• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin İş yerindeki bayanlar ve eşimin davranışları normal mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ne kocaymış ...

üZgünüm ama bu korkularını belli ettiğin kocan seni parmağında oynatır sen de ağladığınla kalırsın. kocan için değil de kendin için güçlü özgüvenli olsana ? 150 boyumla 185 kocama ; " benim gibisini nah bulursun bulursan düğününde gelinlik benden " diyorum ben seni değil sen beni kaybedersini ilke edin. yaparım da boşanırsam boşanayım yani dünyanın sonu mu !
Evet sen çokzelsin senin gibisini bulamaz

Ay güldürdün beni ben de bu lafları hep söylüyorum adamda özgüven bırakmadım🤣
😂😂😂😂vallahi billahi bak deli gibi kavga da etsek asla kendimden ödün vermem. Eşim hiç bir zaman hiç bir konuda beni ne başkasıyla kıyaslayabilir ne de babanın evinde ile başlayan cümle kurabilir.

Çocuğu olan kadınlar daha güçlü bence cidden ben çocuğum olsa belki onu yetiştirmekle meşgul olurum Türkiye de iş şartları malum ne yaşadığımı bilmeden üzmeyin beni :(
anne olmakla özgüven arasında bağlantı yok sebepli sebepsiz binlerce çocuksuz kadın var.

Herkes eşini kıskanıyor .. sizi niye kıskansın 😅 kokmuşmuş elin kadınlarından banane yahu
Çok güldüm. Kadınların bütün güzel özelliklerini sayıp sonra bunu demek.
Karşıdaki kadını kıskanamazsınız zaten, onun sizinle ne işi var.
Siz kocanızı kafese kapatın da aman ha. Kadınlar oralı olmaz ama erkek milleti kaypaktır.

😂😂😂😂vallahi billahi bak deli gibi kavga da etsek asla kendimden ödün vermem. Eşim hiç bir zaman hiç bir konuda beni ne başkasıyla kıyaslayabilir ne de babanın evinde ile başlayan cümle kurabilir.
Hahaha😆 bana da der özgüvenimi öyle kırmışsın ki ne yaparsam yapayım yanına yakışmıyorum diye. Bana kızanlar da olabilir ama yılanın başını küçükken ezeceksin😂

Hahaha😆 bana da der özgüvenimi öyle kırmışsın ki ne yaparsam yapayım yanına yakışmıyorum diye. Bana kızanlar da olabilir ama yılanın başını küçükken ezeceksin😂
hahahha en güzeli boşver . dün eşimle kavga ettik hatta kafamda boşadım abime bile dövdürdüm adamı 😂sabah ;" senin varlığın benim mutlu olmama yetiyor yemin ederim seni çok seviyorum yazmış " 1 ay erteledim boşamayı😂😂😂

Öğretmen bir de çingene demek istedi sanırım cingen diyor 🙄
Bize hakaret etmeyin dersi verirken az kendine baksın çingene de olabilir içimizde romanda olabilir bir öğretmene yakisiyormu bu tür söylemler çıktım konudan seviye düştü öneri yapmıştım olumlu onuda yok saysin ne hali varsa görsün

Bize hakaret etmeyin dersi verirken az kendine baksın çingene de olabilir içimizde romanda olabilir bir öğretmene yakisiyormu bu tür söylemler çıktım konudan seviye düştü öneri yapmıştım olumlu onuda yok saysin ne hali varsa görsün
Tartışma her türlü yapılır ben varım. Şiddetli de olsa fikir alışverişidir ki illa bir şey katar.
Benim zaten zayıf kadına tahammülüm yok bir de böyle ay kocam ay kadınlar mesajlarını görünce gözüm başım seyiriyor.
Kargaya yavrusu şahin görünürmüş. Kim ne yapsın senin kocanı yani. Usandırdılar cidden.
Bunlar yüzünden çalışma hayatımızda hep diken üstünde olmak zorunda kalıyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X