• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin işyerinde çalışmaya başlayan bayan,yardım lütfen...

bence eşinizin iş arkadaşıyla eşini yemeğe çağırın.
böylece hem o kadını daha iyi tanır eşinizin hareketlerini gözlemlersiniz.
hemde onların aile yapısı hakkında fikir sahibi olursunuz.

Bende benzer bir sorun yasamistim. Cok dikkat et, diger arkadaslarinda dedigi gibi kadinlar hisseder. Esin o sahistan etkilenmis olabilir sende ustelersen daha cazip gelecektir. Bir erkek kendisi neyin dogru oldugunu dusunuyosa onu yapar, sen istedigin kadar anlatmaya calis anlamayacaktir. Ben esime sakince anlattim olmadi, bagira cagira kavga ettim olmadi, saatlerce agladim olmadi:43:. Islerine gelmeyince anlamazlar iste. Bizim sorun o kadar uzun surdu ki en sonunda ben bosanmak istedigimi soyledim ve o zaman anladi. Ama guven gidince hicbisey aynisi gibi olmuyo:50:. Bazen dusunuyorum neyi farkli yapsaydim da hatasini daha erken anlasaydi diye, ama cevap bulamiyorum. Sana verebilecegim tek tavsiye sakin kiskandigini belli etme ama takipte ol. Umarim sorunun cabuk cozulur.

eşinin davranışları hiç normal değil canım kadından etkilendiği ortada.nasıl önlemini alırsın bilmiyorum ama ben de aynı durumu yaşadım kocam arkadaşının eşiyle samimi konuşmalar yapardı onu uyardım sen abartıyorsun dedi günahına giriyorsun kadının dedi sonra hırçınlaştı hep inkar etti ama en son kendi ağzıyla aldattığını itiraf etti.:23:ben asla kıskanç bir kadın değilim eşime çok güvenirdim onu hiç bunaltmadım sonra onu insanlar yanlış anlıyor diye uyardım ama adam bildiğini okudu.kocan niyeti bozmuşsa yapabileceğin birşey yok ta ki onun kafasına dank edene kadar yada kadına açık açık eşinle görüşmesini istemediğini söyleyeceksin ama bu da ayrı bir dedikodu konusu olabilir.bence sen eşine rest çek o kadınla konuşmasını asla istemediğini yoksa evliliğini gözden geçireceğini söyle belki bunu söylemek için erken diye düşünebilirsin ama bende saflığımın iyi niyetimin kurbanı oldum eşimi uyarmakta geç kaldım sen geç kalma:50:

eşinin davranışları hiç normal değil canım kadından etkilendiği ortada.nasıl önlemini alırsın bilmiyorum ama ben de aynı durumu yaşadım kocam arkadaşının eşiyle samimi konuşmalar yapardı onu uyardım sen abartıyorsun dedi günahına giriyorsun kadının dedi sonra hırçınlaştı hep inkar etti ama en son kendi ağzıyla aldattığını itiraf etti.:23:ben asla kıskanç bir kadın değilim eşime çok güvenirdim onu hiç bunaltmadım sonra onu insanlar yanlış anlıyor diye uyardım ama adam bildiğini okudu.kocan niyeti bozmuşsa yapabileceğin birşey yok ta ki onun kafasına dank edene kadar yada kadına açık açık eşinle görüşmesini istemediğini söyleyeceksin ama bu da ayrı bir dedikodu konusu olabilir.bence sen eşine rest çek o kadınla konuşmasını asla istemediğini yoksa evliliğini gözden geçireceğini söyle belki bunu söylemek için erken diye düşünebilirsin ama bende saflığımın iyi niyetimin kurbanı oldum eşimi uyarmakta geç kaldım sen geç kalma:50:

Canım senin konunu da okudum az once sizin durum ne oldu? İnşallah hersey normale donmuştur inşallah cocukların ve sen artık uzulmuyosunuzdur

konunu basını okudum sadec eşinle aranız ıyıyse kı ıyıymıs sert bır dıılle bır daha görusmenı ıstemıyorum hosuma gıtmıyor vs dıye uyar . empatı kurmasını ıste anlayacaktır anlattıgınına görede esın kötu nıyetlı degıl. ha hos degıl gece yarısı bır kadınla muhabbet etmesı dahası gunduzkı muahbbetı aksam tasıması .

ama sert uyar yeretlı olucaaktır esıne canımmm:16:

Hepimizin iş arkadaşı var, görüşürüz,konuşuruz , şamata muhabbet güzel ama samimiyet bir yere kadar

Arkadaşlıkla sevgili olmak arasında ki sınır çok ince ve aşılmaya müsaittir, insan zaafları olan bir varlıktır

Eşinle bunu güzel bir dille konuş, arkadaşını eşiyle birlikte bir çaya yada yemeğe çağır ailece tanışın, böylece daha iyi gözlemlersin.

Eşin bana kötü niyetli biri gibi gelmedi ama tedbirde fayda var

İşyerinde muhabbet olabilir yemek yenebilir.
Ama nette görüşmek olmamalı bence.
Gerek yok zaten tümgün beraberler eve neden taşınıyo iş arkadaşıysa işte kalmalı.
İnşallah bunu gerçekten tüm temiz kalpliliğimle diliyorum ilerde bu kadınla eşinin arasında bişey olduğunu içeren
bir konu açmazsın.
Eşinle tatlı dille sakince konuş canım.Evde görüşmemesini söyle.İştede mesafeli olması gerektiğinide eklemeyi unutma.

burnuma kotu kokular gelmeye basladı arkadasım
acaba bunların hal ve hareketlerı cılvelesme seklıdede, ısyerındekı ınsanlar bunu anladıkları ıcın esını uyarmıs olmasın sakın:26:
esın evlı sonucta kızıyorlardır belkıde hem evlı, hem yenı gelen kızla ılgılenıyo dıye:44: umarım kotu bırsey yoktur bunlar sadece ıhtımal
bence esını takıbe al neden almıyosun kı bukadar supelenıyon madem kur bı casus yazılım bısey varsa bır bır suratına carparsın ha gercekten arkadaslarsada ıcın rahatlar
esıne caktırmadan takıbe al

Son düzenleme:
hatırlıyorumda bır arkadas buna benzer bır konu acmıstı kadın uzuntuden kendını yemıstı ama sonra esı masum cıkmıstı bellıde olmaz canım hemen kotu dusunme :50:

kızlar eşimle sakince konusmaya karar verdim,ama malesef sakinliğimi koruyamadım böyle bir konusmada ve birbirimize girdik,o beni suçlu ilan etti,on senede ben sana yeterli güveni veremedimmi yani dedi,bağırdı çağırdı ağladı.bende bağırdım çağırdım,arkadasın işyerinde yazışmaman konusunda uyarıyo,bir diğeri yanına gidip gelmesin diye uyarıyo,ben gece konusmalarınızı görüyorum,kızın eşi ve kendisiyle yemeğe gidiyosun,bu samimiyetin nerden geldiğini merak ediyorum ve axıklama bekliyorum dedim.benim açıklama yapcak bişeyim yok,yanlış bişey yapmadım diyo başkada bişey demiyo..
senle konusmamızdan dolayı kızın yüzüne bakamadım bugün diyo,sana ne oldu diye sordu diyo.s
onra ben eşiyle ikisinin yanına gitmedim yemeğe işte onun eşi başka firmadan birileeriyle gidiyomuş bende tek çıkıyodum hadi bizimle gel dedi grupça oturduk diyo.
peki niye bana gittiğiniz günün akşamında anlatmadın diyorum,her zaman herşeyi anlatmıyorum zaten diyo.
sen işyerinde zaten berabersin ne konusuyosunda diğerleri uyarıyo diyorum,ben bi tek onla değil herkesle konusuyorum niye bi tek bu kız rahatsız etti diyo.
yanına niye sık geliyo diyorum,çünkü yeni başladığında işi ben öğretiyodum diyo.
gece yazısmana ne gerek var diyorum mantıklı bi cevap yada bahane diyim uyduramadı.sen 70 yasında baban yazsa oyunu kapatıpda cevap yazmazsın diyorum,bu kıza nasıl olduda twit attın diyorum,o an oyunda değil internetteydimde öylesine yazdım filan diyo.
bunlar tartışma ve kavganın arasında adam gibi kurulmuş cümleler bunun dışında sen bana güvenmiyonmu,sen beni nasıl bole bişeyle itham edersin,ben seni seviyorum,işten eve geliyorum oğlumla senden baska bişey yok hayatımda ben daha ne yapayım,yani ne yaptım ettim sana yaranamadım sende bütün gün kafanda senaryo yazıp beni suçluyosun diyo.
baktım özür dileyeceği veya alttan alacağı yok çıktım odadan mutfağa geçtim,oda gitti oğlumun yanına yattı ve uyudu.
çıldırmak üzereyim sanki ortada hiç bişey yokken bu tepkiyi veriyomusum gibi davranıyo,ben şimdi ne yapıcam:((((((((((

bence önemsesen iyi olur. ben bile okurken rahatsız oldum. daha dün gelmiş bir kızla bu ne muhabbet! bilmem kaç yıllık iş arkadaşın olur, hadi bir derece. ama ne bu böyle işte ayrı yazışıyor akşam gelince ayrı yazışıyor? o akşam yazışma kısmı zaten çok düşündürücü. hangi erkek işten gelince akşam evinin düzeni yuvasındayken elin daha dün tanıdığı kadınıyla yazışır? havadan sudan olmuş hiç farketmez, içerik değil davranış önemli.kesinlikle takipte olmanı öneriyorum. eğer iyice huzursuz olursan o kadınla arasına mesafe koymasını iste. bu işyeri arkadaşlığı mevzusu yüzünden benim ilişkim geri dönüşsüz şekilde yara almıştı. hala canımın acısı geçmedi. lanet okuyorum:50:

İş yerinde ne kadar samimi olunsa da yine de bir sınır olmalı.
Özellikle de evli insanlar arasında...

Laubali olanlar yok mu?
Var elbette, fakat onlar da karşıdaki insanın tavrına göre hareket edenler...
Yani nabza göre şerbet verenler...

Eşiniz ve kadın arasındaki sınır çoktan aşılmış.
Gece yarılarına kadar bir insan sırf muhabbeti güzel diye ,
neden konuşur ki?

Çok saçma bence...
Belki şu an aralarında bir şey yoktur evet sadece sohbet ediyor olabilirler,
ama belki de birbirilerinden hoşlanıp kendilerine söylemiyor olabilirler...

Bunca insan arasından sadece bu kadından siz ve işyerindekiler dahil
eşinizle olan muhabbetinden rahatsız oluyorsa bir düşünmek gerek gerek...

Madem eşiniz size bir şey yok diyor,
kesin ve net bir dille böyle şeylerin evliliğinizde varolan güveni sarsacagını,
ve bu güvenin her şeyden önemli oldugu belirtin.
Ona göre mesafe koyması gerektiğini söyleyin...

Eger gerçekten bu mesafeyi siz de eşinizde görürseniz evet yoktur bir şey,
ama aynen devam ederse olayın peşine düşün...

üzgünüm ama malesef ben iyimser bir cevap veremeyeceğim...

eşiniz samimiyetin dozunu kaçırmış, bir kadınla bir erkek üstelik ikiside evli, gecenin bir vakti mesajlaşamazlar, konuştukları dizi, futbol vs çok sıradan şeyler bile olsa olmaz..
ilişkilerde zaten bu şekilde başlamazmı, önce en güncel sıradan konular açarsın, sonra sohbetlerin konusu değişir

dikkat edin.. bu zamana kadar bayan arkadaşları varmış ve siz hiç şüphelenmemişsiniz ama şimdi içiniz rahat olmadığına göre mutlaka vardır bi şeyler, kadınlar hisseder, siz söylediğinizdede sinirlenmiş, öyle bi şey olmasa eşiniz güler geçerdi, sinirlenmezdi bence, üstelik aralarındaki bu samimiyet sadece sizin değil iş yerindekilerinde dikkatinden kaçmamış, yok, ters olan bi şeyler var belli ama henüz ortada ilişki falan yok sanırım, siz dikkatli olursanız başlamadan biter

evli bir kadınla evli bir erkek asla arkadaş falan olamaz, o benim arkadaşım diyen kişide yalan söylüyordur, ben inanmam, memlekette erkekmi tükendi, eşiniz gitsin erkek arkadaşlarıyla arkadaşlık yapsın, muhabbet etsin, bir kadınla ne gibi ortak noktaları varki arkadaş olabiliyor, anlamıyorum..

kessin arkadaşlığını o kadınla, alın karşınıza ciddi ciddi konuşun, farkında değil sanırım olanların, fark etmesini sağlayın

kızlar eşimle sakince konusmaya karar verdim,ama malesef sakinliğimi koruyamadım böyle bir konusmada ve birbirimize girdik,o beni suçlu ilan etti,on senede ben sana yeterli güveni veremedimmi yani dedi,bağırdı çağırdı ağladı.bende bağırdım çağırdım,arkadasın işyerinde yazışmaman konusunda uyarıyo,bir diğeri yanına gidip gelmesin diye uyarıyo,ben gece konusmalarınızı görüyorum,kızın eşi ve kendisiyle yemeğe gidiyosun,bu samimiyetin nerden geldiğini merak ediyorum ve axıklama bekliyorum dedim.benim açıklama yapcak bişeyim yok,yanlış bişey yapmadım diyo başkada bişey demiyo..
senle konusmamızdan dolayı kızın yüzüne bakamadım bugün diyo,sana ne oldu diye sordu diyo.s
onra ben eşiyle ikisinin yanına gitmedim yemeğe işte onun eşi başka firmadan birileeriyle gidiyomuş bende tek çıkıyodum hadi bizimle gel dedi grupça oturduk diyo.
peki niye bana gittiğiniz günün akşamında anlatmadın diyorum,her zaman herşeyi anlatmıyorum zaten diyo.
sen işyerinde zaten berabersin ne konusuyosunda diğerleri uyarıyo diyorum,ben bi tek onla değil herkesle konusuyorum niye bi tek bu kız rahatsız etti diyo.
yanına niye sık geliyo diyorum,çünkü yeni başladığında işi ben öğretiyodum diyo.
gece yazısmana ne gerek var diyorum mantıklı bi cevap yada bahane diyim uyduramadı.sen 70 yasında baban yazsa oyunu kapatıpda cevap yazmazsın diyorum,bu kıza nasıl olduda twit attın diyorum,o an oyunda değil internetteydimde öylesine yazdım filan diyo.
bunlar tartışma ve kavganın arasında adam gibi kurulmuş cümleler bunun dışında sen bana güvenmiyonmu,sen beni nasıl bole bişeyle itham edersin,ben seni seviyorum,işten eve geliyorum oğlumla senden baska bişey yok hayatımda ben daha ne yapayım,yani ne yaptım ettim sana yaranamadım sende bütün gün kafanda senaryo yazıp beni suçluyosun diyo.
baktım özür dileyeceği veya alttan alacağı yok çıktım odadan mutfağa geçtim,oda gitti oğlumun yanına yattı ve uyudu.
çıldırmak üzereyim sanki ortada hiç bişey yokken bu tepkiyi veriyomusum gibi davranıyo,ben şimdi ne yapıcam:((((((((((

Ne yapacaksın biliyor musun?

Bu tartışmadan sonra ikinizin de siniri geçince sakince konuşacaksınız.
Hiç sinirlenmemeye çalış, o sinirlenecek olsa da sakinleştirmeye çalış.
Ve bu durum beni rahatsız ediyor aile huzurumuzun durduk yere bozulmasını istemiyorum,
o nedenle davranışlarına biraz daha dikkat etmeni istiyorum,
Bana deger veriyorsan, yuvamızı önemsiyorsan yapamak yapacaksın diyeceksin...

Eger ki gerçekten kendine çekidüzen verirse amenna,
ama yok aynen devam ederse bir şeyler ters gidiyor demektir...

Son düzenleme:
Ne yapacaksın biliyor musun?

Bu tartışmadan sonra ikinizin de siniri geçince sakince konuşacaksınız.
Hiç sinirlenmemeye çalış, o sinirlenecek olsa da sakinleştirmeye çalış.
Ve bu durum beni rahatsız ediyor aile huzurumuzun durduk yere bozulmasını istemiyorum,
o nedenle davranışlarına biraz daha dikkat etmeni istiyorum,
Bana deger veriyorsan, yuvamızı önemsiyorsan yapamak yapacaksın diyeceksin...

Eger ki gerçekten kendine çekidüzen verirse amenna,
ama yok aynen devam ederse bir şeyler ters gidiyor demektir...

iyi güzel söylüyosun arkadasım ama bunlar sürekli aynı ortamda veb eğer eşim kendisi söylemesydi benim nerden haberim olabilrdi yemeğe gittiklerinden veya baskalarının uyardığından.
bunca kavgadan sonra yemeğe gitseler gittim demezki,veya muabbetlerinden bahsetmezki!!
ben nerden bilicem nasıl emin olucam kadınla arasına mesafe koyup koymadığını??
eminim artık evde internetten görüşmeye cesaret edemez,kontrol ediceğimi bilir.işyerindeki muabbeti ben nerden bilicem???
çalıştığı yerde samimi olduğum insanlar var ama bu konu nasıl konusulur iş arkadasıyla??nasıl bana bilgi ver görüşüyolarmı denir???hem eşimi yerin dibine sokmu olurum hem kendimi.sonra kızın kulağına gite hem kendini bi halt zanneder hemde rezalet olur sonucta oda evli.karşıma cıkıp sen nasıl bole bişey soylersin dese ben ne cevap veririm,sonuçta ortada bi ilişki veya yakınlaşma yok.şu an itibariyle sadece iyi anlaşan iki arkadaslar,ama ben daha ilerisini kestiremediğim için huylanıyorum.
ben napıcam şimdi uzaklaşıpuzaklamadıklarını anlamak için???????????

Eğer samimiyeti kestim diyip kesmezse sen bi sekilde anlarsın zaten Allah çıkarır karşına. Bide arkadaşların varmış eşinin is yerinden direk gidip sorma ama konusunu ac x (o kız ) de cok iyi bi kız hos sohbet eşimle de cok samimiler ailece cok iyi anlaştık de karşındakine konuyu ac bakalım neler soyluycek?

kendini savunma moduna geçmiş derhal. nasıl da masumane takılıyor. geçeceksin!!!! sen kalkıp da eşine o kadınla senin aranda bir ilişki mi var demedin, bir yakınlık sezdiğini bundan rahatsız olduğunu belirttin. gayet makul. ama nasıl da hırçınlaşmış! bu kadar savunma varsa ortada, zaten doğru gitmeyen birşeyler vardır. tavrının arkasında dur ve sakın ola ki sonradan canım ben yanlış düşündüm özür dilerim diye yanına gitme. o kendiyle başbaşa kalsın ve düşünsün yaptığının hoş olmadığını. aslında şu örneği verecektin. senin yerinde ben olsam, işyerimde daha yeni gelmiş bir erkekle samimiyet kursam yemeklere gitsem geceleri de ara ara yazışsam ne düşünürdün, doğal bulur muydun diye. keşke sorsaydın.

Arkadaşım ben de çok üzüldüm böyle ne sakin kalabiliyo insan ne de çığrından çıkabiliyo ne yapsan hatalı sen oluyosun çünkü yaptığının yanlış olduğunu o da bildiğinden,senin üstüne püskürtyo 'güvenmiyosun,inanmıyosun' derken üstüne küçücük laf edip de soru sorsan hepten uzaklaşıyo adam mazallah işyerinde daha da yakın olurlar falan,gün gelir seninle özelini o kızla paylaşır derken işler sarpa sarar. Anladığım kadarıyla kız da rahat ki önce bi beraber yemeğe çıkamadan (yani sen veya onun eşi yokken) beraber çıkabiliyolar eşinle. Bu o kıza göre normal yani,e bu rahatlık,pozitiflik dediğin gibi kafadarlık özellikleri de kızı daha cazip kılar eşinin gözünde. Bana sorarsan evet zor ama tabi sakinliği korumak en önemlisi,baksana eşin zaten ağzıyla demiş herşeyi zaten anlatmıyorum diye bu tweetleri falan sen tesadüf görmüşsün adam zaten anlatacağı yok tabi görmezden gel denmez ama ne kadar yırtınsan da olacağa varır herşey bence bikaç gün akışına bırak birşey olmamış gibi biraz analiz etmeye çalış sorma,üstüne gitme. Bakalım suçluluk duyuyor mu eşin. Çünkü hemen gitmiş ayrı uyumuş senden tahammülü kalmamış gibi kendinden uzaklaştırmadan,yanından ayırmamak gibi bişey yapman gereken sanırım ama okurken ben burada kendimi yerine koydum,çok zor gerçekten de üzüldüm..

Eşinize güveniyor olmanız güzel işyerinde arkadaşlık olabilir ama bunu özel hayata taşıması bana normal gelmedi internette yazışmalar falan çokta hoş karşılanabilir bir durum değil bence ben kadın ve erkeğin samimi arkadaş olabileceğine inanmıyorum hani şu kafalarımız uyuyor kankayız iyi anlaşıyoruz falan bence hikaye yani asla erkekten kanka olmaz:31:

çok doğru özelliklede bu erkek evliyse. iş arkadaşlığı işte kalır gece evli kadınla ne işi var netten muhabbet ediyor. otursun karısıyla muhabbet etsin. çok sinir bozucu bir durum.

iyi güzel söylüyosun arkadasım ama bunlar sürekli aynı ortamda veb eğer eşim kendisi söylemesydi benim nerden haberim olabilrdi yemeğe gittiklerinden veya baskalarının uyardığından.
bunca kavgadan sonra yemeğe gitseler gittim demezki,veya muabbetlerinden bahsetmezki!!
ben nerden bilicem nasıl emin olucam kadınla arasına mesafe koyup koymadığını??
eminim artık evde internetten görüşmeye cesaret edemez,kontrol ediceğimi bilir.işyerindeki muabbeti ben nerden bilicem???
çalıştığı yerde samimi olduğum insanlar var ama bu konu nasıl konusulur iş arkadasıyla??nasıl bana bilgi ver görüşüyolarmı denir???hem eşimi yerin dibine sokmu olurum hem kendimi.sonra kızın kulağına gite hem kendini bi halt zanneder hemde rezalet olur sonucta oda evli.karşıma cıkıp sen nasıl bole bişey soylersin dese ben ne cevap veririm,sonuçta ortada bi ilişki veya yakınlaşma yok.şu an itibariyle sadece iyi anlaşan iki arkadaslar,ama ben daha ilerisini kestiremediğim için huylanıyorum.
ben napıcam şimdi uzaklaşıpuzaklamadıklarını anlamak için???????????

Siz uyarılarınızı yapacaksınız.
Gerisi eşinize kalmış.
Eger farklı bir durum varsa elbet bir yerde açık verecektir...

Benim başıma da geldi böyle bir olay.
Eşimle henüz evlenmemiştik.
Düğün hazırlıkları yapıyoruz. Ben eşimin çalıştıgı ile eş durumundan gidecektim,
dolayısıyla ev oradan tutuldu ve eşyaları almak için eşimin görev yaptıgı ile gittim.
Gündüz işlerimizi hallettik. Akşam da eşim (o zaman nişanlım) nöbetçiydi.
Diğer nöbetçi ise bayandı ve evliydi. Gece geç saate kadar oturduk, diğer bayan da eşini çagırmıştı.
Benim birden moralim bozuldu, suratım düştü, gördüğüm manzara karşısında dumur oldum.
Eşim diğer bayan arkadaşıyla el kol hareketleri yapıyor, samimi tavırlar sergiliyor, bayanın eşi de yanında...
Ve bu bayan da eşimle benim üniversiteden bir üst devremiz, ikimiz de tanıyoruz yani.
Ben şoklardayım. Ama hiç ses etmedim. Çünkü 7 yıldır tanıdıgım insanı ilk defa bu şekilde görüyordum...

Düşündüm, aklıma hep telefonda konuşurken eşimin o bayandan bahsetmesi , şuraya gittik buraya gittik demesi gelmeye başladı.
Aralarında bir şey olacagından degil ama ne bileyim işkillendim sonuçta...

Neyse ben geri döndüm görev yaptıgım ile, ertesi gün telde görüşüyoruz,
eşim 1. dk X arıyor dedi, tamam dedim kapattık,
3 dk sonra geri aradı beni. Neymiş o bayan müfettiş geldi diye şaka yapmış vs vs.
Akşam da eşim ve diğer bekar arkadaşını yemege davet etmiş evine,
onu söylemek için aramış...

Ben de açtım agzımı yumdum gözümü :)
Ama hiç sinirlenmeden aynen sana söylediklerimi söyledim. eşim şoklarda tabi.
Bu tür davranışların evlendiğimizde zarar getirecegini vs vs...
Ama o oldu. Zaten aradan bir kaç ay geçtikten sonra da evlendik.

Sonra o bayanla eşiyle ailece görüşmeye başladık, samimi olduk, çok iyi iki aile dostu olduk.
Ogluma dogum yaptım bebek görmeye evimize geldiler.
Ve o arkadaşım bana dedi ki, X evlendikten sonra çok degişti, sen ne yaptın bu adama dedi.
Vallahi ben bir şey yapmadım dedim :)

Anladım ki o konuşmadan sonra eşim gerçekten mesafesini koymuştu...
Şimdi de mesela haftada 2 gün nöbetçi oluyor,
inan aklımın ucundan hiç bir şey geçmez...

Demem o ki, sen de diyeceklerini de , eşin tavrını bilsin ki ona göre adım atsın...
Deger veriyorsa, yuvanıza önem veriyorsa dikkate alacaktır...

Son düzenleme:
Back
X