Eşimin Kadınlar kulübüyle derdi ne :/

Benim eşimde istemiyor. Ve gerekçe olarakta aramızda bir tartışma olduğunda konuyu buraya açıp, buradan aldığım destekle, onun üzerine gitmemden bahsetti. Allah'tan kullanıcı adımı bilmiyor. Paranoyak olur. Oda her gün buralarda ben napıyorum diye takılır, en son oda buraların tiryakisi olur. :confused:

Yorumlar "benimde eşim istemiyor" ile "eşimin haberi yok" arası kaynıyor :D ne tehlikeliyiz vesselam. Bizimkiler yapsa da yakalasak, kıyameti koparırız zaar ahaha

Benim eşimde çok memnun sayılmaz. Bir iş aksasa, bir şey söyleyince duymasam "böyle saatlerce KK'ya dalacağına" diye başlar durum neyse onunla tamamlar. Ama girizgah sabit. Sevemedi adam :D

Yorumlar "benimde eşim istemiyor" ile "eşimin haberi yok" arası kaynıyor :KK70: ne tehlikeliyiz vesselam. Bizimkiler yapsa da yakalasak, kıyameti koparırız zaar ahaha

Benim eşimde çok memnun sayılmaz. Bir iş aksasa, bir şey söyleyince duymasam "böyle saatlerce KK'ya dalacağına" diye başlar durum neyse onunla tamamlar. Ama girizgah sabit. Sevemedi adam :KK70:
Benim gibi bagımlı birçok üye varmış ögrenmiş oldum ve çogunun eşide memnun degil

Günaydın arkadaşlar eşim bu siteye takmış durumda girmemi istemiyo sil sil sil durmadan baskı burdaki konulardan etkilendigimi düşünüyo iki gün önce bi konu açılmıştı bi bayan kocasına sormuş hayat kadınlarına gidip gitmedigini bende bu soruyu eşime yönelttim aldıgım cevap malum :bicak: iki gündürde evimizin huzuru yok yüzüne bakmak istemiyorum adamın:kızgın: Sanırım bagımlı oldum ben bu siteye :oops: burdaki konulardan etkilenmem nekadar dogru?benim gibi olan varmı aranızda? Bu arada söyledigi yetmiyo gün içinde de defalarca msj atıyo siteyi silmem için ekran resmi aldım buraya yüklemek için ama beceremedim

valla benim sevgilimde aynı dertten muzdarip :D zaten sevmem anasını babasını bacısını :bicak:
burada okuyup iyice kinleniyorum bana bi nefret geliyor ha bire bağdaştırıyorum ay aynı ablaları ay işte anası da böyle falan.
bi de yeni evlilik yeni çocuk konularından bi gaza geliyorum "aşkım bak böyle yaparsan olmaz şöyle yapma kafanı kırarım" falan :D çocuk da diyo noluyosun sen artık okuma bu kk'yı kötü etkileiyorsun diyor.

yapma şekercim yapma kuzum başa bela :D

Benim sevgilim de böyle, çok laf ediyor
Hepiniz birbirinizi gazlıyorsunuz sonra bana atarlanıyosun diyor
Ama kızmıyor tabi tatlı tatlı sitem ediyor :)

benimkide izin vermiyor du. ama simdi napiyon canim diyor k k deyim diyorum sesini cikarmiyor .hatta bazen bakiyorum tlefonumu almis kendide okuyor yaptigim yorumlara bakiuor aferin dogru dusunmussun diyor :halay:ama tabi bi ara bende burdaki aldatmalari gorup gorup esimden suphe ettigm donemler cok oldu.o zaman kendimde cok etkilendigmi dusunup artik girmesemmi demistim ama atlattim heralde o evreyi artik etkilenmiyorum .mesela o hayat kadini konusunda icimden acaba gecti ama sormadim unuttum gitti.bos yere huzur kacirirsak adamlarda bu forum seni olumsuz etkiliyor deyip izin vermez tabi :KK52:

Arkadas sen gıdıp adama sacma bı soru sormussun. Bırakın su adamların gecmısını. Bunın yuzunden tartısmamı olur. Gırme bır kac gun unutur oda.

Benim eşimde burdaki yazılanlara inanmıyor. Okuma diyor , kk ne yazılanları. Ben okuyorum eşime de söylemiyorum. Sende öyle bi soru sormuşsun ki hayat kadını falan ne gerek vardı.

bağımlı olmuşsun sen canım :) ama eşini mutsuz edecek bir şey yapma. Orta yolu bulun, evliliğinin sarsılmasına izin verme.

Biz de ayni muhabbeti yasadik esimle ama okuyup yorum yapup rahatladigimi sohbet havasinda gectigi icin kendimi mutlu hissettigimi soyledim. Biraz da tartistik. Sonucta kitap okumak muzik dinlemek yuruyus yapmak nasil bireyselse bu da bireysel bir mesele. Ve bireysel aktivitelere mudahale etmesine bugune kadar izin vermedim. Bu konuda da vermeyecegimi soyledim. Sorun cozuldu. Arada o soruyor artik ee neler var bdv de diye :KK49:

Siz buradaki konulardan etkilenip eşinize o soruları sorarsanız ve daha başka şeylerden de etkilenip yansıtırsanız tabii ki girme der. o konuya da yorumlar yapılmıştı yani sormayın kaldıramayacağınız şeyleri demiştik eski eskide kalmalı..benim eşimde biliyor girdiğimi ama ona anlatmam yansıtmam

Bu siteyle ilgili hiçkimseye hiçbirşey anlatmam.Profildeki ismimi öğrenmesinler diye her yerde cebelleşip duruyorum zaten.

Siteye ilk üye oldugum zamanlar bende cıkmazdım içinden sabah akşam burdaydım ve benım esimde hep söylenirdi ve etkilendıgımı dusunurdu en ıyısı burdakı konuları ona sorma ve okuma onun yanında da cok takılmamaya bak yoksa herseyde başına kaka bilir :)

Back
X