illa katı mı olmak gerekir evlilik böylemidir ki :44:
O zaman sen bilirsin güzelim.Git kal,ne diye dert ediyorsun eğer istemediğin birşeyi yaptırmalarına tavır almak katılıksa.
Son durum nedir kaldiniz mi?
canım kolayı var dersin ki madem iyi niyetimi böyle suiistimal edeceksin bundan sonra benden bu tarz teklifler dahi duyamazsın buyur kendin gider gelirsin
işin espirisi ama hakkatten bunu anımsatan cümleler kurabilirsin çünkü sen kibarlık etmiş kayınvalidene gitme teklifinde bulunmuşsun üstüne birde orda kalırız diye diretmeyle karşılaşıyorsun..evin uzak olsa haksızsın bak ama çok yakın oturuyorsunuz bence gereksiz ve samimiyetsiz bir hareket sana ait bir çatı var ne diye rahatsız edesin insanları dimi...
Ayy nefret ediyorum şu kalma olayından, yahu ben niye milletin evinde kalayım mis gibi evim varken..
Kayınvalidemde illa kalın der durur, üüff ne gereksiz düşünce ya il dışı olsa neyse..
Güzelce anlatın sadece orada değil hiç bir yerde kalmaktan hoşlanmadığınızı belirtin, ters söylerseniz daha çok kalası gelir eşinizin..
merhabalar,
eşimin ailesinden hiç hoşnut değilim, hep onun hatrı için katlanıyorum ailesine. boş boş konuşmaları beni rahatsız ediyor. ciddi konularda bile umursamaz tepki gösterirler. ve bu umursamaz tavırları yüzünden kendi ailemle nişanlılık dönemimde çok sorunlar yaşadım.. açıkcası hiçbirini sevmem ama saygımı gösteririm. mesafeliyimdir, eşim görüşsün hiçbir şey demem hakkımda yok ailesi çünkü. sürekli gidip gelmem, eşimde bilir neden gitmek istemediğimi. uzun zamandır gitmediğimiz için dün eşimi aradım, yarın annenlere gidelim istersen uzun zamandır gitmiyoruz dedim. evlerimiz 20 dk yürüme mesafesinde..
bugün işteyken aradı gidecekmiyiz dedi, evet dedim gidelim ama kendi evimize geri dönelim yemekten sonra dedim. eşimin cevabı ise belki kalırız gece orda oldu. hayır dedim ben kalmak istemiyorum, evimiz yakın, ki bunu dün de söylemiştim eve geri dönmek şartı ile gidelim diye. şimdi eşim ne yapmaya çalışıyor sizce. ben baştan kalmak istemediğimi söyledim ve öyle karar vermiştik. eşim oraya gitmeme şükretmiyor, bir de kalalım benim hatrım hiç yok mu diyor.. uzak olsa evimiz tamam kalalım diycem ama yakın mesafede.. ben mi yanlış düşünüyorum sizce? :18:
bence de kalmayın..yarın öbür günde onlar size geldiğinde kalmaya başlar işin içinden hiç çıkamazsınız...[/QUOTE
aynen dediğiniz gibi, görümcemde çok ısrarcıdır kalma konusunda.. daha ben demeden birgün size gelicem kalıcam der hep.. onun evi de kayınvalidemle aynı apartmanda. 20 dk lık mesafede kalmak ister, kalalım ister kendisinde. 2 tanede çocuğu var, küçük olanı tam felaket. ağlar, zırlar, tekme yumruk atar, küfür eder 4 yasındaki çocuk hiç hoşlanmıyorum.
gittik 2 saat oturduk, sonra eşim kalkalım, ben çok yorgunum dedi
kalmadık kendi ısrar etti hadi evimize gidelim diye
2 saat oturdu hemde
Neden 20 dk mesafede bu kadar az görüşüyorsunuz sonra da 2 saat oturup kalkıyorsunuz yani ortada ben elle tutulur bir sorun göremedim boş boş konuşabilirler umursamaz olabilirler ama size zararı ne ki bunun. Kendi ailenizle sırf öyleler diye eşiniz görüşmese hoşunuza gider mi bazı şeylerin çok abartıldığını düşünüyorum ben kaynanamdan neler işittim başlarda hiç istemedi beni başka şehirdeyim diye evi kendi isteğine göre döşemiş hiçbir eşyamı mutfağımı seçemedim. Sonra başka laflar ama sabrettim eşim için eşim çok düşkün değil ailesine üstelik ve doğumgünlerini bile bilmez ben hatırlar kutlarım evlilik yıldönümlerine kadar şimdi çok değişti bana karşı. Ha yatılı kalma olayına gelince fazlaca gereksiz o kadar kısa mesafede. Ben anneme tek gittiğimde evde yalnız kalma git annenlerde kal derim eşim yine de kalmaz evde kalır.
eşimde bende çalışıyoruz. benim hergün 5 saatim yollarda geçiyor. sabah 6:30 da çıkarım evden, akşam 19:30 da evde olurum.. hiçbir gün kv demezki gelin yemek yaptım yiyip öyle gidin.. hafta sonu 1 günüm temizlik yapmakla geçiyor. diğer günde de çıkar alışveriş yaparım, hafta içi yemek yapamadığım için hafta sonundan çeşit çeşit yemekler yapıp atarım dolaba ki yorgun argın bir daha yemekle ugrasmayayım diye. 10 günde bir ancak gidebiliyoruz. eşim gider gelir hafta içi ben işten gelene kadar. gitsin de hiçbir şey demeye hakkım yok.. boş boş konuşulması beni rahatsız ediyor, onların yüzünden ben bu kadar uzak mesafede işe gidip geliyorum. düğünden önce ev alıcaz dediler ev alındıda evin parasının yarısını kp verecekti. düğünden sonra yalan oldu. bana takılan herşey eve gitti üstelik eşimin maaşı da olduğu gibi krediye gidiyor. ee durum böyle olunca benimde çalışmam lazım. benim onlardan kesinlikle maddi beklentim olmadı yok ta.. onlar plansız iş yaptılar ben zor durumda kaldım. bir günde demediler bir sıkıntınız var mı yok mu diye.. anlayacağınız bu ve başka sebeplerden dolayı haz etmiyorum onlardan. durumundan da anlayın artık neden 20 dk mesafe de sık sık gidemediğimi...
Şahsen benm kayınvalidem güzel yemekler hazırlar ama yine her gün yemeğe gitmek istemiyorum ben..
Zaten akşamın 8 inde evde oluyoruz, mıy mıy yemek faslı, bulaşık faslı, çay faslı ve meyve faslı...Çekilir mi yahuuu
Şahsen ben evimi çok özlüyorum, çalışan her kadın evini özler
bende gitmek istemiyorum zaten. diğer arkadaş demişya neden uzun aradan sonra gidip 2 saat oturmussunuz 20 dk lık mesafede ona istinaden söyledim. öyle düşünceli değildir benim kv yorulmuşsun gelin yemek yiyin falan demez..
evimde zaten pek fazla vakit geçiremiyorum, dediğiniz gibi evimi özlüyorum. çekilmez hakikaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?