Herkese yorumları için teşekkür ederim arkadaşlar... Aranızda beni anlayanlar da olmuş, evli olmadığı için anlayamayan da.
Üslubundan ötürü fikirlerini okumaya gerek görmediğim arkadaşım bekar olduğu için öyle yazmış belli. Bir konuya açıklık getireyim, ben yollamasın demiyorum. Bizi 100 tl göndermesi bile sıkıntıya soktuğu halde limiti 100 yaptık. Buna rağmen görümcem lazerdi, alışverişti, telefon faturasıydı diye ekstra paralar istiyor. Ben doğunun ücra bi köyünde eşimden 4 saat uzaklıkta o parayı kazanırken canım çıkıyo.
Kimse kusura bakmasın da kardeşten önce eş gelir. Önce evimizin giderleri karşılanır sora para kalırsa yollanır. Ben ailemden böyle gördüm. Ona rağmen ayın 15i dedi mi eşim 100 tl yi gönderir. Ayın sonunu da benim kazandığım parayla zar zor getiririz. Durum şu ki ben çalışmasam açıktayız arkadaşlar. Hiç bir zaman senin paran benim param muhabbeti yapmadım. Evlilikte kazanç ortaktır. Borçları birlikte öderken, buzdolabına alıcağımız şeyleri kısıp görümceme para yollayamam ben. nokta.