Eşimin internette girdiği siteler?

sana yardımcı olmak isterdim ama malesef. o program sadece girdiği siteleri gösterir. yazışmalarını bulamazsın. yada nasıl bulubilirsin onu bilemiyorum. özelden sana yazmaya çalıştım ama dolmamış benim msj kutum.

çok tşkler ilgin için ama benim için geçmişte önemli gelecekte yazmıştım sana zaten özelden

kızlar daha 1 kaç aylık evliyiz. ama bu eşimin bilgisayar merakı beni öldürecek. ikimizde çalışıyoruz. sadece akşamları görüşüyoruz. akşamlarıda 1 saat beraber oturmayız. sürekli internetin başında. onun hangi sitelere girdiğini çok merak ediyorum. bunu bilen var mıdı? internet geçmişini nasıl görebilrim. sildiği sitenin adreslerinide görebilir miyim. geçen gece ben salonda uyumuş kalmışım. saat gece 3 olmuş yanıma geldi hadi odaya geçelim diye diye. sonrası tabi malum. haftasonu olduğu için ben geç saatlere kadar kalmam uyurum. oda ben uyduktan sonra nasıl olsa yine girerim diye kapatmamış interneti girdiği 1 sayfa açıktı. tabi benim hemen yatacağımı düşündü. bende kafana bişey takıldığı için internetten bişeye bakmak istedim o saatte. o içerde giyinirken ben internettin başına oturdum. birde ne göreyim aldatan kadınların hikayeleri diye bir yere girmiş ordan hikayeleri okuyor. çok canım sıkıldı. bana bir yorum yapın kızlar.

benimde elim boş olsa bende okuyabilridim öyle hikayeler ama yinede bilmiyorum yardım edin. bunun altında bişey aramalımıyım. eşim çok ilgili bu arada gelir sürekli sırnaşır, öper koklar gider. bende hiç yapmam. sevgisinden şüpehm yok. ama bu siteden böyle hkaye okuması ne anlama geliyor sizce. boş kaldığından mı yapmıştır?

girdiği siteleri nasıl görebilirim bileniniz var mı?

canım benimde sıkıntım aynıydı bazen bilmemek daha iyi kendi sinir sistemin açısından. Ben artık tartışmaya girmiyorum bile korktuğumdan mı HAYIR sinirlerim kaldırmıyo. Eğer bi halt ediyosa Allah büyük inan bana çıkar ortaya. haa illede bilmek istiyorum diyosan internet explorer kullanıyorsan Menü çubuğundaki GÖRÜNÜM sekmesine tıkla çıkan küçük sayfa da -GEZGİN ÇUBUĞU na tıkla yanda GEÇMİŞ yazısını göreceksin ona tıkla liste halinde gün gün dökülür. Eğer Mozilla Firefox kullanıyorsan menü çubuğunda Geçmiş diye yazıyo zaten. tek tek açıp bakabilirsin. Allah yardımcın olsun.

ama bunlara takılma sonuçta bende nette bu hikayelere rastladım ve okudum. İnsan merak ediyor. içeriği birazda erotikse erkeklerin ilgisini daha çok çekiyor. Sonuçta biz romantizm bekliyoruz onlar fantazi :1::1::1: Daha yeni evlisiniz değişik şekilde hisstemek istiyorda olabilir. Sana tavsiyem değişik rollere bürün. mesela lise öğrencisi ve öğretmen fantazisi erkeklerin bir numarasıdır o zaman bunlara bakmaya pek ihtiyaç duymaz. Tabii bazı istisnalı erkekler haricinde :47: onlar bunlara bakmayı eşleriyle ilgilenmekten daha fazla önemsiyor :52::41:

fantazi meselesi biraz karışıktır ama çözüm olabilir. internet bir kaçış olabikir erkekler için. biraz ilgisini çekecek kıyafet, hariketlerle dikkatini kendine çekebilirsin

Back
X