Eşimin iş güzarlığı ve çıldırmam !!

limonlupasta06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
986
1.016
Eşimle sabah büyük bir kavga yaptık. Son bir hafta zaten zor geçti bi de üstüne bu.Konu şöyle ki kayınım nişanlı. Nişanlısı yani eltimle başlarda aramız iyiydi . Çok samimi değildik o ayrı şehirde ben ayrı şehirde öyle arada faceden, telden falan konuşurduk. Nişanında falan koştum yardım ettim. Nişan alışverişine kendi ailesinden kimse gitmedi ben gittim. Çok konuşmayan biri ve ben bi ihtiyacın olursa çekinme söyle demiştim. Bir gün beni aradı kaynımla sorun yaşadığını falan anlattı sonra benle param için mi evlenicek dedi bana (kendisi memur ne parası varsa). Neyse bende olur mu öyle şey daha öncede bi çok kızla görüştü hatta bak bi kız vardı öğretmendi ayrıldı falan dedim.o sırada bana anlatma eskileri dedi bende uzatmadım.Yani para olsa onlarla evlenirdi seni seviyor dedim. vay demez olaydım.Neyse kız gitmiş kaynımı sıkıştırmış kimle çıktın kaç kız girdi hayatına flan.Kaynım direk beni arıyo sen mi söyledin. Bende evet laf arasında geçti dedim. araları bozulmasın diye neye binaen söylediğimi söylemedim. Ama o günden sonra soğudum ne aradım ne sordu eltimi. Eşime de dedim ben artık eskisi gibi olamam mesafemi korurum. eşim sen git kaynımı ara nişanlın limonlupatayı niye aramıyor arasın de. Kaynım da eltimin bana kırgın olduğunu çünkü benim ona kaynımın eski sevgililerini anlattığımı söylemiş. Eşime kızdım o kızgınlıkla kayınvalideme anlattım olayı bak böyle diyor arkamdan işin aslı bu bunu bunu dedi ben böyle söyledim. Yarın öteki gün üstüme çamur atmasınlar dedim. Neyse sonra bir kavga kıyamet eşimle. Neymiş kayınvalideme niçin söylemişim. Belki yanlış ama nevrim döndü yaa.Konuşmuyorum şimdi eşimle.

Neden her olani diger kisiye anlatma ihtiyaci duydunuz? Yani olan biten ne varya bi eltinize bi esinize bi kaynananiza anlatmissiniz. Ve tüm sorunlar buradan çıkmış.

Boşuna demiyorlar söz gümüşse sukût altın. Her olan biteni birilerine anlatmayin bundan sonra. Sonra hep suçlu siz çıkarsiniz

Çok sinirlendim. Hem eşime hem eltime. Eşim hangi akla hizmet arasın der yaa. Benim böyle bir beklentim yok. Benden uzak olsunlar. Kıza sinirlendim beni düşürdüğü konuma bak yaa. Valla nevrim döndü. sinirden anlattım işte. Ama eşimde haksız.

Eski sevgilileri yeni nişanlıya anlatmak ilk yaptığınız hata olmuş. Laf arasında geçmesine gerek yoktu başka şekillerde de ifade edebilirdiniz anlatmak istediğinizi.
Bunun dışında da onunla konuştuğunuzu buna, bununla konuştuğunuzu şuna anlatmışsınız sürekli. Kusura bakmayın, haklıyken haksız konuma düşmek değil bu. Ağzınızda bakla ıslanmamış resmen.

Neden her olani diger kisiye anlatma ihtiyaci duydunuz? Yani olan biten ne varya bi eltinize bi esinize bi kaynananiza anlatmissiniz. Ve tüm sorunlar buradan çıkmış.

Boşuna demiyorlar söz gümüşse sukût altın. Her olan biteni birilerine anlatmayin bundan sonra. Sonra hep suçlu siz çıkarsiniz

Eşime anlattım zira sürekli iç içe olalım istiyor. Sürekli yakın olmamı istiyor. Bende bak yakın olamam sebep bu dedim. Zaten kaynım eşimede demiş yengem niçin eski çıktığımdan bahsetti diye. Eşim zaten biliyordu. evet kayınvalideme anlatmayabilirdim.

"Benimle param için evleniyor" dediğini aktardığınızda ne dediler?

Valla kayınvalidem şok geçirdi. Anlatmamın nedeni birazda yanlış anlamaya müsait bir durum. en azından kayınvalidem bilsin dedim. ama kayınvalidem kaynıma söyliycek biri değil. Zaten ama duymasın dedi. Zaten bende söylemedim.

Eski sevgilileri yeni nişanlıya anlatmak ilk yaptığınız hata olmuş. Laf arasında geçmesine gerek yoktu başka şekillerde de ifade edebilirdiniz anlatmak istediğinizi.
Bunun dışında da onunla konuştuğunuzu buna, bununla konuştuğunuzu şuna anlatmışsınız sürekli. Kusura bakmayın, haklıyken haksız konuma düşmek değil bu. Ağzınızda bakla ıslanmamış resmen.

Çok detaylı anlatmadım zaten ondan çok önceydi. Niyetimde seni sevdi ki senle demekti. Vay demez olaydım.

Ah o eski sevgililerden hiç bahsetmeyecektiniz.
Bence uzak dursun herkes birbirinden. Eşiniz için bayramda vs görüşürsünüz

eltinizin kaynınıza demesi yanlış , eşinizin kaynına öyle demesi yanlış , sizinde kayınvalidenize demeniz yanlış :) öyle zincirleme hatalar olmuş. halbuki çok basit bişeyler ama kabak sizin başınıza patlamış kızın ettiği param için mi evleniyor lafı daha ağır bence

Lafı ben mi taşıdım yani ???

senin hata gereksiz detay vermen
- Benimle param için mi evleniyor
-Olur mu öyle şey kendini doldurma
bunu de yeter eskilerden örnek vermeye ne gerek var hangi kadın müstakbel eşinin eskilerini. dinlemekten. hoşlanır

Eltiniz biraz garipmiş ne diye nişanlısının ailesinden birine anlatıyor ki kötü olduklarını hic mi Arkadaşı vs yok
Ne alakası var? Arkadaşı olan insanlar eşlerinin ailelerinden birini yakın göremezler mi? Ya da onu iyi tanıyan birine derdini açmak daha mantıklı değil mi? Eşimle bir sorun yaşasam görümcemle dertleşirim ben her zaman. Kendi ablamla ya da arkadaşımla konuşup onları üzmektense görümcemle konuşup sorunu çözmeyi tercih ederim.

Çok detaylı anlatmadım zaten ondan çok önceydi. Niyetimde seni sevdi ki senle demekti. Vay demez olaydım.
Konuya o açıdan yaklaşmak bariz hata olmuş. Onun yerine "x seni çokseviyor, ben şimdiye kadar onun gözlerinin bu kadar parladığını bu kadar mutlu olduğunu görmedim"türevi bir şey söylenebilirdi.

X