• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin istekleri

ClosingMyEyes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
8
4
1
Merhabalar. Merak ettiğim kısacık bir sorum olcakti. Eşimin ailesi 5dk. uzaklıkta oturdugu halde eşim ailesini 4-5gun yatılı misafir etmek istiyor. Tabi onlar da gelmiyelim demiyorlar. Ben öyle yatılı kalma işlerine pek sıcak bakmıyorum. Uzaktan gelirler başımla gözümle. Birde gelince cümbür cemaat geliyorlar kaynanamlar görümceler falan. Kabul etmediğim için eşimin yüzü düşüyor farkediyorum. Ama saçma bir istek değil mi çocuk gibi annesine söylemiştim ben sıcak bakmıyorum diye oda ne dese iyi oğlumun gönlü olsun dedi sanki küçük çocuk sevindiriyor. Acaba ben mi haksızım abartıyorum? Napicagimi bilmiyorum eşim sürekli kavga ediyor benimle.

Oğlunun gönlü olsunmuş :KK70: yaw bu analar oğullarına çocuk muamelesi yapıp her istediklerini yaptıkları sürece bu oğullar tabi büyümez ve ana kuzusu olur. Herkes ister her istediğinin gık demeden yapılmasını. Böyle saçmalık mı olur evlenmeseymiş o zaman. zaten yeterince yakınında oturuyorsunuz sanki gece birlikte mi yatıyor ne demek yatılı kalsın?

Merhabalar. Merak ettiğim kısacık bir sorum olcakti. Eşimin ailesi 5dk. uzaklıkta oturdugu halde eşim ailesini 4-5gun yatılı misafir etmek istiyor. Tabi onlar da gelmiyelim demiyorlar. Ben öyle yatılı kalma işlerine pek sıcak bakmıyorum. Uzaktan gelirler başımla gözümle. Birde gelince cümbür cemaat geliyorlar kaynanamlar görümceler falan. Kabul etmediğim için eşimin yüzü düşüyor farkediyorum. Ama saçma bir istek değil mi çocuk gibi annesine söylemiştim ben sıcak bakmıyorum diye oda ne dese iyi oğlumun gönlü olsun dedi sanki küçük çocuk sevindiriyor. Acaba ben mi haksızım abartıyorum? Napicagimi bilmiyorum eşim sürekli kavga ediyor benimle.

Allah Allaah hakkaten neler oluyor hayatta. Hakikaten sacmaymis canim hic de abartmiyosun. Yani gelirler gec saate kadar oturur edersiniz, hatta mesela gece cok uzar e hadi burada kaliverin de dersiniz de bu ayda yilda bir olursa olur iki de birde kalmak ne alaka anlamadim. Bence otur konus esinle normal degil bu hem alistirma bak sonra onunu almazsin. Kalmak nedir gurbetten mi geliyorlar de. Bizim evliligimiz ozel hayatimiz de. Istedigi kadar surat assin asil sensin surat asmasi gereken. Kusura bakma esin tabi ki ama herkesin cekirdek ailesi artik ayri sizinki de. Bence en son artik ben sana yetemioyr muyum canin mi sikiliyor bemimle eger oyleyse soyle bileyim de falan ne yap ne et bu kalma isinin onune gec :)

peki bir sey merak ettim o kadar kisi nasil kaliyorsunuz bir evde? kac oda kac yatak lazim, sonrasinda o kadar carsaf kilif nasil yikanir ay bana fenalik geldi arkadasim aman diim kurtul bu isten. Sende sorun yok sakin abartiyorum fln diye dusunme

Bırak anasinin koynuna diyesim geldi :olamaz:
4-5 gün fazlaymış bende tek günlük isteyeni mevcut mesafe biraz daha fazla sadece :D

Bitane kucuk canta yap ver kocanin eline madem ailesiyle kalmak istiyor gitsin ailesiyle yaşasın gönlünce

Bunlar ne sacma sapan seyler yaa hayret bisey. Haftada bir esiniz gidip kalsin anasiyla küçük cocuk sanki.

Canım belki eşin bekarlığında olduğu gibi ailesiyle cümbür cemaat yemek yiyip oturup sonrada odalarına cekilmelerini istiyor olabilir ve buna senide dahil etmek istiyor olabilir. Annesi ve görümcelerin iyilerse zaten misafir gibi ağırlıkları olmaz. Her işin ucundan tutarlarsa denenebilir yani. 😊

Yemekleri lezzetsiz yap. Fazla tuz koy mesela. Veya yanik falan yap. Yapmak isterlerse olur mu falan de musaade etme. Bi daha gelmezler ac kalirlarsa:KK47:

Herkesin kendi evi varken nasıl rahat ediyorlar anlamıyorum. Baya bi kaldıkları için benimsemişte olabilirler. Peki geldiklerinde misafir gibi mi oluyorlar. Yoksa çekilmez haftada dört gün misafir ağırlamak hemde yatılı

Back
X