Eşimin kardeşi

Eşin ailesine vereceği parayı kiraya veremeyip karısını kapı dinleyen kardeşiyle ve onun arkadaşlarıyla yalnız mı bırakıyor? :53: Yanlış anlamadım değil mi? Bir erkek benim namusumu böyle bile bile tehlikeye atacaksa ben ona nasıl erkek diye bakarım? Anasından, sapık kardeşinden ayrılmamak için karısını böyle durumlara sokuyor, bu erkeklere ne oluyor arkadaş...

400 lira veriyor ailesine, kiraya cıkalım diyorum beyefendi oturamazmış varoşta yada bilmediği yerde site olcakmıs ordada kiralar 500 tl artı aidat varmış, sanki eşi işe gitsede şu kıza bir tecavuz etsek diye bekleyecek millet kapımda bunlar sadece bahane

merhaba kızlar ben 1 senelik evliyim ve eşimin ailesiyle oturuyorum kayımvalidem ve kayınpederim yazlığa gittiler ve 30 yaşındaki bekar oğullarını burda bıraktılar, yakışık almayacağını onu da götürmelerini söylediğimde benim oğlum sapıkmı diye üstüme yürüdüler, şimdi benim problemim kayınımın sürekli eve erkek arkadaşlarını getirmesi gece yarısına kadar oturup film izliyorlar yatakodamdan çıkamıyorum dün eşimle kavga ettiler kaynımın ankaradan arkadası gelip 2 gün bizde kalacakmış eşimin babasına durumu anlattığımız halde mudahele etmiyor, eşimin arası ailesiyle iyi olmadığından bizi kovacaklar korkusuyla sesini çıkaramıyor.ve kaynım kapı dinliyor daha bu sabah eşim işe gidince yakaladım, eşimle telefonla konuşuyodum ve merdiven sesi duydum kapıyı açtığım anda geri gitti 1 kere de eşim yakalamış, ne yapmalıyım sizce?

sizi evden atsalar geçinemeyecek durumda mısınız????

sizi evden atsalar geçinemeyecek durumda mısınız????

bana kalsa 400 lira kiraya çıksak 1+1e ( ama beyefendi buldugum evleri begenmiyor, site olcakmış)
ufoyla ısınsak, biraz dikkat etsek 200 lira fatura gelir
400 lira da cebimize kalır ayrıca multinet yatıyo her ay 200 lira ona evin alışverişi yapılabilir ama sigara içiyo ya kendileri ondan kısamıyo heralde yada annesinden mi ayrılamıyo. ben cozemediysem kimse cozemez valla

bana kalsa 400 lira kiraya çıksak 1+1e ( ama beyefendi buldugum evleri begenmiyor, site olcakmış)
400 lira da cebimize kalır ayrıca multinet yatıyo her ay 200 lira ona evin alışverişi yapılabilir ama sigara içiyo ya kendileri ondan kısamıyo heralde yada annesinden mi ayrılamıyo. ben cozemediysem kimse cozemez valla

valla öylede gider canım benim..benim bir arkadaşımda aynı durumda ve hala anneleriyle...

nap et eşini güzellikle kandır yoksa ilişkiniz yıpranacak olan size olacak..

400 lira veriyor ailesine, kiraya cıkalım diyorum beyefendi oturamazmış varoşta yada bilmediği yerde site olcakmıs ordada kiralar 500 tl artı aidat varmış, sanki eşi işe gitsede şu kıza bir tecavuz etsek diye bekleyecek millet kapımda bunlar sadece bahane

Sorun eşinde sadece. 400 TL ye güzel evler var aslında ama işte insanın niyeti olsun. Böyle giderse eşinize saygınız falan kalmaz söyliyim. Kadınlar içgüdüsel olarak kendilerini koruyup kollamayan bir erkeğe eş gözüyle bakamazlar.

Sorun eşinde sadece. 400 TL ye güzel evler var aslında ama işte insanın niyeti olsun. Böyle giderse eşinize saygınız falan kalmaz söyliyim. Kadınlar içgüdüsel olarak kendilerini koruyup kollamayan bir erkeğe eş gözüyle bakamazlar.

ya zaten ilk seneden daha boyle ise kim bilir beni neler bekliyo, bir adam karısını nasıl ezdirir anlamıs değildim benim eşime biri laf edecek bu babam bile olsa ortalıgı yıkarım ama yok işe bu konu boşanmaya kadar bile gider

bu akşam söyle ozaman. babam bana bankada iş bulacakmış. anlattım olanları çok kızdı.
seni ezdiriyormu bu oğlan filan dedi diye alttan alttan gözünü korkut.
çok bunalırsan gelir benimle kalırsın dedi de.
arkanda güçlü bir baban olduğunu hissettir.

ayrıca şunu da söyleyemeden geçemiycem. sen sınava girmişsin ama anladığım kadarıyla aöf bile kazanamamışsın.
demek ki çalışmamışsın yeterince. madem odama kapanıp kalıyorum diyorsun. kitap al odanda çalış.
kazananlar nasıl ders çalışıyor biliyor musun? günde en az 7-8 saat ders çalışarak. otur odanda ders çalış canında sıkılmaz.
ya da otur lise mezunları için kpss ye çalış. daha kestirme bir yol para kazanmak için.
gelecek sene ki sınava tam 1 yıl var. otur çalış. hedefin olsun. hırs yap başar. kendin için unutma!

ben kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyordum. 6 aylık bebeğimle eşim kendi işine başlayalı 1 ay olmuşken gecenin 2 sinde ben o evi terk ettim. neden seninkiyle aynı. kayınvalidemler tüm anahtarları toplayıp gitmişler kaynım sarhoş bizde kalacakmış eşime sen erkenden işe gidiyorsun ben çocuk emziriyorum. kardeşin sarhoş öğlene kadar uyuyor salonda o uyanana kadar ben yatakodasından çıkmıcam. mantıklı düşün ben kabul etmiyorum. dedim. allahı var eşim haklısın dedi. benim kapımı kırmaya çalıştı kaynım. kaynım sapıkmıymış falan diye bana telefonda etmedikleri küfür kalmadı. 2 gün sonra şehrin diğer ucundan ev tutup kalan son takılarımı bozdurup evi tuttuk. ilk başta baya bi zorlandık. işede başlayamadım çocuğum var diye. şimdi şükür toparlandık. yaradan yardım ediyor.

eğer sen kararlıysan eşin sana değer veriyorsa yapar canım. ailene olanları anlat bence belki kayınvalidenlere birşey derler. bugün insan babasına bile güvenemiyor. nefsine maalesef kimse hakim olamıyor.

evin kirasını zaten siz ödüyomuşsunuz yani ayrı eve çıksanız geçim saglarsınız.yatak odan vardır zaten size ait.2 çekyat al.paket beyaz eşyaları oluyor hepsi içinde 2-3 bin falan olmadı 2.el alabilirsiniz eşyalarınızı ve ayrı eve çıkabilirsiniz.hayat geçmez bu şekilde:45:

Son düzenleme:
Back
X