Eşimin işyerindeki evli kadın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açıkçası benim de iş yerinde erkek arkadaşlarım var kimisiyle yaşıt sayılırız kimisine abi derim. Hiç kimseden ters bir davranış görmedim. Ben de hepsiyle çay kahve içerim yeri gelir kendime yaparken onlara da yapar veririm. Herkes beni sever kardeşi gibi görür. Herkes evli. Bu kadar yanlış anlaşılacak bir durumsa eğer güvenmiyorsunuz demektir. Çünkü haremlik selamlık bir ülkede yaşamıyoruz. 10 saatimiz birlikte geçiyor burada tabi ki konuşacağız.
Burada haremlik selamlık konu degıl ortak arkadaşlarımızda var ayrıca kendiside karsı bı kadın gerekmedikçe konusmamalı dıe. işyerındede herkesle samimi olan bırıde degıl. oturup cay ıctıgı kısılerde var o ayrı bı mesele oturup konusucak tabıı kı arkadasıyla evli birileriyle de oyle muhatap bırıde değildi ama bunda boyle olup silmesi tuhafıma gıttı

Mesajları ben de hiç saklamam hemen silerim işi bitince. Ki kocamı aldatmıyorum. Siz sanırım aşırı kıskanç ve sıkıntılı bir kadınsınız ki galeriye kadar kontrol ediyorsunuz.
Esınızın telefonuna bı resim gelse ve ilk mesajı eşiniz atınca tepkısızmı kalırsınız yani. o anda fotoğrafa bakarken gordum sırf bakmak ıcın almadım yanı

Esınızın telefonuna bı resim gelse ve ilk mesajı eşiniz atınca tepkısızmı kalırsınız yani. o anda fotoğrafa bakarken gordum sırf bakmak ıcın almadım yanı
Eşimin telefonuna gelen her mesaja baksam veya onun attıklarına baksam ömrüm yetmez ki. Hadi diyelim denk geldim gördüm bir foto mesaj bir şey. Bunda tepki verilecek bir şey yok. Eşim de çalışıyor,bir iş çevresi var,okul çevresi var. Milyon tane insan tanıyor,gelen mesaj çıplak kadın fotosu değilse garip bir durum değil bence.

Sizin kıskançlığınızdan adam kendisine selam diyen erkeğin mesajını da siliyordur

İlk eşiniz kadına ne yapıyorsunuz, işler bitti mi diye mesaj atmış, kadında çay fotosu atarak evet bitti çay içiyoruz demiş.

Eşiniz müdür mü amir mi ne bileyim öyle bile olsa başka mesai arkadaşı yok mu, ona sorsun , ilk olarak evli barklı kadına ne diye mesaj atıyor ki?

Bir de doğruyu söyleyeyim sana demiş, kadın yüz vermedi tabi ne desin böyle söyleyerek şimşekleri kendi üzerinden çekecek aklı sıra, güvenmeyin pek , takipte kalın bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X