- 19 Mayıs 2020
- 47.852
- 215.119
- 598
- Konu Sahibi Serapp1357
Bize niye kapak olsun ayol, koca sizin evlilik sizin. Onca zamandan sonra İnstaya fotoğrafınızı koydu demek, aman ne büyük lütuf ne muazzam bir efor. Demek karısı ile foto koydu ha, maşallah inşallah. Bi daha telefon melefon karıştırmayın gözünüzü seveyim. Gerek yok.Durum güncellemesi yapıyorum eşimle yuzlestim olanı biteni anlattım açtı mesajı tekrar gösterdi öncesini sonrasını öncesinde gayet resmi yazışmalar iş hakkında sonrasında kız durumu sabah 6da günaydın diye paylaşınca bizim ki sanırım günü sen aydın yazmış nazar cumleside şöyle fazla nazara iyi değil bak yazmış sonra devamında tekrar iş konuşulmuş bı yerlerde eşim aslan falan yazmış bunları ben net gördüm bizim ki nasıl şüphelenirsin benden o yazdgm kişi benden10yas küçük anasını babasını tanyrm faln yazmış birde özel de çalıştığı için insanlara karşı sürekli naif davrandığını söyledi ben tmm aldatma değil bu ama yine de kabul edemem dedim bı kıza iltifat etmeni o da tmm bundan sonra dikkat ederm dedi son olarak da instagrma beraber fotomuzu koydu sanırım peşin hükümlü davranıp aldatmış diyenlere kapak olmustur