arkadasla mrb ben daha 5gunluk evliyken esimin erkek kardesi bizde kalmaya basladi ve ben ona ne kadar iyi davransamda surekli surati asikti abisine karsida ayni tavir vardi hatta abisi konuscam gitsin madem bole yapcak falan dedi sonra esim demeden kendi gitmeye karar vermis gidecegini solemis demekki hazirlamis gitce yeri bana daha kotu davrandi ve gitmeden once abisine aglamis yengem bana neden kotu davraniyor diye tabi benimki aldirmadi hersey gozu onunde oldugu icin nese bu bana abisini doldurdu iyice gidecegi zamanda abisiyle fotosunu faceye koyup altina aglama abim falan filan (esim duygusaldir biri gideken aglamazda gozleri dolar) nese aradan zaman gecti yine esimle fotografini koyup altina abi artik eskisi gibi ben sana abiim diye sari
sarilamicam sen bana kardessim diyemicen hic bisey eskisi gibi olmucak falan yazmis eskiden ayrilmazlarmis bu yuzden bizde kalirken esimle disari cikardik basbasa geldimizde surati yerde olurdu daha neler esim onun adini soleyince cinlerim teme cikiyi ne yapmaliyum yardim edin luyfeen..
sarilamicam sen bana kardessim diyemicen hic bisey eskisi gibi olmucak falan yazmis eskiden ayrilmazlarmis bu yuzden bizde kalirken esimle disari cikardik basbasa geldimizde surati yerde olurdu daha neler esim onun adini soleyince cinlerim teme cikiyi ne yapmaliyum yardim edin luyfeen..