- 2 Haziran 2019
- 1.034
- 2.977
- 133
Mantıklı cevap vermemiş, siz yalanlarına inanmak istemişsiniz.Şimdiye kadar kafamı kurcalayan şeyleri eşimle paylaştım herşeye bi mantıklı cevabı oldu,sonra yanlış düşündüğüm için ben üzüldüm çünkü eşim çok zeki ve akıllı ve ayrıca aşırı meraklı bi insan kafasından ne geçiyor çözemiyorum ,eminimki bununda bi açıklaması vardır ama yanlış ama doğru,siz benim anlattığım kadarını biliyorsunuz eşimle yaşayan benim ,kendisinin açıklamasını dinlemeden onu yargılamak istemıyorum bakalım takipteyim
Arkadaşının neti yokmuş, telefonu arkadaşına vermiş ve o arkadaşıda gitmiş hayvanlarla ilgili iğrenç bir şey aratmış, buda mantıklı bir açıklama öyle miii? Madem neti yoktu arkadaşının eşinizin netine bağlansaydı ya. Buna hiç kimse inanmaz sizden başka. İnsan arkadaşının telefonunu acil birini aramak isterse alır. Böyle iğrenç bir şeyi aratmak için değil, çekinir çünkü içindeki pisliği kimsenin görmesini istemez. Kısacası eşinizin açıklamaları kesinlikle mantıklı değil. Arkadaşı değil eşiniz aratmış onuda.
Eşiniz normal değil, arattığı şeyler hiçte öyle meraktan izlenilecek şeyler değil. Bende çok meraklı bir insanım. Ama bir canlının acı çekmesini izleyecek kadar vicdansız değilim.
Ayrıca YouTube ta siz ne tür videolar izliyorsanız ona benzer öneriler gelir. Yani bu videolar tesadüf eseri karşısına çıkmış değil, daha önce benzer videoları izlemiş.