Eşimin Kafasina Taktiklari Cinsel Sorunlarimiz :(

bence hiç üstüne gitme 2dir aynı şey oluyor bu aralar bişey olmuş ona takılmış adam aklı oraya gidiyor. sizde hiç üstüne gitmeyin böyle şeylere çok takıyolar adamlar baktık geçmiyor uzun bir süre o zaman başka şeyler yaparsınız hastaneye gidersiniz ama şuan çok erken

kavga gurultu bıtmeyen evde nasıl şehvetli şehvetli sevişsin ki insanlar

her evlilikte böyle şeyler yaşanabilir bu eşinin seni begenmediği anlamına gelmez bir ürologa gitmrnizde fatda var bence

bence hiç üstüne gitme 2dir aynı şey oluyor bu aralar bişey olmuş ona takılmış adam aklı oraya gidiyor. sizde hiç üstüne gitmeyin böyle şeylere çok takıyolar adamlar baktık geçmiyor uzun bir süre o zaman başka şeyler yaparsınız hastaneye gidersiniz ama şuan çok erken
Peki biraz bekleym zamana bırakym enisi bana hic yaklasmassa napym :(

Ikidir bu olay basimiza geldi için yazmak istedim. 8 aylk evlym eşim gerçekten cinselliğe cok düşkün bir insandır sürekli ister sirnasir hic bi proplemmmnz yoktu bu açıdan
Iki dir esimde birseyler oluyor.
Bir hafta öncesi yine oldu aynı olay hersey iyi güzel gidiyordu tam birleşme ye gelince o an konstrasyonu mu bozuldu bilemiyorm birlikte olamadk ben üstüne gtmedm
Bana bu aralar kafasinin cok yogun olduğunu ondan oldunu söyledi :KK43: .
Neyse dun izin gunuydu gezdik dolastl evmize geldk yemek hazır ladk yemek yedik ben mutfağı toplarken yanima geldi sarıldı öptü kokladi.
Hersey güzeldi yine Odamıza geçtik ama birleşmeye gecince yine aynısı yasandi ( esmde srtlesme olmuo o an istek gidio oncesi oluo ama o an gidio ) yne olmadı esm de sinir lendi artk az önce birsey yoktu yne nie oldu die tekrar denedi yne olmadi
Bende sordum artk
Bana bu aralar kafasnda birsürü sey oldunu dile getrdi
Onu düşün bunu düşün demekki bilinç altıma yerlesiyor dedi.
Bende kafasina neler takini sormak istedim
Bana herseyi taktni söyledi maddi sknti is yeri ailesi hersey birikio sanki diyor.
Biz daha önce nice kavgalar ettk nice sorunlar oldu ama hiç böyle olmamamisti
Ben eşime benimle ilgili bir durumsa söyle bileym dedm
Vücudu mu begenmiosn yada birsey mi eksk yapyrm bende dedim
Bana inan bilmiyorum dedi :KK43:
Sonrada sennle ilgisi yok dedi
Ben simdi napacahm bilemyrm
Sorun ne bilemyrm nasi asacagiz bilemyrm kizlar esm bana herseyi anlatmaz genelde bazi seyleri içinde yaşayan birisi
Benmle ilgili olsa diyorum o zaman hic yanima gelip sirnasmas vucuduma dokunmaz demi ?
Bilmyrm kafamda deli sorular ben napacagm smdi :KK43: eşim benden gt gde uzaklasirsa :KK43: dun aksam cok utandı ofkelendi gruru kirildi kendince nie böyle oluo ki devam ederse nasil yol izlemeylm hic birsey bilemyrm
Daha oncesinde bir problem yokmuş... Demekki sende bir problem yok... Onun ilgisinde istemesindede bi problem yok... Ama sonrasinda bir problem var... Ilginc aslinda... Bence kirmadan cumlelerini secerek bir konus esinle... Belki cok ufak bir problemdir... Bir doktora gitseniz...

Eşim işten çıkıp maddi problemler yaşadığımızda bu tarz problemler de olmuştu.
İşe başlayınca normale döndü.
Psikoloji cinselliği çok etkiler.

Daha oncesinde bir problem yokmuş... Demekki sende bir problem yok... Onun ilgisinde istemesindede bi problem yok... Ama sonrasinda bir problem var... Ilginc aslinda... Bence kirmadan cumlelerini secerek bir konus esinle... Belki cok ufak bir problemdir... Bir doktora gitseniz...
konstm ama esm yansmadi hic birşeye ve öylece uyumayi tercih etti

Eşim işten çıkıp maddi problemler yaşadığımızda bu tarz problemler de olmuştu.
İşe başlayınca normale döndü.
Psikoloji cinselliği çok etkiler.
Peki ama garip olan su degl mi öncesi hiç birşey yok sirnasma öpme koklama öpüşme hersey normal tam birleşme annda gidiyor olmuyor kafasi dolu insan hic yanima gelip sirnasir mi yada o an onu ister mi öncesi var sonrası yok

konstm ama esm yansmadi hic birşeye ve öylece uyumayi tercih etti
Bi sure kendi haline birak istersen... Belliki kendine gurur yapmis o zaman.... Bi zaman sonra dusunup belki dogru olani bulur... Sonucta erkek... Bi erkek icin zor bi durum... Bi sure sessiz kal... Sonra tekrar denersin...

Peki biraz bekleym zamana bırakym enisi bana hic yaklasmassa napym :KK43:

ama senlik bi sorun yokki gelip yanaşıyor sana sonra olan oluyor ki eminim onun canı bu duruma daha çok sıkılıyodur. psikolojik bişeydir işler güçler canını sıkmıştır maddi konular etkilemiştir gelip geçer inşallah

Peki ama garip olan su degl mi öncesi hiç birşey yok sirnasma öpme koklama öpüşme hersey normal tam birleşme annda gidiyor olmuyor kafasi dolu insan hic yanima gelip sirnasir mi yada o an onu ister mi öncesi var sonrası yok

Yok yok garip değil bizde de aynı olmuştu öncesi var sonrası yoktu.
1 haftaya atlattık.

erkekler kadınlar gibi değil cnm yani erkekler cinselliğe karşı aşırı istekli oluyor yeri geliyor hasta olduğunudan falan anlamıyor,onu bir ihtiyaç olarak görüyorlar ,yani sana sarılması öpmesi gayet normal,ama bayanlar istemedimmi kimse zorla bişey yaptıramaz hele ki moreller bozuksa hiç

Peki bunu eşime nasıl unuttrablrm ne yapablrm dednz gibi öncesi sertlesme oluo istek son safada ama o an gelince hersey gidio konstm da kafana takma canini skma die :KK43:
Bizde de oldu 1-2 sefer ama ön sevişmeyi uzun tutuğumuz zamanlarda oluyor genelde. Ben başlangıcın uzun olmasını daha çok tercih ediyorum. Benim için öylesi daha güzel. Fakat eşim direk sonuç odaklı. Sonuca ulaşmak uzadığı zaman konsantresi bozuluyor ve orada bitiyor olay. Devamı gelmiyor yada bi 10-15 dk sonra yeniden başlıyoruz çoğunlukla düzeliyor ama o günki performans yerlerde oluyor. Biz hiç sorun etmedik bu gün böyle olur yarın daha farklı. Sonuçta her birleşme sonucunda hissedilenler farklı. Hepsinin haz derecesi aynı değil. Eşine bu şekilde yaklaşabilirsin.

Dedm ya baska sorunlarmzda var cok sknti cekyrz kavga gürültü bitmio ama kanli bicaklida olsak hic byle olmamıştı aksam zaten cok utandı gururu kırıldı elnde bardak vardı onu parcaladi atti smdi psikologa gdlm desem iyice yanls anclk beni
Eşinizi telkin etmeye çalışın. Ama vücudum da biyeri mi begenmiyorsun sorusu nu sormanız bence olmamış. Kacga gürültü yüzünden kendinizi sorgulamanızı anlarım ama oda iki kişilik bir mevzu. Hatayı hemen kendinizde aramayın.

Ama eşinize sinirlenecek birşey yok bunda. Sürekli böyle haberler çıkıyor uzmanlardan dinliyip okuyoruz böyle şeyler olabilir. Geçici elbet kafanı takacak bişey yok. Sen diğer sorunlarını halletmeye bak de. Bu sorun için değil ama diğer sorunların için bir uzman yardımı al. Kafanı dağıtmak için bir yol önerir belki diyin ki bence doğrusu da bu. Erkekler için psikoloji önemli ereksiyon için. Vurdumduymaz bir adam değil demekki. Sorunları uzun vadede kafasında sürekli degerlendiriyor zihni yorgun demekki

Canım bizdede iki kez böyle oldu benim esimde çok duskundu bir iki maddi sorunlardan kavga etmiştik sonra ben bana yetmiyeceksen(maddi olarak) niye evlendin falan dedim adam resmen piss oldu. Sonra bir iki denemede ben birşeyler yaptım bi şekilde devam ettirdi birleşmeyle bitti sonra sıkıntı halloldu.

Yapmayın allah aşkına iki kereden bahsediyorsunuz, erkekler robot değil ki. Siz her seviştiğinizde zevk alıyor, doruklara mı çıkıyorsunuz sanki? Doktor falan çok ileriki dönemlerde düşünülmesi gereken bişey. Bu elinizi kesip genel cerrahtan ameliyat talep etmeye benziyor.

Konuştukça, üstüne düştükçe, düşündükçe tekrarlama olasılığı artacaktır. Hiç böyle bişey olmamış gibi davranmak en mantıklısı.

Bence de hemen paniğe kapılmayın. Psikolojik ya da fizyolojik olabilir. Eşiniz bu konuyu kafasına taktıkça daha da kötüleşir; o yüzden onu sıkıştırıp şu yüzden mi bu yüzden mi diye sormayın. Hele hele sorun bende mi muhabbetine hiç girmeyin. Olabilir deyin bazen insan havasında olmuyor deyin, anlayış ve sevgi gösterin. bir süre sonra düzelmezse üroloğa gidersiniz.

Ikidir bu olay basimiza geldi için yazmak istedim. 8 aylk evlym eşim gerçekten cinselliğe cok düşkün bir insandır sürekli ister sirnasir hic bi proplemmmnz yoktu bu açıdan
Iki dir esimde birseyler oluyor.
Bir hafta öncesi yine oldu aynı olay hersey iyi güzel gidiyordu tam birleşme ye gelince o an konstrasyonu mu bozuldu bilemiyorm birlikte olamadk ben üstüne gtmedm
Bana bu aralar kafasinin cok yogun olduğunu ondan oldunu söyledi :KK43: .
Neyse dun izin gunuydu gezdik dolastl evmize geldk yemek hazır ladk yemek yedik ben mutfağı toplarken yanima geldi sarıldı öptü kokladi.
Hersey güzeldi yine Odamıza geçtik ama birleşmeye gecince yine aynısı yasandi ( esmde srtlesme olmuo o an istek gidio oncesi oluo ama o an gidio ) yne olmadı esm de sinir lendi artk az önce birsey yoktu yne nie oldu die tekrar denedi yne olmadi
Bende sordum artk
Bana bu aralar kafasnda birsürü sey oldunu dile getrdi
Onu düşün bunu düşün demekki bilinç altıma yerlesiyor dedi.
Bende kafasina neler takini sormak istedim
Bana herseyi taktni söyledi maddi sknti is yeri ailesi hersey birikio sanki diyor.
Biz daha önce nice kavgalar ettk nice sorunlar oldu ama hiç böyle olmamamisti
Ben eşime benimle ilgili bir durumsa söyle bileym dedm
Vücudu mu begenmiosn yada birsey mi eksk yapyrm bende dedim
Bana inan bilmiyorum dedi :KK43:
Sonrada sennle ilgisi yok dedi
Ben simdi napacahm bilemyrm
Sorun ne bilemyrm nasi asacagiz bilemyrm kizlar esm bana herseyi anlatmaz genelde bazi seyleri içinde yaşayan birisi
Benmle ilgili olsa diyorum o zaman hic yanima gelip sirnasmas vucuduma dokunmaz demi ?
Bilmyrm kafamda deli sorular ben napacagm smdi :KK43: eşim benden gt gde uzaklasirsa :KK43: dun aksam cok utandı ofkelendi gruru kirildi kendince nie böyle oluo ki devam ederse nasil yol izlemeylm hic birsey bilemyrm
Birde kafası dolu olsa ne blym hic ama hiç istemez bu noktaya getirmez yanasmaz aslında öncesi var öpüşme on svsme hersey normal o an geldi zaman gidio isin için den cikamyrm

Canim kesinlikle stresten emin ol bizimde çocuğumuz olmadığı zaman benim esimde de oluyordu tam birleşme anında hemde.seninle alakası olduğunu düşünmüyorum devam ederse doktora gidin canim benim esim düzeldi ins hersey yoluna girer....

Back
X