• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin insanlara yaranma hastalığı

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Başlıkta da belirttim eşim insanların boş işlerine koşturmayı onları sabırla dinleyip yol gösteren birisi.ama bana karşı hiç ole değil .en basitinden bişey derim sonra yaparız çok işim var çok yoğunum bunaldım artık bilmem ne hemen laf söylemeye başlar.birtek gezmeye tatile falan isteyerek götürür.bişey anlatırım hiç dinlemez çok önemli ise dinler .bugun ağzıma geleni saydım sen yalakasın dedim ağır konuştum ama çok sinirlendim artık arkadaslarının saçma sapan dertlerini dinler yorum yapar bana gelince odun gibi durur.doktora gidicem derim taksi parası verir hiç demez ben de geleyim diye .ya ben nasıl düzeltirim bu adamı bi akıl verin bana

yalakasın dediğiniz bir insan sizi nasıl dinler yanlış yanlışla düzeltilmez

Karısına ilgi göstermeyip başkalarına koşuyorsa bi zahmet karılık vazifesini de onlardan beklesin:sinirli:

Benim esimde oyledir herkesin yardimina kosar dert dinler bunun icin napabilirim diye kafa yorar..bazen keske senin arkadasin olsaydim daha tahammullu olurdun bana o zaman diye takilirim.ama yalaka olduginu dusunmedim de soylemedim de soylemem de hos olmamis.

Benim esimde oyledir herkesin yardimina kosar dert dinler bunun icin napabilirim diye kafa yorar..bazen keske senin arkadasin olsaydim daha tahammullu olurdun bana o zaman diye takilirim.ama yalaka olduginu dusunmedim de soylemedim de soylemem de hos olmamis.
Valla dedim işte yanlış ama dedim inanılmaz arkadaş delisi çıldırıyorum artık

Haklısınız, çözüm hakkında bir yorumum yok
Ama çok haklısınız

Babamı tarif etmişsin :işsiz:
Biz babamı alışverişe bile götüremeyiz,uykusu gelir,hasta olur hemen:kızgın:
Ama gecenin bir yarısı birinin hanımı mı hastalandı bizim araba ambulans olur.
Gelin arabası mı lazım hayır işi sonuçta,bizim araba taaa Erzurum'a gider gelin alır gelir.
Bizim evin musluğuna bakmaz,başkasının banyosunun fayansını yapar.
Bu grup insanlar böyle yapacak birşey yok,idare ediyoruz napalım kabullendik durumuo_O

Aslında dır dır yapmıyorum ama başkaları ile daha keyifli vakit geçirip onların her işi ile uğraşınca çok sinirleniyorum
Gecenlerde esimi uzaktan izledim arkadasiyla yolda bir saate yakin muhabbet ettiler esimin cenesi gulumsemesi hic gitmedi.eve gelince masallah dedim ne konustunuz o kadar..ya beni gulduruyor isten konusuyor falan.baksan ciddi muhabbetleri bile yok geyik yani.
Kafana takma bosver.

Babamı tarif etmişsin :işsiz:
Biz babamı alışverişe bile götüremeyiz,uykusu gelir,hasta olur hemen:kızgın:
Ama gecenin bir yarısı birinin hanımı mı hastalandı bizim araba ambulans olur.
Gelin arabası mı lazım hayır işi sonuçta,bizim araba taaa Erzurum'a gider gelin alır gelir.
Bizim evin musluğuna bakmaz,başkasının banyosunun fayansını yapar.
Bu grup insanlar böyle yapacak birşey yok,idare ediyoruz napalım kabullendik durumuo_O
Al işte ya var demek ki böle insanlar

Gecenlerde esimi uzaktan izledim arkadasiyla yolda bir saate yakin muhabbet ettiler esimin cenesi gulumsemesi hic gitmedi.eve gelince masallah dedim ne konustunuz o kadar..ya beni gulduruyor isten konusuyor falan.baksan ciddi muhabbetleri bile yok geyik yani.
Kafana takma bosver.
Ben anlamadım biz sıkıcıyız herhalde ben olsam dikkatlice dinlerim onu

ıııy en sinir olduğum insan tipi.

muhtemelen ego patlaması yaşıyor. insanlar beni iyi bilsin derdinde.

siz ceptesiniz gözünde gerek duymuyor emek vermeye kötü bi his

nası düzelir bilemedim biraz konuşmanız lazım

Back
X