Eşimin Kalbini kırdım

28 yaşında değil de sanki 12-13 demişsin de, burada bence asıl 12-13 olan sensin. Eşin bence çok haklı. Insanları kusurlarıyla sev, düşünmeden konuşma. Demek ki eşin bunu filmden önce kafasına takıyormuş sen se öyle deyince denk gelmiş.

Onu geçtim, açık açık gel diye çağırmış, çok mühim ya film?! Ben eşimden sonra yatmam asla, yatamam, yanlış düşüncelere yönelmesin, ya da arkasından iş çeviriyorum hissine kapılmasın diye, ha çocuk durmazsa söylüyorum daha sonra geleceğimi. Kendi geç girerse yatağa girer, adamı zorlamam. Belkide benimki saçmalık bilemem. Ama filmde olsa insanların kusurlarıyla alay etme.

Bir de şeyi merak ediyorum; filmde hem kel hem fodul muhabbeti var, eşin de kendini öyle görmüş - sen eşine nasıl baktın? :)

Kötü olmuş gerçekten canım ilgilen gönlünü al onu öyle beğendiğini gösteren bişeyler yap, onun yerine koy kendini biz kadınlar hele ki o duruma düşsek neler olurdu kim bilir, adam yine az trip atmış

Hatanız o gittikten sonra, takılmaya devam etmekti. Ufak şeyler bunlar iki güne geçer

Hadi lafınızın kıracağını düşünmedin bari beraber yatmaya gitseydin
Artık kellik mi kaldı hayatım saç ektirirsin bu kadar alınma deme bari akşam

Ilk sinirlenmis sonrada size naz yapmis gonlumu al diye :)
Ozur diler ilgi gosterirsiniz bisicik kalmaz bidaha dikkat edersiniz zaten kotu bi niyetlede solememissiniz.

Yaa çok tatlısınız :) eşiniz 2 kere gönlünü almanız için pas atmış gole çevirmemişsiniz, bence sizde uzatmayın hiç olmadı geyiğe döndürün eşiniz de alınmasın. Neticede kel gözlüklü de olsa sevmişsiniz gerisi önemli mi :)

Ozur dileyin konunun esinizle alakali olmadigini soyleyin. Adamin aslinda karakterini begenmedim dizide o yuzden tipini elestirdim deyin mesela. Sonra esinizi cok sevdiginizi soyleyin bi sekilde hissettirin onu begendiginizi cirkin bulmadiginizi. Cunku direk uzerine alinmis yani. Bence alinmakta da hakli. Mesela sizin atiyorum kilo probleminiz olsa oda tvde deseki kadina bak fil gibi hic yanindaki adamin yanina yakismis mi ne bicim kadin bu dese veya sizin boyunuz uzunmus kadina bak sirik gibi bi kendine bak bide yanindaki adama dese sizde uzerinize alinirdiniz demekki uzun boylu olanlarla ilgili boyle dusunuyor diye. Gonlunu alin sarilin sevginizi belli edin. Esiniz sizi sevmese bu lafinizi hic umursamazdi demekki sevdiginden bunu duymayi kaldiramamis. Suan uzuldum valla esinize

Konunuzu gülerek okudum. Ben de eşinize üzüldüm, size attığı trip de çok sevimli geldi. Bir zamanlar evli ve mutlu olduğum günleri anımsadım, hüzünlendim. Gönlünü almanız çok zor olmaz, dert etmeyin. Mutluluğunuz daim olur umarım:)

Eşinin bu konulara karşı hassas olduğunu bilmiyormuydun. Alırsın gönlünü dikkat edersin

cevap yazan herkese teşekkür ederim.

akşam yemeğine onun sevdiği yemekten yaptım.yemek masasına da birlikte çekildiğimiz fotoğrafımızı koydum.bergomotlu çayı seviyor diye bir demlik bergamotlu çay yaptım.sofradan sonra direk bilgisayara geçecekti ben koltuğa oturdum göğsüne yattım,seni kırmak istemedim,aslında ben filmdeki adamın tavırlarından dolayı filan diye yumuşattım.o da ya ne bileyim başkası dese zoruma gitmezdi ama sen diyince kırıldım dedi.bende sen istersen kel kal şişe dibi gözlük tak yinede benim kocamsın dedim.

tatlıya bağladık olayı ama bugünü ruh gibi geçirdim ya affetmesse konuşmassa benle diye.

Gereksiz kuruntu yapmış eşin bence, sonuçta ona direk söylenen bişey yok ortada.

Bu kadar tribe girecek kadar moralini bozuyorsa çözüm odaklı olsun ...
Bukadar kaos yaratacağına saç ektirsin nedir yani

Yani mutemadiyen esiniz bir soylediginize alinacak diye yasayamazsiniz.aciklamanizi da yapmissiniz..fazla nazlamayin farkli mevzularda kullanir bu kustum cicegi modunu

yok kaos maos yaa :)

havaların soğukluğu,soğuğa karşı direncinin düşük olması filan.epey yoruluyor.
izlediğim filmide bilmediği için yorumumu genel algıladı.
yakın zamanda iş arkadaşı boşandı.sanki ondan da etkilendi gibime geliyor.yani acaba kelliğim veya gözlüğüm sorun olurmu bize diye.
bana yüklenen arkadaşlar olmuş haklılar ne diyeyim,karşıdaki kişinin kırılabileceği aklıma gelmedi.boşluğuma geldi

sonradan da ne diyeceğimi bilemediğimden nasıl toplayacağımı bilmediğimden yanına gidemedim.

6 ay arkadaştık 4 ay nişanlı 2 aydır evliyiz. 1 senedir tanıyoruz kısaca birbirmizi.
beni üzen onun tribi değilde onu istemedende olsa kırmamdı.

normalde eşim benden önce gidiyor işe sabah kendisine ekmek arası yapar çay yapar.banada yapar çayımı termos bardağa koyar.bende gün içinde ona mesaj atarım akşama istediği yemeği yaparım veya internetten yemek tarifi bakarım.

sonuçta konuştuk kellik, boy, göz kusuru kendisinin elinde olan birşey değil.hepsinin çaresi var biliyorum.
ben onu her haliyle sevip evlendim.dış görünüşü vs.ona olan sevgimi etkilemediğini filan anlattım.

sonuçta hayatı yaşayarak öğreniyoruz.

Tv de de olsa kimse ile ilgili yprumda bulunmayin. Bence cok ayip birsey. Ayni gorunume sahip degiliz diye bizim olmayacagimiz, ya da eş dostumuzun olmayacagi anlamina gelmez. Cocukken bir donem gozluk kullandim. Sonra ya gozlugu kullanmak istemedim ya da agzimdan kacirdim diye babam pastanedeki adamla kavga etti bana dortgoz dedi diye. Ve takmadim gozlugu. Suan 24 yasimdayim ve o adami hâla görünce hinc duyuyorum ve suan gozlerim daha da bozuldu yine de kullanmiyorum.

Hem daha 2 aylik evliymişsiniz aranızda ki kopuklukta ilgimi cekti. Biriniz tvde biriniz netbokta biz eşimle ilk zamanlar birlikte izlerdik filmimizi yada oyun oynicaksak birlikte yapardik. Ben çok sevmedigim turde film izlemisimdir esim icin ama birlikte yapmis olmakta degerlidir. Bence acikca dusunmeden konustugunuzu soyleyip ozur dileyin, sevdigi yemekleri yapin guzel bir sofra hazirlayin

Senin nasıl bir problemin var biliyor musun ? Kuvvetli muhtemel çok kıllı bir abi seni inşaata götürmüş orada artık ne yaşadıysanız 7-8 ayrı üyelik ile kil tüy konuları açıyorsun.

Babanın konusuna girmiyorum bile sen beni anladın... eski üyeliklerin savcılıkta belkide ulastilar sana bu sebeple masum konular açıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…