Mrb hanımlar , forumu uzun süredir takip ediyorum . Eşimle 6 senedir birlikteyiz 2,5 senelik evliyiz, 6 aylık bir bebeğimiz var. Eşim sevgiliyken oldukça ilgiliydi hediyeler, çikolatalar, çiçekler, gezmeler her şey çok güzeldi. Hiç durmadan gezerdik. Beni çok düşünürdü. Aslında evliliğe sıcak bakan biri değildim ama onun gibi beni seven birini bir daha bulamam diye evlendim. Evliliğimiz ilk ayları güzel sayılırdı. Ama hiçbir zaman çok iyidi diyemem.hamileliğim de güzel geçti Doğumla birlikte her şey alt üst oldu kayınvalidemle başladı her şey Doğum sonrası eşim onunla ilgilendi benim yanıma geleceğine onun yanına gitti nedeni ise annesi her zaman bizim eve gelmiyormuş tabiki onunla ilgilenecekmiş ameliyat olmuştum yanıma sadece öylesine gelip gidiyordu .Başka bir sürü şey oldu ve aramız bozuldu baya. . Ben bu durumu onunla defalarca konuştum ama bir sonuç alamadık. Benimle hiç muhabbet etmiyor, hep zorlayacaksın ki konuşsun bir yere gitmemiz hep benim zorumla oluyor . Ortak bir paylaşımımız yok ayrıca kardeş gibi olduk. Sanırım artık beni beğenmiyor da ona kızdığımı söylüyorum gönlümü almak için hiçbir şey yapmıyor tam bir vurdumduymaz oldu.Neden böyle bir türlü anlamıyorum evde ben yokmuşum gibi davranıyor. Bu durumdan çok sıkıldım. Değerli fikirleriniz için çok teşekkürler şimdiden...