Eşimin Kapı kilidi hak.tavrı! Ben mi hatalıyım?

Ahuzarim

Isvicreden
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
2.291
497
Selamlar

Bizim dış kapı 1 yıldır arızalı. Kilit kırık. Dışarıdan gelen kapıyı itip rahatlıkla içeri girebilir. Yurt dışındayız. Ben devamlı evde olan biriyim. Yandaki 3 komşununda kargo paketlerini hep bize bırakıyor postacı.Çünkü hepsi çalışıyorlar. Adamlar öğlen 1 2 gibi işten gelip haliyle bizim kapıya geliyorlar paketi almak için. Binde bir kapıya vururlar. Ben evdeyim bayanım insanlık hali uyuyor olabilirim, duşta olabilirim,ustumde şort askılı olabiliyor ev hali neticede. Kaç kere kapı sesi duydum irkildim. Hello deyip salonun girişinden kafasını çıkarıp tşk edip gitmişlerdir..Rahatsızlığımı eşime kaç kere anlattım ha bugün ha yarın erteledi devamlı. Ustunden bir yıl geçti baskılarıma dayanamadı yaptı. 2dk'lık işi.

Demin bu konuda konuşuyoruz. Ustte dediklerimi eşimede anlattım. Bana dediği "ne var canım seni mi yiyecekler?kaç yıldır tanıyoruz adamları. Kalkıpda sana tecavüz edecek halleri yok ya!" Dedi...Ben şok geçirdim bu cümlesine asabım bozuldu. Ben dilime bile almazken böyle bir dusunceyi sen ne hakla tecavüz dersin bana bunu nasıl örnek verip yakıştırırsın dedim. Adam bu seferde tuttu,sen onu demek istedin dedi. Bende kendisine senin kadar geniş insan görmedim dedim.

Dediği cumlelerin yanlış old.asla kabul etmiyor. Ben şeytanmışım,kötü düşünceliymişim. Ne varmış bende ustume bişey alıp çıkaymışım karşılarına dedi.

Sahiden ben mi yanlışım şimdi?? Çok ama çok merak ettim. Eşimin bu tavrı ve verdiği orneğe ne denir bende bileyim.?

Eşinizin "biraz" rahat bi insan olduğu bu örneğe gelene kadar bir yıl boyunca sizi kilitsiz evde bırakabilmesinden anlaşılabiliyor zaten, şimdi bu cümleye takılmanız garip olmuş bir sene kilitsiz evde yaşayıp.
Neticede kapı kilidi yav, onca zaman bi usta çağırıp siz neden yaptırmadınız ona da şaşırdım.

Eşinizin "biraz" rahat bi insan olduğu bu örneğe gelene kadar bir yıl boyunca sizi kilitsiz evde bırakabilmesinden anlaşılabiliyor zaten, şimdi bu cümleye takılmanız garip olmuş bir sene kilitsiz evde yaşayıp.
Neticede kapı kilidi yav, onca zaman bi usta çağırıp siz neden yaptırmadınız ona da şaşırdım.

Ben halledecem deyip sen karışma diyor. Egosu yüksek biri. Neymiş erkek işiymiş. Ben ne anlarmışım. Kapımı hep kilitlerim sürekli bir yıldır. Ama bazen kilitlemediğim unuttuğum olurdu. İnanın tamirci çağırıp yaptırmayı kaç kere denedim. Sen ne karışırsın diye diklenme gördüm. Ahh..Ahh diyeyim sana. Hem evde 2 3 yıldır bekleyen tamir olması gerekenler var. Ben çook yaptım ama artık bende yıldım. Erkek miyim kadın mı? Bende usandım bende bıraktım:KK43:

Ben halledecem deyip sen karışma diyor. Egosu yüksek biri. Neymiş erkek işiymiş. Ben ne anlarmışım. Kapımı hep kilitlerim sürekli bir yıldır. Ama bazen kilitlemediğim unuttuğum olurdu. İnanın tamirci çağırıp yaptırmayı kaç kere denedim. Sen ne karışırsın diye diklenme gördüm. Ahh..Ahh diyeyim sana
Eşinizin kişiliğinde oturmamış bişeyler mi var?
Tecavüzden bahsederken çizdiği rahat profille, "karışma erkek işine" derken çizdiği maço profil birbirine hayli zıt çünkü.

Eşinizin kişiliğinde oturmamış bişeyler mi var?
Tecavüzden bahsederken çizdiği rahat profille, "karışma erkek işine" derken çizdiği maço profil birbirine hayli zıt çünkü.

Hay ağzına sağlık.. Bende aynı bu dediğini dusundum ve söyledim kendine. Ne alakası var? İkisi farklı şeyler demezmi? Ben geniş miyim yani? Ben namusum için vs vs vs...diyor bide anla..Sen eşine değer versen onu sakınsan zaten boyle çirkin bir ornek vermezsin...Valla şoktayım uykum kaçtı sinirden...Bu nasıl kişilik dedim..

Valla bu nasıl rahatlık benim eşim olsa saniyesinde yapılır kapı kilidi bu yaw içeri hello diye giriyolar diyosun bide :KK57:o yaptırmasa bile hemen kendim tamirci çağırır yaptırırım akşam geldiğindede erkek işiydi hallettim derdim :KK14:
ama gelip sana tecavüzmü edicekler demeside ayrı bir olay 2 farklı kişi sanki :KK12:

Koca dediğinde anında yapar yapmalı. Ama benim dilimde artık tuy bitti. Evdeki her işi ben sırtlamışım canım. Yapılması gereken onca iş olur yahu yap yaptır yapmıyosan da bırak ben yapayım derim yapmışımdır. Ama inan bende bıktım erkek işini sırtlamaktan. :KK43: artık bende kendimi yoramam yoruldum. Ailesi bile der elinden gelmiyor haklısın bu işlerden anlamaz der. Benim baskılarıma dayanamadı yaptı 2dk'lık iş. Ben tamamen yılmışlığımdan artık yapmadım bıraktım napayım canım. Bide hiç çekinmeden o tecavüz lafını diyor bana. Valla bu lafı unutamam. Kabul de etmiyor benim zorlamam ile bide benden özür diliyor çenemi kapatayım diye.

Koca dediğinde anında yapar yapmalı. Ama benim dilimde artık tuy bitti. Evdeki her işi ben sırtlamışım canım. Yapılması gereken onca iş olur yahu yap yaptır yapmıyosan da bırak ben yapayım derim yapmışımdır. Ama inan bende bıktım erkek işini sırtlamaktan. :KK43: artık bende kendimi yoramam yoruldum. Ailesi bile der elinden gelmiyor haklısın bu işlerden anlamaz der. Benim baskılarıma dayanamadı yaptı 2dk'lık iş. Ben tamamen yılmışlığımdan artık yapmadım bıraktım napayım canım. Bide hiç çekinmeden o tecavüz lafını diyor bana. Valla bu lafı unutamam. Kabul de etmiyor benim zorlamam ile bide benden özür diliyor çenemi kapatayım diye.
İşin zor gerçekten ya evdeki iş olur başka,
bu kapı yahu kimin giriceği bellimi olur bide 1 ay değil 2 ay değil 1 sene ya benim kapı çelik hep kilitlidir zinciride var ama bazen açmıyorum neler duyuyoruz haberlerde :KK12:

Selamlar

Bizim dış kapı 1 yıldır arızalı. Kilit kırık. Kaç kere tamirci çağırayım yapalım sen yapmıyorsun dedim. Sen karışma ben halledicem deyip oyaladı. Sen erkek işine ne karışırsın diyor bide...Bu semtte yeniyizde ne nerede bilmiyordum..Dışarıdan gelen kapıyı itip rahatlıkla içeri girebilir. Yurt dışındayız. Ben devamlı evde olan biriyim. Yandaki 3 komşununda kargo paketlerini hep bize bırakıyor postacı.Çünkü hepsi çalışıyorlar. Adamlar öğlen 1 2 gibi işten gelip haliyle bizim kapıya geliyorlar paketi almak için. Binde bir kapıya vururlar. Ben evdeyim bayanım insanlık hali uyuyor olabilirim, duşta olabilirim,ustumde şort askılı olabiliyor ev hali neticede. Kaç kere kapı sesi duydum irkildim. Hello deyip salonun girişinden kafasını çıkarıp tşk edip gitmişlerdir..Rahatsızlığımı eşime kaç kere anlattım ha bugün ha yarın erteledi devamlı. Ustunden bir yıl geçti baskılarıma dayanamadı yaptı. 2dk'lık işi. (birkere uyuya kalmışım kapıda biri var.inanılmaz korktum adamı görünce) Daha önceki evimizde de babası kendi eleştirdi oğlunu "oğlum sen geç saatlere kadar çalışıyosun bu kadın tek evde şu kapıya arkadan zincirli bir kilit takamadınmı? Güvenli de değil üstelik bina kadındır korkar demişti..Kp aldı zinciri kendi takmıştı.

Demin bu konuda konuşuyoruz. Ustte dediklerimi eşimede anlattım. Bana dediği "ne var canım seni mi yiyecekler?kaç yıldır tanıyoruz adamları. Kalkıpda sana tecavüz edecek halleri yok ya!" Dedi...Ben şok geçirdim bu cümlesine asabım bozuldu. Ben dilime bile almazken böyle bir dusunceyi sen ne hakla tecavüz dersin bana bunu nasıl örnek verip yakıştırırsın dedim. Adam bu seferde tuttu,sen onu demek istedin insanlık hali derken dedi. Bir erkek nasıl yakıştırır eşine bu cümleyi hala şoktayım.

Dediği cumlelerin yanlış old.asla kabul etmiyor. Ben şeytanmışım,kötü düşünceliymişim. Ne varmış bende ustume bişey alıp çıkaymışım karşılarına dedi.
Sahiden ben mi yanlışım şimdi?? Çok ama çok merak ettim. Eşimin bu tavrı ve verdiği orneğe ne denir bende bileyim diye sormak istedim..
Seninki de birseymi diyeyim bari:) Asil benimkine bak.Yedi yildir kapi aralari yapilacak.Kilitler bozuk.On yildir sicak su deposu tamir olunacak ti.On yilin sonunda elektrik arizasi olduda o sayede mecburiyetten tamir oldu:) Surgulu bahce kapisi ortulmuyor,yapilacak.On yilda zar zor benimde yardimlarimla boya badana yapildi:) Mutfak lavabosu akiyor senelerdir,altina plastik kova koydum.Daha neler neler yazsam buraya sigmaz.Birde evet o sizin dediginiz erkeklik egosundan dolayi tamirci cagirmamida istemez.Asil bomba !!!Ustelik canim kocamin elinden tamir iside gelir.EEE nede olsa tamir isinden yemek paramiz geliyor.Simdi belki biraz rahatlarsiniz:)))

Seninki de birseymi diyeyim bari:) Asil benimkine bak.Yedi yildir kapi aralari yapilacak.Kilitler bozuk.On yildir sicak su deposu tamir olunacak ti.On yilin sonunda elektrik arizasi olduda o sayede mecburiyetten tamir oldu:) Surgulu bahce kapisi ortulmuyor,yapilacak.On yilda zar zor benimde yardimlarimla boya badana yapildi:) Mutfak lavabosu akiyor senelerdir,altina plastik kova koydum.Daha neler neler yazsam buraya sigmaz.Birde evet o sizin dediginiz erkeklik egosundan dolayi tamirci cagirmamida istemez.Asil bomba !!!Ustelik canim kocamin elinden tamir iside gelir.EEE nede olsa tamir isinden yemek paramiz geliyor.Simdi belki biraz rahatlarsiniz:)))

Canım inan şaşırmadım çünkü eşimde aynısııı . Allah akıl fikir versin ne diyeyim ben :KK43: sende eminim yorulmuşsundur. Bazı kadınların kaderine böyle erkekler duşmuş maalesef. Boya yapayım dedi bende yardım ettim ben ondan daha fazla yoruldum. Allah yardımcımız olsun.

Selamlar

Bizim dış kapı 1 yıldır arızalı. Kilit kırık. Kaç kere tamirci çağırayım yapalım sen yapmıyorsun dedim. Sen karışma ben halledicem deyip oyaladı. Sen erkek işine ne karışırsın diyor bide...Bu semtte yeniyizde ne nerede bilmiyordum..Dışarıdan gelen kapıyı itip rahatlıkla içeri girebilir. Yurt dışındayız. Ben devamlı evde olan biriyim. Yandaki 3 komşununda kargo paketlerini hep bize bırakıyor postacı.Çünkü hepsi çalışıyorlar. Adamlar öğlen 1 2 gibi işten gelip haliyle bizim kapıya geliyorlar paketi almak için. Binde bir kapıya vururlar. Ben evdeyim bayanım insanlık hali uyuyor olabilirim, duşta olabilirim,ustumde şort askılı olabiliyor ev hali neticede. Kaç kere kapı sesi duydum irkildim. Hello deyip salonun girişinden kafasını çıkarıp tşk edip gitmişlerdir..Rahatsızlığımı eşime kaç kere anlattım ha bugün ha yarın erteledi devamlı. Ustunden bir yıl geçti baskılarıma dayanamadı yaptı. 2dk'lık işi. (birkere uyuya kalmışım kapıda biri var.inanılmaz korktum adamı görünce) Daha önceki evimizde de babası kendi eleştirdi oğlunu "oğlum sen geç saatlere kadar çalışıyosun bu kadın tek evde şu kapıya arkadan zincirli bir kilit takamadınmı? Güvenli de değil üstelik bina kadındır korkar demişti..Kp aldı zinciri kendi takmıştı.

Demin bu konuda konuşuyoruz. Ustte dediklerimi eşimede anlattım. Bana dediği "ne var canım seni mi yiyecekler?kaç yıldır tanıyoruz adamları. Kalkıpda sana tecavüz edecek halleri yok ya!" Dedi...Ben şok geçirdim bu cümlesine asabım bozuldu. Ben dilime bile almazken böyle bir dusunceyi sen ne hakla tecavüz dersin bana bunu nasıl örnek verip yakıştırırsın dedim. Adam bu seferde tuttu,sen onu demek istedin insanlık hali derken dedi. Bir erkek nasıl yakıştırır eşine bu cümleyi hala şoktayım.

Sahiden ben mi yanlışım şimdi?? Çok ama çok merak ettim. Eşimin bu tavrı ve verdiği orneğe ne denir bende bileyim diye sormak istedim..
sen tamamen haklısın.eşinin ilk görevi seni korumaya alması olmalıydı.kilitsiz ev ne demek insanlar rahatça girebiliyo.çok şaşırdım bu tavra

ben olsam yaptırır esımede kendım denedım yapabıldım derdım
hıc sesımı cıkarmazdım oda zaten umursamazdı
yanı boyle bı es ancak bunu yapardı
evınızın erkegı olmaya devam etceksınız yapacak bırsey yok
allah kolaylık versın

valla epey geniş bir insanmış eşiniz...pess diyorum..evdeki musluk bozulmamış yahu dış kapı bozuk..kaldıki kim onlarki bukadar güveniyor..bu devirde kimseye güvenmiceksin eşin hiç haber izlemiyor galiba...

Esiniz kilit yaptirmama konusunda haksiz. Tecavüz kelimesinde degil. Kayinbabaniza söyleyin o yapsin bence, esiniz yapmiyorsa bu ne rahatlik. Icini nerden biliyor komsularin, belki kapiya gelen seytana uyup birsey yapacak,. Kayinbabanizdan rica edin tamirci cagirsin.

Selamlar

eşiniz biraz geniş biriymiş, komşuları babasının oğlu mu o kadar emin onlardan, her şeyi geçtim sizden önce onun tedirgin olması lazım, birde evin erkeğim demezler mi

Resmen "GENISLIK" esindeki..
zaten adam gec saate kadar calisiyo bu kilit olayi olmasa dahi insan karisi merak eder akli onda olur sanki sizi gizden cikarmis onemsemiyo gibi bi tavir sergilemis cok afedersiniz ama insanin evde kedisi kopegi olsa bile kapinin kilidini onca zaman ihmal etmez cok tuhafmis sasirdim yani adama bak

Selamlar

Her şeyi neden erkeklerden beklersiniz? Bu erkek işi dediğinde evet deyip kabullenirsiniz? Çağırın bir tamirci yaptırın bitsin. Ayrıca söylediği laf çok iğrenç, kendi zihniyetini ve midesizliğini gösterir. Kilidi bilmem ama o lafın bir karşılığı olmalı.

sahiden yanlış değilsin.

ama biz burada sadece neyi söyleyip neyi söylemediğini öğrenebiliyoruz. asıl önemli olan nasıl söylediğin. adama artık bıkmış bir tavırla kilitten bahsettiysen 'bu karı da işime karışıyor' demiş olabilir. 'ya canım cicim evimde rahat giyinmeyeyim mi adamlar geliyo gidiyo' vs. dediysen eşin de kusura bakmasın ama sen de erkek işine karış, kapının kilidini yaptır, ondan sonra bırak konuşsun. ne zamana kadar konuşacak. çilingir mi tecavüz edecek sana(!) onun deyimiyle. o kadar adam geliyormuş kapıya, bir tanesi daha gelsin de bir daha hiçbiri rahat gelemesin.

eşin şimdi de konuşuyor zaten, kapıyı yaptırdıktan sonra da konuşsun. bari işin hallolsun.

Ben halledecem deyip sen karışma diyor. Egosu yüksek biri. Neymiş erkek işiymiş. Ben ne anlarmışım. Kapımı hep kilitlerim sürekli bir yıldır. Ama bazen kilitlemediğim unuttuğum olurdu. İnanın tamirci çağırıp yaptırmayı kaç kere denedim. Sen ne karışırsın diye diklenme gördüm. Ahh..Ahh diyeyim sana. Hem evde 2 3 yıldır bekleyen tamir olması gerekenler var. Ben çook yaptım ama artık bende yıldım. Erkek miyim kadın mı? Bende usandım bende bıraktım:KK43:
Erkek işiymiş de erkek nerede deseydin?
Evinize yabancı adamlar destursuz girip çıkıyor ve eşin hiç rahatsız değil? Sen nerenin erkeğisin be adam, hangi toprağın huyundan suyundan?

X