Merhaba Ben nur , 27 yaşındayım 15 ekimde bu 28 olacağım 3.5 yıllık evliyim bu sürede çocuğumuz olmadı eşimde sperm hareketsizliği var . Kendisi mühendis ben öğretmen ama atanamadım evdeyim , eşim yeni bir işe girdi memleketi bırakıp yeni bir şehre geldik , eşim proje müdürü bayan dan bahsederken mutlu mutlu bahsediyor heyecanlı gibi geldi bana .. ben de çok takarım bu konular benim için bir travma günlerce kavga edebilirim bu konuda eşimle , neyse tabi 2 tane de kadın mühendis var bir gün Aramalarda gördüm bir kadın aranmış bu kim dedim sabah giderken şirket arabasıyla meğerse kadınları da alıp gidiyormuş eşim öyle demiş patron sen onları da al giderken diye eşim de ben kızarım diye mi artık dememişti kadınlarla işe gittiğini her neyse bunun davasını 1 hafta çalmışımdır eşimle yanına oturuyorlarmıs bir de araba da kavga ettik ağladım vs vs ortada evet bir aldatma yok ama benim eşimin yanında bir kadının olmasına da tahammülüm yok aldatılmaktan da korkarım eşimin yanındaki kadınların ilgi duyabileceğinden de korkarım bilmiyorum çünkü devir çok kötü .. neyse 2 mühendis arabayla alınıyor onu geçtim artık sindirdim .. şimdi de proje müdürü kadına ilgisi olacak vardır belki ya da olacak diye düşünüyorum eşim proje bitirdi proje müdürüne teslim etti kadın incelerim tamam demiş ama eşime geri dönmemiş dönmek zorunda da değil projede sorun varsa zaten kadın söyler yoksa da tamamdır der teşekkür eder konu kapanır .. grupta başka konular konuşmuş kadın eşim diyor ki bu bana niye dönmedi diyerek kadına akşam dışarıda benle gezerken yazıyor benle ilgilenmesi için dışarı çıktık gömüldü telefona kadına projeyi incelediniz mi yazmış kadın da toplntıdaynıs tam incelemeyemedim ama genel. Olarak çok güzel çok başarılı yazmış yarın görüşürüz yazmış eşimde görüşmek üzere yazmış sonra kadın tekrar yazmış oldukça çok başarılı bir box sizin içinde iyi olmuştur bu proje vs bilmem ne eşimde yazmış bana bir gösterilse yeter ben yaparım gerisini işte sizinde katkılarınız var çok teşekkür ederim yazmış kadında rica ederim ne demek yazmış .. şimdi taktığım nokta herkes proje teslim ediyor kimse projesinin peşine eşin kadar düşmüyor eşim bu kadına kendini ispatlama peşinde işte bana bir gösterilmesi yeterli gerisini böyle yapar başarırım gibi konuşmuş kadına yazmasa zaten kadın kendine dönüş yapardı benim eşimde suç kadın da eşimi övüyor çok başarılı diye sonuçta herkes çizim vs yapıyor orda tamam sorun yok güzel deyip kapatmamış kadın yani ben daha da çıldırdım soğudum kavga ediyoruz sürekli bu durumdan dolayı eşimle benim eşim bir kadından övgü almak için kırk takla atmamalı ya böyle biriyle mi evlendim ben ben.. eşim kendi ayakları üzerinde duran kadınları daha çok seviyor gibi geliyor bana para kazanan güçlü mesleği elinde olan ona göre ben evdeyim şu an çalışmıyorum belki de bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum ..