Eşimin Instagramina gizlice baktım keşke bakmasaydim

Canım sölicem tabi ama yınede resmını çek yazışmaların bir yere at kazım olur
Hanım aplamız eşiynen yüzleşmiş.
Aldatmamış biz kk halkına kapak patlattı. Şu an kk’cek ölüyoz kapak altında kaldığımız için.

Lazımlık bir şeyde yok, koyun koyuna eşiynen. Şu an.

Hayir kız zaten seviyeli eşimin neyi olduğunu bilmiyorum belki gün senle aydı değilde gün bana yeni aydı falan yazmıştır net hatırlamıyorum bide sabah çıkarken öpüp seni seviyorum dedi bide üstüne hamileyim çapkın biri değildir ama çalışanlariyla canm güzelim diye hitap eder benm yanmda da rahatsız olmam bundan
Hopp 360 derece dönüşe geçildi koca gene masum .😅🤢🤢🤢🤢🤢

Bu bir aldatmadır. Daha yatakta mı yakalamak lazım. Ben işteki benden yaşça küçük yeni mezun kızlara bile güzelim falan demem. Arada mesafe olmalı. Kaldı ki erkek müdürüm falan böyle dese direkt şikayet ederim onu.
Zaten eşlerin şifrelerini bilmemeleri de anormal. Adamın kadının en mahremisin kimsenin görmediklerini görüp biliyorsun şifre ne ki
Yatakta yakalasa konu açıp sevişiyorlarmıydı ama muayene ediyor da olabilir ay emin olamadım sizce ? Yazmazsa bende birşey bilmiyorum valla 🤐

Durum güncellemesi yapıyorum eşimle yuzlestim olanı biteni anlattım açtı mesajı tekrar gösterdi öncesini sonrasını öncesinde gayet resmi yazışmalar iş hakkında sonrasında kız durumu sabah 6da günaydın diye paylaşınca bizim ki sanırım günü sen aydın yazmış nazar cumleside şöyle fazla nazara iyi değil bak yazmış sonra devamında tekrar iş konuşulmuş bı yerlerde eşim aslan falan yazmış bunları ben net gördüm bizim ki nasıl şüphelenirsin benden o yazdgm kişi benden10yas küçük anasını babasını tanyrm faln yazmış birde özel de çalıştığı için insanlara karşı sürekli naif davrandığını söyledi ben tmm aldatma değil bu ama yine de kabul edemem dedim bı kıza iltifat etmeni o da tmm bundan sonra dikkat ederm dedi son olarak da instagrma beraber fotomuzu koydu sanırım peşin hükümlü davranıp aldatmış diyenlere kapak olmustur
Bize ne diye kapak olsun koca senin geniş mide senin haaaa önüne gelene yavşayan da senin kocan

Ah kıyamam tabi ekonomi berbat doktor koca bırakılırmı ayol aldatsın ben parasıyla avunurum demişsiniz iyi devam edin sizin kararınız

Herkes gırurlu olacak diye bir kaide yok bazı insanlar gurursuz ve onursuz yaşamayı tercih ediyor 🫤

Durum güncellemesi yapıyorum eşimle yuzlestim olanı biteni anlattım açtı mesajı tekrar gösterdi öncesini sonrasını öncesinde gayet resmi yazışmalar iş hakkında sonrasında kız durumu sabah 6da günaydın diye paylaşınca bizim ki sanırım günü sen aydın yazmış nazar cumleside şöyle fazla nazara iyi değil bak yazmış sonra devamında tekrar iş konuşulmuş bı yerlerde eşim aslan falan yazmış bunları ben net gördüm bizim ki nasıl şüphelenirsin benden o yazdgm kişi benden10yas küçük anasını babasını tanyrm faln yazmış birde özel de çalıştığı için insanlara karşı sürekli naif davrandığını söyledi ben tmm aldatma değil bu ama yine de kabul edemem dedim bı kıza iltifat etmeni o da tmm bundan sonra dikkat ederm dedi son olarak da instagrma beraber fotomuzu koydu sanırım peşin hükümlü davranıp aldatmış diyenlere kapak olmustur
hadi diyelim ki ikna oldunuz konuyu kapattınız
burdaki insanlara kapak olmuştur demeniz çok çirkin

madem yorumlardan hoşlanmayacaktınız konu da açmayacaktınız!!

valla ben de bi paylaşım yaptığımda bir sürü erkek yanıt veriyor, yürüyor, bu tarz şeyler söylüyor ama ben cevap vermiyorum. çünkü yürüyor yani. tanıdığım biriyse bi ihtimal teşekkürler falan diye cevap veririm ama nazar mazar kız da biraz uzatmış. gereksiz muhabbetler. yani bana şu lafı tanımadığım biri de etse yürüyor diye düşünürüm, tanıdığım biri de etse yürüdüğünü düşünürüm. günüm senle aydı ne ya

Eklentiler

• Ekran Resmi 2022-11-08 18.05.17.webp
    Ekran Resmi 2022-11-08 18.05.17.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 52
Eşimle telefon şifrelerinizi yaklaşık bir yıldır birbirimize vermiyoruz.Dun gece dayanamadım eşim uyurken parmağını telefona okutup açtım telefonu ve karıştirdim(ara ara yapıyorum bunu daha önce beni rahatsız edecek bişey görmemiştim)ve tanımadığım bir kız ile yazismasini gördüm Instagram'da kız durumunda günaydın yazmış buda kıza günü senle aydım desem yazmış o de teşekkür etmiş bizimki nazar değer bak tarzı bişey yazmış kızda evet nazardan çok korkyrm aman iş güç var değmesin tarzı yazmış aşağı yukarı bukadar off ya dünden beri uyku tutmadı canm sıkılıyor napacagim bu aldatma mi değil mi adama carlayamiyorum telini gizli karistirdm içimde tutamıyorum sisiyorum napacagim ben
Mesele gerçekten eşinizin telefonunu gizlice karıştırdığınız mı ben hesap bile vermem evet gizlice karıştırdım yediğin haltımda gördüm derdim gün senle aydı demek sıradan bşr konuşma mı baya baya yürümüş

Valla kendi yaptığı senin telefon kurcalamandan çok daha ağır bir şey olduğu için üste çıkma şansı vermeden bildiğini soyle bence

Kendinizi kandırmak da bir seçenek tabii. Bize kapak olmaz da size iyi hazımlar.

Eşimle telefon şifrelerinizi yaklaşık bir yıldır birbirimize vermiyoruz.Dun gece dayanamadım eşim uyurken parmağını telefona okutup açtım telefonu ve karıştirdim(ara ara yapıyorum bunu daha önce beni rahatsız edecek bişey görmemiştim)ve tanımadığım bir kız ile yazismasini gördüm Instagram'da kız durumunda günaydın yazmış buda kıza günü senle aydım desem yazmış o de teşekkür etmiş bizimki nazar değer bak tarzı bişey yazmış kızda evet nazardan çok korkyrm aman iş güç var değmesin tarzı yazmış aşağı yukarı bukadar off ya dünden beri uyku tutmadı canm sıkılıyor napacagim bu aldatma mi değil mi adama carlayamiyorum telini gizli karistirdm içimde tutamıyorum sisiyorum napacagim ben
Yok canım ne aldatması adama sakın carlama bunlar günlük hayatta olabilecek şeyler. nikahlı kocan diye senle başka biriyle konuşmasını engellemiyceksin heralde. Maşallah sende ki iyi sabır.

Back
X