• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin işyerinde çalışmaya başlayan bayan,yardım lütfen...

işyerinde arkadaşlık muhabbet şamata normaldir bana göre öğlen arası yemekte olabilir

ama bunların eşinin haberi olması gerekir ve konuşmaları geceye kadar sürdürülmesi hoş değil

büyük ihtimal bugune kadar sorun çıkarmadığın için eşin arkadaşlarından etkilendiğini sanıyor

sakin bi zamanda konuşursan eşinin seni anlayacağını düşünüyorum

rahatsız edici bir durum olmuş gerçekten, sizi anlayabiliyorum bence rahatsızlığınızı eşinizle konuşmak mantıklı ama bir yandan da üstüne gittiğinizi düşünerek sizden uzaklaşabilir bu konuda ne yazıkki çok fikrim yok fakat iş yerindeki arkadaşına sormayın derim ben ne kadar olsa içinizdeki endişeleri onun çevresindeki insanlara yansıtmayın, umarım boşuna endişeleniyorsunuzdur

Eşinize güveniyor olmanız güzel işyerinde arkadaşlık olabilir ama bunu özel hayata taşıması bana normal gelmedi internette yazışmalar falan çokta hoş karşılanabilir bir durum değil bence ben kadın ve erkeğin samimi arkadaş olabileceğine inanmıyorum hani şu kafalarımız uyuyor kankayız iyi anlaşıyoruz falan bence hikaye yani asla erkekten kanka olmaz:31:

aslında sen haklısın canım
ben okurken burdan beri rahatsız oldum
yangına körükle gitmiyorum yanlış anlama ama
zaten işyerinde saatlerce beraberler bide evde nette konuşmak ne alaka yaa
onunla konuşana kadar senle ilgilensin
ben ne dicemi bilemedim arkadaşların yol gösterişlerini okucam bende

aynı muhabbet 3 yıl önce bizdede olmuştu. baya kavga etmiştik. o dönem bende çalıştığım için, en son benimde iş yerimde bi erkek gelip bu tarz şakarlar konuşmalar geçse bilg. da onunla yazışsam hoşuna gidermi dedim. eğer sıkıntı yok diyorsan bende yaparım hiç sorun olmaz dedim. o günden sonra değil mesafe koymak yanından bile geçmedi :))

birde şimdi bu olayı çok büyütürsen
o kadın eşinin gözüne daha cazip gelebilir
hani eşşeğin aklına karpuz sokmak meselesi
bunu da göz önüne al canım ona göre hareket et....

ister erkek olsun ister bayan. herseyin belli cercevesi vardır. iş arkadaslığı iştedir.

öğle yemeğine gider, aynı ortamda konuşur, yeri gelir ölcüsü ile dertleşilir. eşine bahsedilir.

ama bu eve gelip gece yarıları da internette konusmaya kadar olmamalı diye düsünüyorum. ben olsam bende hoşlanmazdım sizin gibi düsünürdüm.

eşinizle sakince konuşun derim.

bende iş yerinden arkadaslarla sohbet ediyorum bazen ama eğer geç saatse filan mutlaka işte eşin napıyo çok selamımı söyle veya bi akşam oturrmaya gelin ailecek falan diye bağlarım mutlaka eşi görürse rahatsız olmasın diye. aynı şekilde arkadaslarımda benim eşime selam gönderirler mutlaka.benim adım bile geçmiyo konusmalarda sinir oldum yaaa...

Asla işyerinden arkadaşına sormayın bu kızla çokmu samimiler diye küçük bi yerse ortada hiç bişey yoksa bile yayılır ve eşinizin kulağına giderse bbüyük tepki verebilir anladığım kadarıyla kıskançlığa ve şüpheye tahammülü yok
Siz yada eşiniz başka arkadaşlarıylada o saatte internetten görüşüyomusunuz peki?

iş arkadaşı mı aman evlerden ırak!genelleme yapmıorum asla ama benim şuanki boşanma nedenim o arkadaşlık..konularıma bakarsan önemsiz olmadğını anlarsın..

tepki verme şimdilik ama lütfen işin üstünde dur.kimse seni salak yerine koymasın izin verme..çaktırmadan takipte ol derim..haaa kısa bi not daha kadınlar mutlaka ama mutlaka hisseder..

bir de ikinizde calısan insanlarsınız. değişiklik olsun ya da önemli bir sey icin internete girilir de, ben internete girmek yerine eşimle birşeyler paylaşmayı daha çok isterim. sonucta aynı işyerinde de değilsiniz:17:

birde şimdi bu olayı çok büyütürsen
o kadın eşinin gözüne daha cazip gelebilir
hani eşşeğin aklına karpuz sokmak meselesi
bunu da göz önüne al canım ona göre hareket et....

ya bende bunu düşündüğüm için ağzımı açmıyorum çok fazla, ben hep karşısında kendime olan özgüvenimi vurgularım ve bu olayda sanki kızı kıskanıyorum veya kendime rakipmiş gibi görüyorumda eşimi paylaşamıyorum moduna girmek istemiyorum,resmen eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek olur bu;soğukanlı olmaya çalışıyorum ama gel bide bana sor arkadasım!!!

Bence kuşkulanmakta haklısın . Mesafesini koruyamayıp fazla içli dışlı olunmasını ben ters algılıyorum. Ne yazık ki benim eşimin işyerinde de böyle biri var.Ben de ne yapıcağımı bilmiyorum .Yazılanları bende dikkatli okuyacağım ...

bir de ikinizde calısan insanlarsınız. değişiklik olsun ya da önemli bir sey icin internete girilir de, ben internete girmek yerine eşimle birşeyler paylaşmayı daha çok isterim. sonucta aynı işyerinde de değilsiniz:17:

ahhh hayatım zaten on yıldır en büyük sorunumuz bu internet ve oyun bağımlılığı.ama bu olayda anladımki oyun bağımlılığı ne kadarda masummuş:((

Bir sabah eşimle birlikte çıktık, işe gidiyoruz. Karşı komşumuz herzamanki gibi balkonda..Selamlaştık..Arabanız kaybolmasın diye isminizi yazdım dedi.Anlamadım önce baktım..Arabanın arka camına büyük harflerle eşimin adını yazmış..yan kapıyada kendi ismin ? ?:47: şaşırdım kaldım..bu arada 3 çocuğu var. 1'i liseye gidiyor..Akşam oldu yine balkonda..kendi ismini yazmak yerine benim ismimi yazsaydınya dedim..başka komşularda vardı yanında..bozuldu..ama güldü geçti.Hala hersabah bizi yolcu ediyor..Eşim zaten hiç sevmez o kadını..Sizce ne anlamalıyım bu işten ?:26:

kızlar eşimle 10 senedir beraberiz ve 3 yıldır da evliyiz.10 yıldır hiç kıskançlık sorunu yaşamadık bende çalışıyorum , bi sürü erkek arkdasım var muabbet ettiğim veya ailecek görüştüğmüz;aynı şekilde eşimin işeyerindede çok sayıda bayan var ve hepsiyle muabbeti vardır eşimin.aslada aklımdan farklı bişey geçmez kıskanç bi yapıda değilim çünkü.mesela hiç telefonunu kurcalamam,internette oyun oynamayı cok sever saatlerce nette takılır asla bilgisayarı kurcalama gereği duymam.yani anlatmaya çalıştığım güven dolu bi ilişkimiz var.eşim bana ve çocuğuna aşırı bağlı olan erkeklerden.
gelgelelim konu açma sebebime.3 ay kadar önce bi bayan çalışmaya başladı eşimin işyerinde.çok şeker,güzel ve enerji dolu muabbet bi kız.o da evli,eşide aynı sektörde çalışıyo.bu bayanın adı geçer oldu işyerindeki güncel olaylardan bahsederken eşim,yadırgamadım çünkü kız gerçekten bizimle aynı kafadan , eşimin iş yerindeki bayanların geneli problematiktir,ya eşiyle sorun yaşayanlar,sürekli sağlık problemi olanlar veya kişilğinde sorun olup sürekli gerginlik yaratanlar filan ama bu kız gayet sevimli hoş sohbet ve sorunsuz olduğu için eşimle iyi anlaşmasını ilk etapta yadırgamadım.
işyerinde herkesin bilgisayarında msn tarzı bi program var ve aralarında yazışabiliyorlar,eşim bi gün eve geldi dediki ben bu kıza pc den bişey yazdım diğer arkadasda yazıştığımızı gördü ve bana bağırdı ,kızla yazışıp iş yapmasına engel oluyosun o henüz yeni ve hem yazışıp hem işlem yapabilcek kapasitede değil diye.gereksiz yere niye bagırdıki dedim önce.sonra eşimle aynı departmanda çalşan bi bayan var,bu kızın şefi oluyo aynı zamanda.eşime demişki niye senin yanına gelip işleri savsaklıyo? bunuda eşim anlattı,bende niye geliyo diye sordum,canı sıkılınca uğruyo arada dedi.önce normal karşıladım ve sadece dedimki bak dikkat et burası küçük yer ,biri yanlış anlar benim kulağıma gelir kötü olur o zaman kızda evli sonucta dedim.ben seni biliyorum ama millet öyle düşünmez rezil oluruz dedim.ya ne yanlış anlıcaklar dün yemeğe çıktık öğlende eşide geldi dedi.bende tepki vermedim.
sonra bi akşam tv izliyorum ben oda oyun oynuyo sanıyorum,konuşma penceresi gördüm pc de kimle konusuyosun dedim ,gene o kızla yazışıyolar tweeter dan.ya eşiminde oyle bi huyu varki gece oyun oynarken en sevdiği insan bile bişey yazsa asla cevap vermez oyuna ara verip.ben oyun arası yazıstıklarını duyunca içime bi kurt düştü.girdim ertesi gün tweeter hesabını kurcaladım.ordan muabbet etmişler ara ara gece saatlerinde.öyle günlük konuşamalr,futbol,diziler falan konustukları şeyler anormal bişey yok ama benimde haberim yok.
içim içimi yedi , yani ne düşünsem ne yapsam bilemedim,dün bi konu açıldı bende tutamadım kendimi,sen insanlarla mesafeni korumayı bilmiyosun dedim,kiminle korumuyorum dedi.sen tahmin et kimden rahatsız olmus olabilirm dedim xxxx den mi dedi.bak nasılda bildin dedim.demekki sende farkındasın dedim.resmen üste çıktı.çalıştığı yerde ilk defa sorunsuz ve kafasına göre arkadası varmış,ilk defa eğlenceli sohbet edebildiği bizim gibi biri varmış da onuda ben yanlış anlamışım.dedim ki benim yanlış anladığım filan yok,eğer yanlış anlamış olsam senle aynı evde ne işim var.ben sana sadece mesafeni koru diyorum dedim ,ve cok sinirlendi,beni neyle itham ettiğinin farkında mısın,kıskanç sorunlu arkadaslarının etkisinde mi kalıyosun,sen böyle düşünemezsin falan filan...insanlarla ilişkime sen karışamazsın tarzı bi cümlede kurdu!!konu kalabalık bi yerde açıldı ve devamını getiremedik insanların içinde.eve gelincede o soğuk ben daha soğuk. ya kızlar esasında olayın en can alıcı noktası bence şu: tamam kızla iyi anlaşabilirsin muabbet edebilirsin , yemeğede gidebilirsin ama akşam eve geldiğinde neden benimle paylaşmadın.işte atıyorum ayşeyle yemeğe gittik eşide geldi veya ayşe şöyle bişey anlattı veya ayşeyle böyle böyle bi muabbet geçti,veya dün gece oyun oynnarken ayşe şöyle bi tweet attıda ben böyle yazdım????????????? biz günlük olaylar hakkında cok muabbet ederiz yani bahsetmemiş olmsaı midemi bulandırıyo,,,,
benmi büyütüyorum???????????
şu durumda siz olsanız ne yapardınız?? yukarda yazdım ya bi arkdası sinirlenmiş kıza pc den bişiler yazıpda oyalama diye,aslında ona sorasım var bu kızla çokmu samimiler banamı oyle geliyo diye ama onuda kendime yediremiyorum...kimseyede bişey soyleyemiyorum pfff rüyalarıma girer oldu,bi akıl verin kızlar nasıl bi yol izlemeliyim???
fikirlerinizi bekliyorum,oğlumu parka götürücem şimdi dönüşte cevaplarınızı okuyucam,vakit ayırdığınız için şimdiden teşekkürler...

kim ne derse desin bn yine bildiğimi söyleyeceğim..kadınla erkekten arkadaş olmaz..ya sevgili olur yada kardeş...yok iiş arkadaşıymı yok okul arkadaşıymış yok bilmem ne ..vıcık vıcık ilişkiler bunlar.işte görüşüyolar zaten birde eve gelince gece geç saatlerde msn den görüşmek niye..

Doğruyu söylemek gerekirse fazla samimiyet aşk doğurabilir. Bunun bir çok örneği var. Dikkatli olun derim ben.

genel olarak yazılanlardan herkesin ban ahakverdiğini ve gereksiz yere rahatsızlık duymadığımı anladım.peki ne yapmalıyım,nasıl bir yol izlemeliyim,eşimle nasıl bi konusma yapmalıyım??sonuçta işten ayrıl deme şansım yok,el mecbur hergün beraberler,görüşmelerine engel olamıycağıma göre napıcam ben??????????

ahhh hayatım zaten on yıldır en büyük sorunumuz bu internet ve oyun bağımlılığı.ama bu olayda anladımki oyun bağımlılığı ne kadarda masummuş:((

Allah yardımcınız olsun. Kimseyi doğru yolundan ayırmasın.:26: eşinize fazla baskıcı kuşkucu olmayın . daha da karsı tarafa itebilir bu onu.

anlayamadıgım karsı taraftaki bayan da evli. onun eşi bu durumun farkında mı acaba? geceleri eşinizle nette yazısıyor vs.

Back
X