• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ipini çekmeli miyim?

Evet Almanyada. Ben duydugunu tahmin ediyorum, cünkü hastanenin icinde dedikodusu cabuk yayildi. Ama hala evliler
Almanya'da da doktor sikintisi var diye mi göz yumuluyor, şaşırtıcı yani, cok prensipli, katı kuralli, disiplinli olduğunu düşünürdüm Almanların, Fransizlar öyle o kadar degil mesela

Almanya'da da doktor sikintisi var diye mi göz yumuluyor, şaşırtıcı yani, cok prensipli, katı kuralli, disiplinli olduğunu düşünürdüm Almanların, Fransizlar öyle o kadar degil mesela

Adam doktor olarak cok iyi. Ilk dogumumdan sonra kendisi gelip tebrik etti felan. Yani görsen böyle cok efendi ve caliskan. Ama diger tarafi da böyle. Hastane onun yerine bu kadar tecrübeli birini bulamayacagini bildigi icin örtbas etmeyi secti sanirim. Yoksa normal bir doktor olsa isinden olurdu.

Adam doktor olarak cok iyi. Ilk dogumumdan sonra kendisi gelip tebrik etti felan. Yani görsen böyle cok efendi ve caliskan. Ama diger tarafi da böyle. Hastane onun yerine bu kadar tecrübeli birini bulamayacagini bildigi icin örtbas etmeyi secti sanirim. Yoksa normal bir doktor olsa isinden olurdu.
Karıları bile agizlarini acmiyo, ölü taklidi yapiyolar bu tiplerin, hastanenin niye umurunda olsun ki zaten, olan teyzeye olmus

Kocanızı tabi en iyi siz tanırsınız ama ben açıkçası dışardan biri olarak o yalanı pek yemedim yani. Ancak tabiki iş boşanma ile bitmeyecekse kuru gürültü yapıp kendi huzurunuzu kaçırmanızın anlamı y
Öyle biri olsaniz adamin ödü kopardi oraya fotograf yollatmazdi yanliş anlasilir, biri denk gelir gorur, tanidik cikar olay olur evim dagilir vs vs. Hem evlenme sitesinde millete fotograf dagitmak bile başli başli olay.

Siz fotografinizi evlenme, flört sitelerine rahat rahat göndertebilir misiniz? At bakalim elin adamlarina begenecekler mi diye bilir miydiniz?
Eşiniz de bunu ogrenince " ayy eşim ego kasmış hihihi" der miydi?

Kendinizi kandirabilirsiniz.
. Bu olayı ben o mesajı görmeden önce bana anlatmış olsaydı 15 dk sonra unutmuş dizimizi izliyor olurduk. Yani çokta takilmam dediğim gibi.

Back
X