- 21 Mayıs 2013
- 986
- 1.016
- Konu Sahibi limonlupasta06
Eşimle sabah büyük bir kavga yaptık. Son bir hafta zaten zor geçti bi de üstüne bu.Konu şöyle ki kayınım nişanlı. Nişanlısı yani eltimle başlarda aramız iyiydi . Çok samimi değildik o ayrı şehirde ben ayrı şehirde öyle arada faceden, telden falan konuşurduk. Nişanında falan koştum yardım ettim. Nişan alışverişine kendi ailesinden kimse gitmedi ben gittim. Çok konuşmayan biri ve ben bi ihtiyacın olursa çekinme söyle demiştim. Bir gün beni aradı kaynımla sorun yaşadığını falan anlattı sonra benle param için mi evlenicek dedi bana (kendisi memur ne parası varsa). Neyse bende olur mu öyle şey daha öncede bi çok kızla görüştü hatta bak bi kız vardı öğretmendi ayrıldı falan dedim.o sırada bana anlatma eskileri dedi bende uzatmadım.Yani para olsa onlarla evlenirdi seni seviyor dedim. vay demez olaydım.Neyse kız gitmiş kaynımı sıkıştırmış kimle çıktın kaç kız girdi hayatına flan.Kaynım direk beni arıyo sen mi söyledin. Bende evet laf arasında geçti dedim. araları bozulmasın diye neye binaen söylediğimi söylemedim. Ama o günden sonra soğudum ne aradım ne sordu eltimi. Eşime de dedim ben artık eskisi gibi olamam mesafemi korurum. eşim sen git kaynımı ara nişanlın limonlupatayı niye aramıyor arasın de. Kaynım da eltimin bana kırgın olduğunu çünkü benim ona kaynımın eski sevgililerini anlattığımı söylemiş. Eşime kızdım o kızgınlıkla kayınvalideme anlattım olayı bak böyle diyor arkamdan işin aslı bu bunu bunu dedi ben böyle söyledim. Yarın öteki gün üstüme çamur atmasınlar dedim. Neyse sonra bir kavga kıyamet eşimle. Neymiş kayınvalideme niçin söylemişim. Belki yanlış ama nevrim döndü yaa.Konuşmuyorum şimdi eşimle.