eşimin ısrarı

20 dakıkalık mesafe ve sız uzun süredir gitmiyorsunuz

eeee, uzun süre gıtmezsen
eşin tabii ''kalalım'' der

Bencede kalma en sinir oldugum seylerden biri var ya...bizim ev il disinda ama yinede herkes toplaniyor bizide cagriyorlar tamam güzel beraber oturmak felan ama kalmaktan hoslanmiyorum esya getir sonra geri götür sinir bozucu...icimden hic gelmiyor..bayramlarda 3 gün kaldigimiz oldu sinir olmustum artik...bu nedir ya sefillik...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Senin o insanları asla sevmeyeceğini bile bile eşinin "belki herşey değişir" diye düşünerek "orda kalalım" demesi de garip. Tamam belki iyi niyetli adam. Ama olmaz. Anlayışlı olması lazım. 20 dk mesafede yatıya kalmak gülünç birşey. Ben istemediğim bişeyi yaptırmaya çalıştığında eşime hep "ya sen benim yerimde olsan?" derim. Sen de eşine aynı konumda sen benim yerimde olsan ve ben seni annemlerin evinde yatıya kalmaya zorlasam diretsem ne hissedersin diye bir sor bakalım. İşe yarayabilir :)

kesinlikle sizin gibi düşünüyorum. rahatsız olmak veya rahatsız etmeye ne gerek var...

gerçektende öyle evim dışında başka yerde kalmaktan hoşlanmıyorum maalesef :18:
eşime de söyledim. kalmadık o gece eşim açtı konuyu hadi bize musade diye

kızlar cevaplarınız için hepinize birer birer teşekkür ediyorum.
hepimiz aynı fikirdeyiz.
eşim 2 saat oturduktan sonra bize müsade çok yorgunum dedi ve kalktık, kalmadık çok şükür

bence de kalmayın..yarın öbür günde onlar size geldiğinde kalmaya başlar işin içinden hiç çıkamazsınız...

Neden 20 dk mesafede bu kadar az görüşüyorsunuz sonra da 2 saat oturup kalkıyorsunuz yani ortada ben elle tutulur bir sorun göremedim boş boş konuşabilirler umursamaz olabilirler ama size zararı ne ki bunun. Kendi ailenizle sırf öyleler diye eşiniz görüşmese hoşunuza gider mi bazı şeylerin çok abartıldığını düşünüyorum ben kaynanamdan neler işittim başlarda hiç istemedi beni başka şehirdeyim diye evi kendi isteğine göre döşemiş hiçbir eşyamı mutfağımı seçemedim. Sonra başka laflar ama sabrettim eşim için eşim çok düşkün değil ailesine üstelik ve doğumgünlerini bile bilmez ben hatırlar kutlarım evlilik yıldönümlerine kadar şimdi çok değişti bana karşı. Ha yatılı kalma olayına gelince fazlaca gereksiz o kadar kısa mesafede. Ben anneme tek gittiğimde evde yalnız kalma git annenlerde kal derim eşim yine de kalmaz evde kalır.

eşimde bende çalışıyoruz. benim hergün 5 saatim yollarda geçiyor. sabah 6:30 da çıkarım evden, akşam 19:30 da evde olurum.. hiçbir gün kv demezki gelin yemek yaptım yiyip öyle gidin.. hafta sonu 1 günüm temizlik yapmakla geçiyor. diğer günde de çıkar alışveriş yaparım, hafta içi yemek yapamadığım için hafta sonundan çeşit çeşit yemekler yapıp atarım dolaba ki yorgun argın bir daha yemekle ugrasmayayım diye. 10 günde bir ancak gidebiliyoruz. eşim gider gelir hafta içi ben işten gelene kadar. gitsin de hiçbir şey demeye hakkım yok.. boş boş konuşulması beni rahatsız ediyor, onların yüzünden ben bu kadar uzak mesafede işe gidip geliyorum. düğünden önce ev alıcaz dediler ev alındıda evin parasının yarısını kp verecekti. düğünden sonra yalan oldu. bana takılan herşey eve gitti üstelik eşimin maaşı da olduğu gibi krediye gidiyor. ee durum böyle olunca benimde çalışmam lazım. benim onlardan kesinlikle maddi beklentim olmadı yok ta.. onlar plansız iş yaptılar ben zor durumda kaldım. bir günde demediler bir sıkıntınız var mı yok mu diye.. anlayacağınız bu ve başka sebeplerden dolayı haz etmiyorum onlardan. durumundan da anlayın artık neden 20 dk mesafe de sık sık gidemediğimi...

Ha yatılı kalma olayına gelince fazlaca gereksiz o kadar kısa mesafede. Ben anneme tek gittiğimde evde yalnız kalma git annenlerde kal derim eşim yine de kalmaz evde kalır.[/QUOTE]

he bir de benim işim annemlere yakın başlarda kp ve kv annemlere yakın diye işim istemediler burda çalışmamı sırf onların çevresi ne dermiş diye.... saçmalığa bakın, eşimde sinirlendi annesine babasına söylendi o zaman her ay bana siz belirli miktarda para verin eşim çalışmasın hem durumumu biliyosunuz hemde boş boş konusuyosunuz dedi.. haftada 1 gün kalırsam eğer annemde kalırım, onların annemde kalmamdan rahatsız olduklarını bile duydum.. can benimki de bir yere kadar dayanabilirim. annemde kaldığımda, eşime sen evde kal dememe rağmen annesine gider orda kalır.. eşim bazen dengesizleşebiliyor.

Şahsen benm kayınvalidem güzel yemekler hazırlar ama yine her gün yemeğe gitmek istemiyorum ben..
Zaten akşamın 8 inde evde oluyoruz, mıy mıy yemek faslı, bulaşık faslı, çay faslı ve meyve faslı...Çekilir mi yahuuu
Şahsen ben evimi çok özlüyorum, çalışan her kadın evini özler

bende gitmek istemiyorum zaten. diğer arkadaş demişya neden uzun aradan sonra gidip 2 saat oturmussunuz 20 dk lık mesafede ona istinaden söyledim. öyle düşünceli değildir benim kv yorulmuşsun gelin yemek yiyin falan demez..
evimde zaten pek fazla vakit geçiremiyorum, dediğiniz gibi evimi özlüyorum. çekilmez hakikaten

Yani ben kendi anneme bile her Allahın günü gitmem, ama tatlı dilli olmakta fayda var, her konuda güzel söyleyince kim hayır der ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…