• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin iş Arkadaşları?

ces@ret

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2008
46
-3
96
İstanbul
arkadaşlar geçcenlerde eşimin iş yerine gittim bi kızla ayakta sohbet ediyordu.sordugumda iş hakkında bişey sordu dedi.yani cevaplamayayımmı dedi. sonra ne göreyim eşimin evli erkek iş arkadaşı o kızla kafa kafaya vermiş resmen elleri deyiyo vucutları deyiyo cep telefonundan bişey bakıyorlar.dün eşimle çarşıya çıktık.eşimin kız arkadaşı arkadan eşimi dürtükledi.naber ya filan dedi.sonra eşim beni o kızla tanıştırdı kız banaa diyorki ben eşinin baş belasıyım. ne demek şimdi bu çok sinir oldum.acayip kıskandım.kızlar ben hiç bir işte çalışmadım.iş ortamını bilmiyorum. bu kadar samimiyet dogrumu sizce?yoksa rahatsız oldugumu eşimle konuşmalımıyım?

nem kap diyemiyorum..bende iş arkadaşlarımdan bir kaçıyla gerçekten samimiyimdir..
biraz göreceli bir kavram bu..
ama hoşlanmadıysan da bu durumdan eşine söyleyebilirsin biraz seviyeli olmanızı istiyorum diye...
işyerindekilerle günde nerdeyse 12 saat birlikte olunca ve hep bir şeyi paylaşınca biz ister istemez samimi olduk..
eşlerde tanıştı..şimdi hepimiz birbirimizin kocasını yada karısını tanıyoruz..

canım hiç kıskanmana gerek yok
bak eşin seni tanıstırmıs ne güzel
iş ortamında sabahtan akşama kadar görüyorsun birbirini
ve bazılarıyla daha samimi olabiliyorsun
bu konuyu bence dert etme
eğerki cok rahatsız oluyorsan eşinle konus

canım öncelikle çok üzüldüm durumuna :teselli: bende bir işyerinde çalışıyorum ama hiçte öle el ele vucut vucuda yakınlaştırmayı gerektirecek bir durum olmadı, olacağınıda sanmıyorum kız kendini belli etmiş zaten onun için eşinle konuş derim ben uzak durmasını söyle şimdiden önlemini al yani a.s.a.s.

Son düzenleme:
valla araya girmekten başka çare yok onları yakından tanırsan belki için daha rahat eder.. evde yemek ver yada topluca ev ziyaretleri olabilir. tabi kötü düşüncelerini adamın aklına sokma. zaten bir iki konuşmayla insan kendini belli eder. çok samimiyet bence iyi değil ben 15 yıldır çalışma hayatının içindeyim hiç öyle adam dürttüğümü hatırlamam bu yetiştirilmeyle alakalı bence normal değil ama aralarında birşey olsa senin yanında yapmazdı buda bir gerçek..

Bilmiyorum ama ben is arkadaslarimla helede erkeklerle fazla laubali olmayi sevmiyorum..:1closedeyes:.

Bircok erkek bildigniz gibi böyle durumlardan istifade etmek istiyor o yüzden buna firsat vermemek lazim kanimca....tabiki genelleme yapamam lakin gözlemledigim kadariyla öyle...:kahve:

Esiminde buna dikkat etmesini isterim, hic gerek yok öyle asiri derecede sammimi olmaya, cünkü böyle sammimiyetlikler daha degisik yönlerede gidebilir!!:delphin:

Esine bu durumdan cok rahatsiz oldugnu söyle canim, nasilki ben dikkat ediyorsam sendende bunu beklerim de...:teselli:

İş arkadaşlarımla samimiyim tabiki ama bu onlarla el şakası yapmaya kadar gitmiyor. Soğuk ve itici bir tip olarak dolaşmakla, ölçüsüz bir samimiyet kurmak arasındaki dengeyi bilmek gerek. Ben eşimin bukadar samimi olmasından rahatsız olurdum açıkcası.
Samimiyeti, laçkalıkla karıştırmamak gerekir. Eminim eşimde hoşlanmazdı. Eşinle konuş evli bir adam nasıl davranmalıysa, nasıl bir mesafede durmalıysa o da o mesafede dursun...

İnsanların eşleri dışında da arkadaşları vardır ve olabilmelidir. Kadın için de erkek için de bu böyle. Sadece eşe bağımlı bir hayat çok besinsiz ve kısır olur.
Her arkadaşlığı da faklı bir birliktelikle birlikte düşünmek, şüphelenmek, güvensizlik duymak doğru değil.
Evlendik diye arkadaşlarımızı silelim mi ya da yeni arkadaş edinmeyelim mi?
Esas tehlike odur aslında. Beş sene sonra birbirinden sıkılmış, evlilikten gına gelmiş, gözü dışarda insanlar haline geliyor insanlar. Çünkü beslenecek bir kaynak bırakmıyor eşler birbirine.
Şunu demek istiyorum. Herkesin yeri farklıdır. Anne annedir, kardeş kardeştir, arkadaş arkadaştır ve eş de eştir. Hayat bunlardan sadece birine bağlanırsa aradaki ilişki de çabuk yıpranır.
Biraz rahat olun, eşinize ve kendinize güvenin.

aralarında bişey oldugunu sanmıyorum ama bu durum gerçekten hiç hoşuma gitmedi.bide eşim bu konularda bana çok tutucu.yani çalışmak çok istedigim halde beni çalıştırmıyor.karşımdaki erkeklere güvenemezmiş. bune şimdi ben o kıza nasıl güvenecem ya.hatta ailem iş buldu izin vermedi. şimdi bişey desem konuyu acsam hemen çok sıkıyorsun.üstüme çok geliyorsun diye savunmaya gececek.bide o işyerinde bi olay oldu buda kafamı kurcalıyor.belediye başkanın şöförü ile sekreterini basmışlar bide belediye binasında.belediye başkanı ikisinide işten çıkarmış.belediye başkanı pek binada bulumuyor.genelde şehir dışında.onlar çok rahat.kahkalar gülmeler..eşimi işe yollarken içim hiç rahat degil.kafamda sürekli o var.çok huzursuzum çoksenağlama

eşimin işyerinde bayanlarla araları iyi buda anormallik görmüyorum..
bende işyerinde erkeklerle iyi anlaşırım :delphin: kadın kıskançlık ve komplekslerini çekemem valla

Bence ne yapın ne edin çalışın. Başka insanların basılması bile sizin huzursuzluğunuzun artmasına rol oynadığına göre baya takılmışsınız bu konuya. Size en iyi gelecek şey çalışmak, çalışma hayatını yaşamak. Eşinizi ikna edin. Baksanıza insanların gülüşmesinden bile bahsediyorsunuz, bu bile dokunuyor size.

ooo bacım sen buluttan nem kapıyorsun... iş ortamında evde olduğundan daha fazla zaman geçiriyoruz ve iş arkadaşlarımızı aile üyelerinden daha fazla görüyoruz bu nedenle samimiyet cılkı çıkmadığı sürece normal...mesela bende benden yaşça büyük iş arkadaşımın baş belasıyım:D ama bunu eşinin yanında söylemem benim iyi niyetimi ya da onu abi olarak gördüğümü eşi anlayamaz anlamasınıda beklemem.. samimiyet farklı eşeğin aklına karpuz kabuğu salmak farklı şeyler

Vallaha cesaret arkadasim, ben seni cok hakli buluyorum!!:teselli:

Tabiki evlendik diye ne biz nede esimiz kimsenin yüzüne bakmicak konusmicak arkadas ortamlari olmicak diye birsey yok kesinlikle...hatta tam tersi arkadas iliskilerimizi korumamiz ilgilenmemiz gerek lakin evli bir insan bekar bir insanla bir olamaz, cünkü sorumlulugu vardir, kendine ceki düzen vermelidir böyle laubaliliklere izin vermemelidir bence...benneyaptımki

Acaba sen calismis olsan senin is arkadasin böyle davransaydi esin ne yapardi?? Kiyamet kopardi muhtemelen!!:kızgın:

Ayrica esinin o bayan is arkadasinida cok hatali buluyorum, seninle ne samimiyeti varki kaklip sana ben esinin bas belasiyim diyor?? Bazi kadinlari inanki anlayamiyorum!! Hicmi akli yok bu kadinin hic düsünmüyormu yanlis anlasilabilirim diye..:1no2:

Insanin aklina fesatlik geliyor vallaha sanki mahsus yapiyor bazilari:kahve:

Samimiyetin dozu önemlidir bence. Benimde erkek arkadaşlarım var gerekirse laflada olsa şakalaşırız, sohbet ederiz. Nede olsa günümüzün büyük bir bölümünü birlikte geçiriyoruz. Bazı insanlar daha rahattır ve samimi davranabilirler önemli olan niyettir tabiki.

lady34 ben kimseye kıskançlıgımı yansıtmadım hele o kıza. eşimi o kızla konuşarak rencide edemem.kimseye rezilde edemem.ya içime atarım yada sadece eşimle konuşurum. arkadaş olmalarına bişey demiyorum sadece karşılaştıgım durumlar bana anormal geldi belki alışkın olmadım durumlar oldugu için. hele el şakaları gereksiz.el şakalarını yapmadanda samimi olursun. gülüşmeler rahatsız etti çünkü bi bayana gerçekten o kadar sesli gülmeyi yakıştıramadım alt kattan duyuluyor sesi. ben bunu af edersini ama arsızlık olarak yorumluyorum...

gülsüm sultan sana çok teşekkür ediyorum.beni gerçekten anlamışsın.kesinlikle kıyamet kopardı.bi lise arkadaşım yolda benle konuştu diye günlerce beni sorguya çekti. kimdi. neden durdurdu gibi sorular..

Eşinizin yaptığı da yanlış ve maalesef iki yanlış bir doğru etmiyor. Evliliğiniz yıpranıp gidiyor böyle böyle. "Kimseye kıskançlığımı belli etmem eşimle konuşurum." demişsiniz. Zaten önemli olan eşinizle ne konuştuğunuz, başkaları umrunuzda bile olmasın.
Ama siz birbirinizin güvenini böyle sorguladıkça, bağlılık da ürkek bir kuş gibi uçuverir.

bence kafana takmamaya çalış canım ama eşine de rahatsız olduğunu uygun bir dille kıskandığını belli etmeden anlatmaya çalış..
iş ortamında insanlar tabiki konuşacak şakalaşacak ama el şakası hiç ama hiç hoş değil bence..
benimde işyerinde samimi olduğum arkadaşlarım var ama kimseye el şakası yapmam yaptırmam da yapanı da öyle fena bozarım bi dir daha cesaret edemez vallahi..
ben aynı durumda olsam kıskandığımı hiç belli etmem eşime ve şöyle derim
"o geçen gün beni tanıştırdığın kız biraz tuhaf galiba ben eşinin baş belasıyım derken ne demek istedi hiç anlayamadım biraz laubali bi tip galiba Allah Allah ne insanlar var"
bakalım nasıl bir cevap vercek diye beklerim ve cevabına göre yorumlarım konuyu...

gülsüm sultan sana çok teşekkür ediyorum.beni gerçekten anlamışsın.kesinlikle kıyamet kopardı.bi lise arkadaşım yolda benle konuştu diye günlerce beni sorguya çekti. kimdi. neden durdurdu gibi sorular..

Iste bak, bende buna sinir oluyorum, biz nasilki evli bir kadina yakisan hal ve hareketleri konusmalari uyguluyorsak beyfendilerde bunu yapmak zorunda...Ben yaparim sen yapamassin diye birsey yok...:kahve:

Madem öyle tutucu bu konularda kendiside böyle gereksiz samimiyetliklere izin vermesin!!:mymeka:

O kiz ondan yüz buluyorda böyle davranabiliyor:delphin:

tinkerbelle galiba bende o bana baskı uyguluyor bende ona yapacam düşüncesi yada şöyle diyeyim madem onun dogruları karşı cinsle samimi olmamak bu yanlış.onun dogrusu bu çünkü bana baskı yapıyor.madem bunun yanlış oldugunu bana söylüyor.kendi neden yapıyor bu yanlışı.bak böle düşünen birinin içinde kötü niyet vardır diyecem ama eşimin beni aldatacagını da sanmıyorum...

Back
X