Şu sarı liman da filn yük taşıyan mini ama izin Demirli iş makina operatörlüğü.operatör kursuna girck sürücü kurslarında olan yere .teorik ve sözlü sınava girck öyle ehliyet sınavı gibi âma motor soruluyor sadece diye bilyrm . Neyse yani şirketten şirkete iş yerlerinde maaş değişir .5000 veren çok nadir yerdir .1500 -5000 arası evt
eşimin işi kızlar başlığını görünce eşinizin işi gücü kızlarla ilgilenmek olarak düşünmüştüm :) Bereket ki işi forklift kullanmakmış. Böyle olmasaydı işiniz daha zordu :)
eşimin işi kızlar başlığını görünce eşinizin işi gücü kızlarla ilgilenmek olarak düşünmüştüm :) Bereket ki işi forklift kullanmakmış. Böyle olmasaydı işiniz daha zordu :)
Belgesiz çalıştırmak zaten yasak o belge her yerde her zaman artı olarak karşısına çıkacak hazır müdürleri demiş iken gitsin mutlaka sonra kendi almak isterse maliyetli olur
Eşine iş arayan eşini evini seven ve evliliğe eşine tam motive olmuş hayat dolu bir insan profili oluştu bende. eşiylede araları çok iyi gibi yani konuşup anlaşabiliyorlar. ama eşi biraz sosyal de değil gibi.
Adım müneccime çıkacak fazla yazmayayım. ancak iyi karakter okuduğum söylenir
Eşine iş arayan eşini evini seven ve evliliğe eşine tam motive olmuş hayat dolu bir insan profili oluştu bende. eşiylede araları çok iyi gibi yani konuşup anlaşabiliyorlar. ama eşi biraz sosyal de değil gibi.