kızlar eşimle sakince konusmaya karar verdim,ama malesef sakinliğimi koruyamadım böyle bir konusmada ve birbirimize girdik,o beni suçlu ilan etti,on senede ben sana yeterli güveni veremedimmi yani dedi,bağırdı çağırdı ağladı.bende bağırdım çağırdım,arkadasın işyerinde yazışmaman konusunda uyarıyo,bir diğeri yanına gidip gelmesin diye uyarıyo,ben gece konusmalarınızı görüyorum,kızın eşi ve kendisiyle yemeğe gidiyosun,bu samimiyetin nerden geldiğini merak ediyorum ve axıklama bekliyorum dedim.benim açıklama yapcak bişeyim yok,yanlış bişey yapmadım diyo başkada bişey demiyo..
senle konusmamızdan dolayı kızın yüzüne bakamadım bugün diyo,sana ne oldu diye sordu diyo.s
onra ben eşiyle ikisinin yanına gitmedim yemeğe işte onun eşi başka firmadan birileeriyle gidiyomuş bende tek çıkıyodum hadi bizimle gel dedi grupça oturduk diyo.
peki niye bana gittiğiniz günün akşamında anlatmadın diyorum,her zaman herşeyi anlatmıyorum zaten diyo.
sen işyerinde zaten berabersin ne konusuyosunda diğerleri uyarıyo diyorum,ben bi tek onla değil herkesle konusuyorum niye bi tek bu kız rahatsız etti diyo.
yanına niye sık geliyo diyorum,çünkü yeni başladığında işi ben öğretiyodum diyo.
gece yazısmana ne gerek var diyorum mantıklı bi cevap yada bahane diyim uyduramadı.sen 70 yasında baban yazsa oyunu kapatıpda cevap yazmazsın diyorum,bu kıza nasıl olduda twit attın diyorum,o an oyunda değil internetteydimde öylesine yazdım filan diyo.
bunlar tartışma ve kavganın arasında adam gibi kurulmuş cümleler bunun dışında sen bana güvenmiyonmu,sen beni nasıl bole bişeyle itham edersin,ben seni seviyorum,işten eve geliyorum oğlumla senden baska bişey yok hayatımda ben daha ne yapayım,yani ne yaptım ettim sana yaranamadım sende bütün gün kafanda senaryo yazıp beni suçluyosun diyo.
baktım özür dileyeceği veya alttan alacağı yok çıktım odadan mutfağa geçtim,oda gitti oğlumun yanına yattı ve uyudu.
çıldırmak üzereyim sanki ortada hiç bişey yokken bu tepkiyi veriyomusum gibi davranıyo,ben şimdi ne yapıcam

(((((((((