Eşimin izlediği video

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sub

deniz gözlüm
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2011
778
231
323
İstanbul
Merhabalar
Kafama takılan bişey oldu siz bayanların fikirlerini merak ettim açıkcası
Eşim senede bir kaç kere yurt dışına çıkar işi nedeniyle,cep telefonu bozulduuğu için yenisini aldı ,eskisini evde saklamış bende temizlik yaparken buldum gmail adresi aynı olduğu için watsap harici bütün sosyal medyalar ı görebiliyorum ,canım sıkıldı dedim bakayım koçişim neler yapmış ,
Yotube de women slaughter diye bişey aratmış onunla ilgili 6 video filan izlemiş
Türkçesine baktım kadın katliamı diyort
Daha sonra kapı çaldığı için kapattım teli
Komşum gelmişti ,gittikten sonra tekrar bakayım dedim silmiş hepsini
Çok merak ettim bi insan böyle iğrenç bi videoları neden izler ,desem karşısına çıktı ama kendi aratmış ,ben hiç bi neden bulamadım sizce neden izlemiş olabilir

Kadın katliamı derken kadınların öldürülmesi mi?
Yok bir tanesine bakabildim bir kadın domuz yavrusunun boğazını kesiyordu çok kötü oldum kapadım ,sonrada silmiş yani diğerleride benzer di tavuk keçi gibi hayvanları boğazlama şeklinde videoların resimlerinden anladığım kadarıyla ,tm bi tane merak edip izledi diyelim çok iğrenç bişey 6 video da izlenmez ki

Yok bir tanesine bakabildim bir kadın domuz yavrusunun boğazını kesiyordu çok kötü oldum kapadım ,sonrada silmiş yani diğerleride benzer di tavuk keçi gibi hayvanları boğazlama şeklinde videoların resimlerinden anladığım kadarıyla ,tm bi tane merak edip izledi diyelim çok iğrenç bişey 6 video da izlenmez ki
İyy iğrenç ya , nasıl izledi acaba

Kadınların başka canlılara zarar vermesini izlemek nasıl bir fanteziymiş yahu 🤔🤔

Kadınların başka canlılara zarar vermesini izlemek nasıl bir fanteziymiş yahu 🤔🤔
Ayy canım ya fantazi deme bi tuhaf oldum
Öyleyse eğer çok üzülürüm şimdiye kadar böyle bişey hissetmedim eşim ayak fetişidir normalde acaba kadınların ayağına mı baktı ,kafamda deli sorular

Ayy canım ya fantazi deme bi tuhaf oldum
Öyleyse eğer çok üzülürüm şimdiye kadar böyle bişey hissetmedim eşim ayak fetişidir normalde acaba kadınların ayağına mı baktı ,kafamda deli sorular
Eşiniz için değil geneli kastederek söyledim. Eşiniz meraktan izlemiş olabilir

Bir yerden duyup aratmistir, ben de bu tarz filmler izlerim yani cinayeti vs, kitaplar hele daha güzel oluyor
Ama resmen hayvanları boğazlıyorlardı kadınlar çok kötüydü ,önce biraz hayvanları yakalamaya çalışıyor ayağıyla işkence yapıyor sonrada bıçakla bo....yor çok iğrenç

Midem sağlamdir. Katilli film veya milletin beyninin ortaya döküldüğü gercek kaza videolarina denk gelip izlemişligim var igrenmem kandan vs ama hayvan öldürme/bogazlama, hayvanlara eziyet videolarinin tek bir tanesini bile izleyemem degil ki aratmak onume ciktigi an degistiririm gordugum kadari bile 1-2 saat boyunca rahatsiz eder, aklimdan cikartmaya calisirim.

Hayvan bogazlama videolarini eşim izlese merak etmiştir diyemem bu yuzden. Gozumde normal olamaz o saattten sonra soğurum bile.

Zevk alıyor demek ki, kadınların bu yönü ona haz veriyor. İnsanın haz dünyasının sınırları yok. Kimisi üstüne işenmesini seviyor kimisi kirli çorap kokluyor kimisi obez kadın görünce boşalıyor kimisi böyle videolar izliyor. Bana normal gelmedi, normal değil sıradan değil. Tehlikeli mi o kısmını siz bilirsiniz siz evlisiniz bu adamla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X