Eşimin Instagramina gizlice baktım keşke bakmasaydim

Durum güncellemesi yapıyorum eşimle yuzlestim olanı biteni anlattım açtı mesajı tekrar gösterdi öncesini sonrasını öncesinde gayet resmi yazışmalar iş hakkında sonrasında kız durumu sabah 6da günaydın diye paylaşınca bizim ki sanırım günü sen aydın yazmış nazar cumleside şöyle fazla nazara iyi değil bak yazmış sonra devamında tekrar iş konuşulmuş bı yerlerde eşim aslan falan yazmış bunları ben net gördüm bizim ki nasıl şüphelenirsin benden o yazdgm kişi benden10yas küçük anasını babasını tanyrm faln yazmış birde özel de çalıştığı için insanlara karşı sürekli naif davrandığını söyledi ben tmm aldatma değil bu ama yine de kabul edemem dedim bı kıza iltifat etmeni o da tmm bundan sonra dikkat ederm dedi son olarak da instagrma beraber fotomuzu koydu sanırım peşin hükümlü davranıp aldatmış diyenlere kapak olmustur
Bize niye kapak olsun ayol, koca sizin evlilik sizin. Onca zamandan sonra İnstaya fotoğrafınızı koydu demek, aman ne büyük lütuf ne muazzam bir efor. Demek karısı ile foto koydu ha, maşallah inşallah. Bi daha telefon melefon karıştırmayın gözünüzü seveyim. Gerek yok.

sanırım peşin hükümlü davranıp aldatmış diyenlere kapak olmustur
Gerçekten ne garip insanlar var bir üyenin de dediği gibi. Konu sahibinin ilk cümlesi: 1 yildir telefon şifrelerini birbirinize vermiyoruz. Bakın şifreyi bilmiyoruz değil vermiyoruz diyor, istenilmiş muhtemelen ama verilmemiş. Lakin biz kapak oluyoruz. Mosmor olduk tüm kk kadınları olarak suan.

Bize niye kapak olsun ayol, koca sizin evlilik sizin. Onca zamandan sonra İnstaya fotoğrafınızı koydu demek, aman ne büyük lütuf ne muazzam bir efor. Demek karısı ile foto koydu ha, maşallah inşallah. Bi daha telefon melefon karıştırmayın gözünüzü seveyim. Gerek yok.
Ay evet birde fotoğraf kısmı var. Orası cidden komik. Çocuk avutuyor sanki kocasi. :olamaz:

Ne kadar sığ düşünüyorsunuz iş hayatındaki tüm arkadaşlarını geleni gideni taniycam diye bir kural mı var
tipik eşiyle durumu düzeltince korumaya geçen kadınsınız.
Sığ falan düşünmüyorum iş arkadaşıyla böyle konuşulmaz,geleni gideni tanımalısınız ayrıca o sizin eşiniz.Sosyal medyası özellikle ve özellikle ’gizli hesap’ ise bu sosyal medyada yakın çevreyi sosyal medya alanına dahil ediyor demektir.Hiç tanımadığın birini açık profil değilse neden ekler bir insan durun bir düşünün bence ‘EVLİ’ biri olarak…

Durum güncellemesi yapıyorum eşimle yuzlestim olanı biteni anlattım açtı mesajı tekrar gösterdi öncesini sonrasını öncesinde gayet resmi yazışmalar iş hakkında sonrasında kız durumu sabah 6da günaydın diye paylaşınca bizim ki sanırım günü sen aydın yazmış nazar cumleside şöyle fazla nazara iyi değil bak yazmış sonra devamında tekrar iş konuşulmuş bı yerlerde eşim aslan falan yazmış bunları ben net gördüm bizim ki nasıl şüphelenirsin benden o yazdgm kişi benden10yas küçük anasını babasını tanyrm faln yazmış birde özel de çalıştığı için insanlara karşı sürekli naif davrandığını söyledi ben tmm aldatma değil bu ama yine de kabul edemem dedim bı kıza iltifat etmeni o da tmm bundan sonra dikkat ederm dedi son olarak da instagrma beraber fotomuzu koydu sanırım peşin hükümlü davranıp aldatmış diyenlere kapak olmustur
Nerde iltifat etmiş ya ben anlayamadım. Kız saat 6da günaydın yazınca eşinizde saat 6.00 yı kastederek "sanırım günü ilk sen aydın" yani erkenci kuş seni gibilerinden bir mana çıkardım ben. Nazar kısmını hiç anlamadım. Nazar muhabbetini neye istinaden yapmışlar?

Başta eşim kıza "günümü sen aydın" yazmış diye belirtmişsiniz; insanlar da buna yönelik yorumlar yapmışlardır haliyle.

Son düzenleme:
Çok kapak oldu şu an bana, neye uğradığımı şaşırdım

Buradakilere niye kapak olsun?
Ne kadar ayıp bu yazdığınız.
Biz sizin konuyu açış şeklinize yorum yaptık.
Sizde rahatsız oldunuz, eşimin Instagramına baktım, bakmaz olaydım çok kötüyüm diye konu açtınız.
Eşiniz sizi aldatmış olsa sanki buradaki kadınların eline birşey geçecek de bakın aldatmanıs, alın size kapak olsun diyorsunuz.
Esiniz tarafından ikna olmuşsunuz güya ama hırsınızı alamayıp buraya öfke kusuyorsunuz.
Pes gerçekten.
Adam yine yürüyor ki. Düşünsene iş arkadaşın sana "sanırım günü sen aydın, fazla nazar iyi değil bak" yazacak. 😂😂

Adam yine yürüyor ki. Düşünsene iş arkadaşın sana "sanırım günü sen aydın, fazla nazar iyi değil bak" yazacak. 😂😂
Ay yok yürümüyor, kız 10 yaş küçükmüş zaten, 5 yaş olsa sorun olurdu ama 10 yaş önemli, özel sektörde olduğu için kibar davranması gerekiyor ama bu insanlar kadınlar olur genelde, erkekler güzel söz ve iltifattan muaf. Adamceğiz büyük bir yüce gönüllük gösterip karısıyla fotoğrafını Instagram hesabında paylaşmış, nasıl bir lütuf bu görmüyor musunuz? Ben gayet ikna oldum, peşin hükümlü olmayacağım artık.

Kapaklık bir durum yok eşiniz kıza yürümeye yeltenmiş ama yüz bulamadığı için tam yürüyememiş. Eşiniz nazar muhabbetine sırf kızla iş harici bir muhabbet kurmak için girmiş. kız azcık flörtöz bir cevap verseydi yürümeyi bırak koşardı. Dua edin kız hiç ilgilenmemiş.

İnsanlara kibar olmak için sosyal medya paylaşımlarına özel mesajlarda "iltifat etmek" gerekiyor artık, bunu bilmiyorsak bizim ayıbımız. İnsan demişken kadınlardan bahsediyorum tabi.
Kadınlar,
Kadınlarımız...
Günü ayan ve erken kalkan,
Bazen nazar değen kadınlarımız...

Şiirime burada son verirken bütün kadınları sevgi ile selamlıyorum. Kendinize dikkat edin güzellerim, nazar değmesin. :nazar:

İnsanlara karşı kibar olmak için sosyal medya paylaşımlarına özel mesajlarda "iltifat etmek" gerekiyor artık, bunu bilmiyorsak bizim ayıbımız. İnsan demişken kadınlardan bahsediyorum tabi.
Allah'tan kadına demiş yine ya, düşünsene esnaftan Mahmut abiye günüm senle aydı diye yazdığını.

An itibariyle doktor agbimiz
BitterFlashyIslandwhistler-max-1mb.gif

Eşimle telefon şifrelerinizi yaklaşık bir yıldır birbirimize vermiyoruz.Dun gece dayanamadım eşim uyurken parmağını telefona okutup açtım telefonu ve karıştirdim(ara ara yapıyorum bunu daha önce beni rahatsız edecek bişey görmemiştim)ve tanımadığım bir kız ile yazismasini gördüm Instagram'da kız durumunda günaydın yazmış buda kıza günü senle aydım desem yazmış o de teşekkür etmiş bizimki nazar değer bak tarzı bişey yazmış kızda evet nazardan çok korkyrm aman iş güç var değmesin tarzı yazmış aşağı yukarı bukadar off ya dünden beri uyku tutmadı canm sıkılıyor napacagim bu aldatma mi değil mi adama carlayamiyorum telini gizli karistirdm içimde tutamıyorum sisiyorum napacagim ben
Canım sölicem tabi ama yınede resmını çek yazışmaların bir yere at kazım olur

Back
X