- Konu Sahibi ikincisans88
-
MERHABA KIZLAR;
carsamba aksamı esımın ıs arkadaslarıyla davetlı oldugu bır ıs yemegı var , bu yemek buyuk bır organıasyon ama cok boyle abıye degılde dugun tarzı degılde sade ama şık kıyafetler gıyılecekmıs. bır pazarlama fırması , muhtesem yuzyılın bıle dıger ulkelere pazarlamasını yapan fırma. dusunun hurrem sultan bıle gelecek o aksam:) cok az zamanım kaldı ama ne gıyecegıme karar veremıyorum bana yardımcı olabılırmısınız?bazı ıs arkadaslarıyla ılkdefa tanısacagım esımın .dugunde gorduler sımdı yenı gorucekler şık ve guzel olmak ıstıyorum. 1,70 boyundaydım kumralım 55 kıloyum beyaz tenlıyım bunları soyluyorumkı vucut yapımada gore fıkır vermenızı rıca edecegım buarada hafıf gobegım cok dar elbıse falan gıyemıyorum sımdıden tesekkurler..
Şık bir siyah elbise giyebilirsiniz. Böyle akşamlarda bir renk belirtilmediyse siyah tercih ederim.
abiye diil ama abiyeye yakın giymelisin bence. madem bu kadar önemli bi yemekk :) zayıfsın belliki boyunda uzun siyahtan uzak dur bence :) güsell şık dizde veya hafif diz üstü bi elbise güsel olur :)
Şık bir siyah elbise giyebilirsiniz. Böyle akşamlarda bir renk belirtilmediyse siyah tercih ederim.
Bencede şık ama üzerinize oturan bir elbise,(göbek için korse) ince yüksek topuklu ayakkabılar derim ben :)
ozel bır renk belırtılmedı bende genelde sıyah tercıh ederım hep...evde olan sıyah bır elbısemde var kıyafet almadan kurtulabılırım cunku zaman problemım var :) bırde kredı kartı extresı cok fazla gelmıs bu ayelbısem sırtı hafıf acık öndede tul var gerı kalan kısım sade dızustu .. saclarımı nasıl yaptırmalıyım pekı?tesekkurler yorum ıcın
tarifine göre gayet şık, iri su dalgası yaptır, doğal dursun.
Sırt dekolteli bir elbise giyeceksen saçların mutlaka toplu olmalı.
Sıkıca bir at kuyruğu olabilir.
Güzel de bir makyaj...Allık kullanmayı unutma :13:
Hangi mağazadan böyle giyinebiliriz. Çok güzeller...
Ykm veya park bravo da var bu tarz elbiseler
canım bukombin.coma bak çok güzel fikirler edinirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?