eşimin iyiliği için ondan boşanmak istiyorum

onlyempathy

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
207
379
18
39
kocamı çok seviyorum 12 yıllık evliyiz 2 de kızımız var.oda beni çok seviyor eminim. çok güzel günlerimiz oldu. birçok şehir gezdik bir çok anı biriktirdik. 2 günlüğüne başka bir yere gitsem şarkılar gönderen mesajlar gönderen çok özlediğini söyleyen bir insan hasta olsak o veya ben birbirimizin arkasından ilaç gezdiririz.
ancak çözemediğimiz bir sorun var kayınvalidem evliliğimizin ilk 2 yılı aynı evde yaşadık. kv bana çok çektirdi onun yüzünden boşanmalık olduk. o günlerde öyle bir nefret ettimki ondan ne yaparsam yapayım kalbim dönmüyor ona karşı. eşimde annesini çok seviyor. kızlar evime gelsin istemiyorum yüzünü görmeye tahammül edemiyorum. olmuyor. kv de pek gelmez evime ayda bir belki. eşim dün sitem etti. bir pazarda annemi kahvaltıya çağırsan dedi. iki adım ötede evime gelemiyor dedi. eşim istediği zaman çocuklarla gidiyor annesine. tartıştık gelmiş geçmiş karıştı. baktım eşim ağlıyor. onu en son 10 sene önce babasının cenazesinde ağlamıştı. bu bana çok dokundu. yüreğim acıyor. benim yüzümden göz yaşı döktü. ama ben bu saatten sonra kv deme eşimin istediği gibi davranmam mümkün değil. saygısızlık etmiyorum ama sevgi gösteremem. eşimden ayrılıp onu benden kurtarmak istiyorum.

eşiniz çok da kurtarılacak gibi değil bence onun sizi düşünüp annesinden kurtarması gerekiyor

k.validenizi istemiyorsanız geçmişte yaşadığınız şeylerdendir eşiniz neden hala diretiyor

annesi ayda bir evinize geliyor eşiniz de istediği zaman görmeye gidiyormuş neyin ağlaması bu ya:KK57:

eşiniz çok da kurtarılacak gibi değil bence onun sizi düşünüp annesinden kurtarması gerekiyor

k.validenizi istemiyorsanız geçmişte yaşadığınız şeylerdendir eşiniz neden hala diretiyor

annesi ayda bir evine geliyor eşiniz de istediği zaman görmeye gidiyormuş neyin ağlaması bu ya:KK57:
gecmişte kaldı unut artık diyor. ama olmuyor bende böyleyim işte sevmediğim insana seviyormuşum gibi davranamam

Bu ayrılmaya neden değil ki.

Bende kocamın ailesiyle görüşmüyorum, evime de gelemiyorlar eşim arada onlara gidip kalıyor.

Kocanızı alıp karşınıza konuşun neden görüşmek istemediğinizi, eminim anlayışla karşılayacaktır.

Ya kusura bakmayın da ne saçmalık diyesim geldi. Kocanızın hayatının sizsiz daha güzel olacağına nasıl kanaat getirdiniz? Ayrıca 2 kızınızın hayatı ne olacak? Eşinizle birbirinizi sevmeseniz boşanın da, seviyorken hem kendinize hem çocuklarınıza bu yıkımı yaşatmayı düşünmek dehşet saçma değil mi? Bir kahvaltıya çağırmak için kayınvalidenize sevgi göstermenize gerek yok. Eşinizle şunu konuşsanız, seni seviyorum, üzülmeni istemiyorum ama annene olan duygularım değişmeyecek, senin için bazı şeyleri yapabilirim ama beni fazla zorlamamanı da rica ediyorum deseniz... Yapıcı konuşsanız yani, belki çok daha güzel olacak her şey. Ayda bir kahvaltıya gelse ölmezsiniz. Bunun için boşanmayı düşünmek acayip saçma geldi bana ya. İnsan eşini seviyorsa, kestirip atmak yerine, ortayı bulmaya çalışır. Taviz verin demiyorum, karakterinizden ödün verin demiyorum. Bir kahvaltıya çağırmak, ayda yılda bir görüşmek bunları yapmaz bence.

kocamı çok seviyorum 12 yıllık evliyiz 2 de kızımız var.oda beni çok seviyor eminim. çok güzel günlerimiz oldu. birçok şehir gezdik bir çok anı biriktirdik. 2 günlüğüne başka bir yere gitsem şarkılar gönderen mesajlar gönderen çok özlediğini söyleyen bir insan hasta olsak o veya ben birbirimizin arkasından ilaç gezdiririz.
ancak çözemediğimiz bir sorun var kayınvalidem evliliğimizin ilk 2 yılı aynı evde yaşadık. kv bana çok çektirdi onun yüzünden boşanmalık olduk. o günlerde öyle bir nefret ettimki ondan ne yaparsam yapayım kalbim dönmüyor ona karşı. eşimde annesini çok seviyor. kızlar evime gelsin istemiyorum yüzünü görmeye tahammül edemiyorum. olmuyor. kv de pek gelmez evime ayda bir belki. eşim dün sitem etti. bir pazarda annemi kahvaltıya çağırsan dedi. iki adım ötede evime gelemiyor dedi. eşim istediği zaman çocuklarla gidiyor annesine. tartıştık gelmiş geçmiş karıştı. baktım eşim ağlıyor. onu en son 10 sene önce babasının cenazesinde ağlamıştı. bu bana çok dokundu. yüreğim acıyor. benim yüzümden göz yaşı döktü. ama ben bu saatten sonra kv deme eşimin istediği gibi davranmam mümkün değil. saygısızlık etmiyorum ama sevgi gösteremem. eşimden ayrılıp onu benden kurtarmak istiyorum.
Ya siz haklı değilsiniz ya eşiniz ana kuzusu. Ayrıca kendisi annesinin evine gidiyormuş ne diye sizi zorluyorki kahvaltı yapalım diye. Kesin annesi doldurdu bunu gelin beni çağırmıyo diye. İki çocuğun varmış eşine söyle boşanalım diye. Ben annenle yapamam dersin. Bence eşin boşanmak lafını duyunca aklı başına gelir

Ya siz haklı değilsiniz ya eşiniz ana kuzusu. Ayrıca kendisi annesinin evine gidiyormuş ne diye sizi zorluyorki kahvaltı yapalım diye. Kesin annesi doldurdu bunu gelin beni çağırmıyo diye. İki çocuğun varmış eşine söyle boşanalım diye. Ben annenle yapamam dersin. Bence eşin boşanmak lafını duyunca aklı başına gelir
dün dedim boşanalım belki anneni sevecek onunla iyi anlaşacak birini bulursun dedim. boşanmayı düşünmeden önce neden çözüme gitmiyorsun diyor. onun çözüm dediği eskilere sünger çekip kv ile samimi olalım istiyor.

Back
X