Eşimin izlediği video

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buradakiler iyice kendini aşmış. Adam kadınların zoofili ilişkisini ingilizceye çevirtmiş. Hala bunda bir şey yok diyorlar. Üzgünüm ama kafasındaki şeyler berbat eşinizin.
Youtube'da türkçe olarak suç anlatan kanallar var. Merak falan demişler de suç hikayesi meraklısı kişiler böyle şeyler izliyor. Bir kadının hayvanlara eziyet etmesini izlemiyor.
Ben ve benim gibi meraktan izlemiş olabilir diyen herkes ilk mesaja istinaden yorum yazdı. İlk mesajda kadın katliamı diyor benim aklıma recm videosu geldi. Konu sahibi daha sonra kadınların bir hayvanı kovaladığını yazdı. Ben de düşündüm bu videoların cinsel haz alacak ne özelliği var diye. Şimdi siz ve bir başka üye kadınların zoofili ilişkisinden bahsediyorsunuz. Konu sahibi sonraki sayfalarda mı yazdı bunu? Neyi nerden çıkarıyorsunuz anlamadım. Adam zoofili arattıysa tabi tiksinirim, hasta derim. Snuff film aratmış olmasın diyen üye olmuştu ona da yazmıştım, tabiki bunu izleyen insanla muhatap olunmaz. Ama ben kadın katliamı diye arama yapan adamın siyasi sebeplerle öldürülen kadın videosu izlediğini düşünmüştüm. Hayvanlara satanistlik bahanesi adı altında zarar verenlerin sosyal medyası oluyor, ona falan baktı diye düşünmüştüm. Ya ben çok yanlış anladım, ya sizler:KK43:

20 yıllık evlilikte hiç bir yanlışını görmedim,çok merhametli yardımsever bir insandır sırf 3 .5 video izledı dıye nasıl boşanılır

Sadece video olsa haklısınız.
Ama parçaları birleştirmek istemiyorsunuz siz.
Eski çevirisiyle bu videolar birleşince adam merak etmiş bakmıştan fazlası olduğu belli.
20 yıldır evliyiz hiçbir sadist davranışını görmedim yazmışsınız bir mesajınızda mevzu sadistlik değil ki eşiniz tahrik oluyor hayvanlı kadınlı videolardan.

Tum sayfalari okumadim da esi ben izlemedim mi demis. Klasik erkek yalani. Aldatan adamin ben yazmadim o mesajlari demesi gibi. Hep de bunlarin telefonlarindan baskalari izler nedense. Hep de kadinlar kocalarina inanmak istedigi icin kanarlar.

Yok sormamış daha eşine.
Eşinin arkadaşım aratmış dediği şey hayvanlarla oral seks yapan kadınların ingilizcesi. Çeviri yapmış.

Açıkca şunu söyleyim,izlediği hiç bir şeyi sildiğini düşünmemiştim eşimin evet merak ettim ben yanında değilken neler izliyor diye,bundan bi 5 yıl önce gougle çeviride hayvanlara a..yani şey yalatmak dıye türkçeden ingilizceye çevirdiğini gördüm sordum tabiki arkadaşın interneti yoktu ona verdim o aratmış dedi ,bende inandım o günden beri hep içimde şüphe kaldı ,teli buluncada merakımdan bakttım bakalım daha neler bulcaz

Ben ve benim gibi meraktan izlemiş olabilir diyen herkes ilk mesaja istinaden yorum yazdı. İlk mesajda kadın katliamı diyor benim aklıma recm videosu geldi. Konu sahibi daha sonra kadınların bir hayvanı kovaladığını yazdı. Ben de düşündüm bu videoların cinsel haz alacak ne özelliği var diye. Şimdi siz ve bir başka üye kadınların zoofili ilişkisinden bahsediyorsunuz. Konu sahibi sonraki sayfalarda mı yazdı bunu? Neyi nerden çıkarıyorsunuz anlamadım. Adam zoofili arattıysa tabi tiksinirim, hasta derim. Snuff film aratmış olmasın diyen üye olmuştu ona da yazmıştım, tabiki bunu izleyen insanla muhatap olunmaz. Ama ben kadın katliamı diye arama yapan adamın siyasi sebeplerle öldürülen kadın videosu izlediğini düşünmüştüm. Hayvanlara satanistlik bahanesi adı altında zarar verenlerin sosyal medyası oluyor, ona falan baktı diye düşünmüştüm. Ya ben çok yanlış anladım, ya sizler:KK43:

Siz yanlış anlamışsınız.

Kadınların hayvanlara işkence edip öldürdüğü videoları arattırıp izlemiş. Daha öncesinde de konu sahibinin eşi, nasıl anlatsam "hayvanlara oral seks yaptırmak" cümlesini çevirmiş. Kısacası konu sahibinin eşinin sapkın fantezileri var.

Arkadaşlar bırakın o tarz videolar izlemeyi inanın bu konuyu okumak bile iç dünyamı çok sarstı.meraktan ya meraktan diyenleri anlayamıyorum:( anlayamayacağımda..hayalimde canlanması bile ürperti veriyor.kiyamam o hayvanların bir tüyüne:(

Allah.m sen koru bu sapkınlık değil de nedir böyle şeyin merakımı olur ya, gerçekten çok sarsıcı bir durum

Mantıklı açıklamasını yaptı dedi bana konu sahibi :KK43:. İnanmış gerçekten. Ben insanın konduramamasını anlıyorum. Çok zordur böyle bir şey varsa kabullenmesi de. Sonuna kadar inkar etmek ister insan. Ama biraz da savunmaya geçmeden bu kadar kişi yanılıyor olamaz demek lazım. Belki bir olasılık haklılık payı vardır denmeli, araştırılmalı.

Konu sahibinin bunu demeyeceği konuyu açış şeklinden bile belli.
Böyle bir şey görüp, gerçekten merak eden ve iyi-kötü bir sonuca ulaşmak isteyen insan daha konuyu açarken yazar oral seks detayını. Parçaları birleştirmek çok zor değil, aklına gelmemiş olması mümkün değil bence.
Bence herkesin "meraktan bakmıştır" demesini bekledi. İçi rahatlayacaktı böylece.

Kendi kararı tabii, biz bir şey diyemeyiz. Ama "bir video için boşanılır mı" diye savunulacak bir durum değil bu.

Kadınların hayvanlara işkence yapması şeklinde videolar,çok tuhafıma gitti izlemesi ,takipteyim bakalım yanında oğlum olduğu için videoları siliyor gece bakıcam

ya adam da böyle merak edip baktıysa
mesela silmediniz eşiniz bu videoları izlediğinizi gördü
allah yandınız valla :D

Yok bir tanesine bakabildim bir kadın domuz yavrusunun boğazını kesiyordu çok kötü oldum kapadım ,sonrada silmiş yani diğerleride benzer di tavuk keçi gibi hayvanları boğazlama şeklinde videoların resimlerinden anladığım kadarıyla ,tm bi tane merak edip izledi diyelim çok iğrenç bişey 6 video da izlenmez ki
Ben de ilk okuduğumda merak edip bakmıştır dedim ama bu kadar iğrenç bir şeyi 6 video izlemesi çok ağır değil mi. Normal bir insan ilk videoda rahatsız olur kapatır. 6 kez izleyebilmesi bile tuhaf bence.

20 yıllık evlilikte hiç bir yanlışını görmedim,çok merhametli yardımsever bir insandır sırf 3 .5 video izledı dıye nasıl boşanılır
Ya ben kel alaka dalıcam konuya ama tutamadım kendimi. Eşiniz çok merhametli, zeki, meraklı ve hayvan katliamları videoları izliyor. Bir süredir seri katillerin hayatlarını anlatan bir kitap okuyorum :KK70: hepsi çok yakışıklı, iyi kalpli ve inanılmaz zeki diye anlatılıyor yakınları tarafından :KK70: çoğunluğu cinayetlere hayvanlara zarar vererek başlıyor. İlk önce hayvanlara zarar vererek başlıyorlar sonra iş çığrından çıkıp insan öldürmeye kadar gidiyor. Eşiniz potansiyel seri katil demiyorum tabiki :KK70: :KK70: ama bu kadar benzerlik şaşırttı tutamadım kendimi :KK70:

Kadınların hayvanlara işkence edip öldürdüğü videoları arattırıp izlemiş. Daha öncesinde de konu sahibinin eşi, nasıl anlatsam "hayvanlara oral seks yaptırmak" cümlesini çevirmiş. Kısacası konu sahibinin eşinin sapkın fantezileri var.
Hayvanlara oral seks yaptırmak diye aratmak mı? sub sub siz neden tam anlamıyla yazmadınız ilk sayfalarda? Gerçekten çelişiyorsunuz.

Kendi kararı tabii, biz bir şey diyemeyiz. Ama "bir video için boşanılır mı" diye savunulacak bir durum değil bu.
Ay valla su an ufaklik kafasi kucagimda uyurken okudum bu konuyu.
Hayvana eziyet edilip öldürülen videolari seyreden adamdan bir video icin degil bosanmak, o telefonu oyle bir monte ederim ki kimse cikaramaz.
Asabim bozuldu resmen.

Bunlari zevk alarak izleyen kim varsa hepsinin o cok onemli pipisi kukusu bozulur bir daha calismaz insallah.
Demek istedigim tam olarak bu degildi ama forum kuralları 🤷🏻‍♀️

Konu sahibinin bunu demeyeceği konuyu açış şeklinden bile belli.
Böyle bir şey görüp, gerçekten merak eden ve iyi-kötü bir sonuca ulaşmak isteyen insan daha konuyu açarken yazar oral seks detayını. Parçaları birleştirmek çok zor değil, aklına gelmemiş olması mümkün değil bence.
Bence herkesin "meraktan bakmıştır" demesini bekledi. İçi rahatlayacaktı böylece.

Ay aklamak için belki de kadınların ayaklarına bakmıştır bile demiş. Kadın ayağına bakmak için seçilebilecek o kadar içerik arasından kadınların hayvanlara işkence edip onları öldürdüğü videoyu mu izleyecek?

Bir arkadaş parafili demiş ben bu tabiri ilkdefa duyuyorum ve yanlış yazdı sandım googlede arattım inanamadım.gercekten böyle birşey varmış.farkli bir sapıklık türü.şoktayım.

Merhabalar
Kafama takılan bişey oldu siz bayanların fikirlerini merak ettim açıkcası
Eşim senede bir kaç kere yurt dışına çıkar işi nedeniyle,cep telefonu bozulduuğu için yenisini aldı ,eskisini evde saklamış bende temizlik yaparken buldum gmail adresi aynı olduğu için watsap harici bütün sosyal medyalar ı görebiliyorum ,canım sıkıldı dedim bakayım koçişim neler yapmış ,
Yotube de women slaughter diye bişey aratmış onunla ilgili 6 video filan izlemiş
Türkçesine baktım kadın katliamı diyort
Daha sonra kapı çaldığı için kapattım teli
Komşum gelmişti ,gittikten sonra tekrar bakayım dedim silmiş hepsini
Çok merak ettim bi insan böyle iğrenç bi videoları neden izler ,desem karşısına çıktı ama kendi aratmış ,ben hiç bi neden bulamadım sizce neden izlemiş olabilir
İşkence kesme vs izlemesi sağlıksız psikoloji göstergesi

Women slaughter deyince kadınların katledilmesi anladım önce , yani kadinlarin öldürülmesini gösteren videolar sandım ama sizin dediğiniz de en az o kadar kötü ve iğrenç. Acaba güçlü ve acımasız kadın profili fantezisi mi var ? Çaktırmadan ona açsanız böyle birşey ayak fetisi de varmış ztn bu tür fetisleri olanlar kadınlara köle olmayı felan seviyor genelde

İlk mesajınızda önce eşiniz snuff yani işkence videoları izledi zannettim. Elbette o da çok anormal ama bahsettiğiniz şekilde keçiye, koyuna, kediye vs. işkence yapılan fetiş videoları malesef var. Hatta ekşi’ye de konusu açılmıştı oraya yazmışları bu bir fantazi türü diye. Eşiniz de kendisini çiçek böcekle çok güzel kamufle etmiş bir hasta malesef. İzlediklerinin hiçbir normal yanı yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X