:) fesatca düşünmüşün:d bende başlıktan eşi şehir dışı yurt dışı gibi :)eşimin işi kızlar başlığını görünce eşinizin işi gücü kızlarla ilgilenmek olarak düşünmüştüm :) Bereket ki işi forklift kullanmakmış. Böyle olmasaydı işiniz daha zordu :)
onu elemn ilanlarından öğrenebilirsin .belgeyi alsın bulunur .peki varmı bildiginiz ii firmalar yüksek maaslı olarak en azından 2500 net
valla helal olsun evet esim biraz pasif dısarda evde arada bi höt zöt yapıyo ama ben susturuyorum :))Yok fesatlığımdan değil Türkçemizin nereye uzatırsan oraya kadar uzamasındandır.
Ayrıca limoncu28 i aslında çok taktir ettim.
Eşine iş arayan eşini evini seven ve evliliğe eşine tam motive olmuş hayat dolu bir insan profili oluştu bende. eşiylede araları çok iyi gibi yani konuşup anlaşabiliyorlar. ama eşi biraz sosyal de değil gibi.
Adım müneccime çıkacak fazla yazmayayım. ancak iyi karakter okuduğum söylenir
Yok cnm yanlış anlama espirisine söyledim kusura bakma .güldümde .hım benide analiz etsen :)Yok fesatlığımdan değil Türkçemizin nereye uzatırsan oraya kadar uzamasındandır.
Ayrıca limoncu28 i aslında çok taktir ettim.
Eşine iş arayan eşini evini seven ve evliliğe eşine tam motive olmuş hayat dolu bir insan profili oluştu bende. eşiylede araları çok iyi gibi yani konuşup anlaşabiliyorlar. ama eşi biraz sosyal de değil gibi.
Adım müneccime çıkacak fazla yazmayayım. ancak iyi karakter okuduğum söylenir
Eşinin işi olmayan o kadar cok insan varki bu zamanda buldunmu kacirmican arkadaşım :)simdi kızlar
esim forklift operatörü kursuna gidicek müdürleri bu diplomayı alalım demis
nette baktım bu operatörlerin maası 2000 ile 3500 arasındaymıs
simdi esi forklift operatörü olarak calısan varmı halk arasındada portifci diye gecer
bu işte çalısanların maasları ne kadar
süpersiin.. bende öyle düşünüp okumaya başladım ve kendime gülerken senin yorumun da koptuuumeşimin işi kızlar başlığını görünce eşinizin işi gücü kızlarla ilgilenmek olarak düşünmüştüm :) Bereket ki işi forklift kullanmakmış. Böyle olmasaydı işiniz daha zordu :)
Yani şöyle eşiniz ne mezunu ingilizce biliyormu?simdi kızlar
esim forklift operatörü kursuna gidicek müdürleri bu diplomayı alalım demis
nette baktım bu operatörlerin maası 2000 ile 3500 arasındaymıs
simdi esi forklift operatörü olarak calısan varmı halk arasındada portifci diye gecer
bu işte çalısanların maasları ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?