Sozledim söylediğim gün iyi ilgilenyo ertesi gün yine aynıKonuşmayı denedin mi eşinle bu konu hakkında şikayetlerini dile getir
Ne gibi meselabaska birsey vardır kafasında dikkatlice gözlemle
canını sıkan seyler olur sana söylemek istemedigi bazen erkekler saklayabiliyor son günlerde mi böyle hep mi böyleydiNe gibi mesela
Son 1 aydır bu şekilde ne yapsam fayda etmiyo anlatıyorum tavır yapıyorum sadece o günlük suruyo sonra aynı hep iş yüzünden diyo bende artık kaldıramıyorumcanını sıkan seyler olur sana söylemek istemedigi bazen erkekler saklayabiliyor son günlerde mi böyle hep mi böyleydi
Teşekkür ederim deniycemSizin evdeki doğal haliniz nasıl? Sohbet havası var mı hep yoksa eşiniz tv izlerken sizde başka oda da veya aynı oda da ama başka işle mi uğraşıyorsunuz? Gerçekten işle ilgili canını sıkan bir durum olabilir geçim sıkıntısı olabilir size belli etmek istemiyordur. Beraber bişeyler yapmayı deneyin, yürüyüş yapın yarım saat falan alıştıra alıştıra konuşturmaya çalışın rahatlatır hem.
Inanın çok konuştum bu konuyla ilgili ama baktım hep tartışmaya gidiyo susturma artkCiddi ciddi oturup konuşmak gerek, derdi iş ise telefonla oynayınca nasıl kafa dağıtıyor, madem telefonla kafa dağılabiliyorsa aynı vakti sizle geçirip kafa dağıtsın madem
Son 1 aydır bu şekilde ne yapsam fayda etmiyo anlatıyorum tavır yapıyorum sadece o günlük suruyo sonra aynı hep iş yüzünden diyo bende artık kaldıramıyorum
Benim eşim diyor onu. Bende konu açsam mı acaba?Sen de onu takma, daha hayatımda karım benle ilgilenmiyo diyen erkek görmedim bazen düşünüyorum sorun biz kadınlarda mı acaba
Eşim 27 ben 23Yaslarınız kac?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?