Ikidir bu olay basimiza geldi için yazmak istedim. 8 aylk evlym eşim gerçekten cinselliğe cok düşkün bir insandır sürekli ister sirnasir hic bi proplemmmnz yoktu bu açıdan
Iki dir esimde birseyler oluyor.
Bir hafta öncesi yine oldu aynı olay hersey iyi güzel gidiyordu tam birleşme ye gelince o an konstrasyonu mu bozuldu bilemiyorm birlikte olamadk ben üstüne gtmedm
Bana bu aralar kafasinin cok yogun olduğunu ondan oldunu söyledi

.
Neyse dun izin gunuydu gezdik dolastl evmize geldk yemek hazır ladk yemek yedik ben mutfağı toplarken yanima geldi sarıldı öptü kokladi.
Hersey güzeldi yine Odamıza geçtik ama birleşmeye gecince yine aynısı yasandi ( esmde srtlesme olmuo o an istek gidio oncesi oluo ama o an gidio ) yne olmadı esm de sinir lendi artk az önce birsey yoktu yne nie oldu die tekrar denedi yne olmadi
Bende sordum artk
Bana bu aralar kafasnda birsürü sey oldunu dile getrdi
Onu düşün bunu düşün demekki bilinç altıma yerlesiyor dedi.
Bende kafasina neler takini sormak istedim
Bana herseyi taktni söyledi maddi sknti is yeri ailesi hersey birikio sanki diyor.
Biz daha önce nice kavgalar ettk nice sorunlar oldu ama hiç böyle olmamamisti
Ben eşime benimle ilgili bir durumsa söyle bileym dedm
Vücudu mu begenmiosn yada birsey mi eksk yapyrm bende dedim
Bana inan bilmiyorum dedi

Sonrada sennle ilgisi yok dedi
Ben simdi napacahm bilemyrm
Sorun ne bilemyrm nasi asacagiz bilemyrm kizlar esm bana herseyi anlatmaz genelde bazi seyleri içinde yaşayan birisi
Benmle ilgili olsa diyorum o zaman hic yanima gelip sirnasmas vucuduma dokunmaz demi ?
Bilmyrm kafamda deli sorular ben napacagm smdi

eşim benden gt gde uzaklasirsa

dun aksam cok utandı ofkelendi gruru kirildi kendince nie böyle oluo ki devam ederse nasil yol izlemeylm hic birsey bilemyrm
Birde kafası dolu olsa ne blym hic ama hiç istemez bu noktaya getirmez yanasmaz aslında öncesi var öpüşme on svsme hersey normal o an geldi zaman gidio isin için den cikamyrm