canlandi. Bence denemelisin

daha öncesinde de böyle biriyse eğer birşey diyemem ama sonradan oluşan bir durumsa eğer karşınıza alıp güzelce konuşmalısınız benim ayrıldığım arkadaşımda öyleydi hiç konuşmazdı benimle ama arkadaşlarıyla bir araya geldi mi çenesi durmazdı daha sonralara doğru aynı politikayı kendine uyguladım ben nede olsa dinlemiyor diyerek birşey anlatmıyordum yanyana gelince falan çok konuşmuyorudm mesela ama bazen öyle bir an geliyordu ki ilğinç sorular soruyordm şaşırıyordu mesela sende öyle yap aynı şeyi kendisine uygula

Sonradan mı böyle oldu ki :( neden terslerki bir insan eşini ilginç çalışma hayatın yoğunsa yoğun bunu niye eşine evine yansıtıyor ki eve gelince bir şeylerden fedakarlık etmesi lazım bu şekilde davranmaya devam ederse ileri de seni de kaybeder sonra o arar konuşacak dertleşecek bir insan ama iş işten geçmiş olur, siz iyi simi ne yapın biliyor musunuz kendinize mukayet olun ve sabır edin sizde konuşmayın kendinizi zorlayın lütfen muhakkak sizde ki değişimi farkedecektir o konuşmak istesin sizin ile çok üzüldüm durumunuza :(

Size birşey daha söyleyim bende şöyle bi alışkanlık var ben üzülüyüm ama üzmeyim bundan 1 ay önce 9 haftalık bebeğimi kaybettim inanın çok üzüldüm ama sırf eşim daha fazla üzülmesin diye hep ona ben telkin verdim yani çok fedakarlık yapıyorum yapım gereği duygularımı belli etmiyorum bu nedenle psikolojik tedavi bile görüyorum

Beelki de sadece yorgundur, bebeginizi de kaybtmisiniz belki ona uzuluyordur hala, ama bana yorgun bitkin hayattan bezmis biri gibi geldi.
Konuyu tam blmiyorum yanlis bise soylemek istemem ama belki bebek dustugu icin size de kizms olablr, ama bana daha cok kafasi dolu, yorgun, isle meşgul bi adam gibi geldi.

Beelki de sadece yorgundur, bebeginizi de kaybtmisiniz belki ona uzuluyordur hala, ama bana yorgun bitkin hayattan bezmis biri gibi geldi.
Konuyu tam blmiyorum yanlis bise soylemek istemem ama belki bebek dustugu icin size de kizms olablr, ama bana daha cok kafasi dolu, yorgun, isle meşgul bi adam gibi geldi.
Canım bebeğin kalp atışları durdu benlik bir şey değildi ben çok dikkat ettim ama Rabbi öyle uygun gördü o verdi o aldı

Canım bebeğin kalp atışları durdu benlik bir şey değildi ben çok dikkat ettim ama Rabbi öyle uygun gördü o verdi o aldı

Belirttgm gbi konuyu bilmiyordum zaten, hani ne olablr diye fikir yuruttm, herseyn hayrlisi olsn, Allah'im dermansz dert vermesin.

Back
X