• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin kardesinin tavrini anlayamadm

daha yazamadm seyler var onlarida yazsam ne olur bilmem kaynim otelde asci otel 20gun sonra kapancakmis gelir diye cok korkuyorum esim almam eve diyo ama kardesi sonucta yine duygusala baglarsa esimde acir alirsa yine huzurum klmayacak ama o diger sefer iyj davrandim halde agladi abisine bende bukez gercek kotu davranirim diyom kendi kendime ama yapamamki vijfanim elvermez...

canım senin yada eşinin kötü davrandığı yok o duygusala bağlıyor gitsin tedavi olsun valla o çekilmez

Şimdi yazıcaklarımı yargılamayın lütfen ama kocanızın kardeşini anlıyorum size şöyle diyim benimde ablam evlendi kocanızın kardeşi gibi şeyler yapmadım hep içime attım bişey söylemedim ama ablamla eniştemi görünce özellikle yiğenim doğdukdan sonra nerdeyse hergün ağlardım yanlış anlamayın kıskançlıktan değil ablam evlenmeden önce o kadar iyiydik ki sürekli beraber uyurduk ablamla oyun oynardık küçüktüm tabi o zamanlar ablam hayatında en çok bana değer verirdi sürekli severdi hediyeler alırdı adeta 2. Annem gibiydi.sonra evlendi ve evlendiği anda bile gelin arabasına binerken beni öpmeden gitti sanki bambaşka biri oldu benim hayatımda eskisine göre bana kızar bile oldu kolayca kırıyor artık beni o kadar üzülüyorum ki ama onada hak veriyorum tabi yeni bi hayatı oldu ama ne biliyim işte bu kadar değişmesi beni şaşırttı. Tabi ben hiç bi tepki göstermedim beni fesat kıskanç biri olarak görmeyin şöyle düşünün hayatınızdaki en önemli insanlardan biri artık sizle ilgilenmiyor umrunda değilsiniz büyük bi boşlukda hissetmezmisiniz kendinizi. kocanızın kardeşinin böyle bişey yapması kötü olmuş kocanızla kardeşinin iilişkiside böyleyse birazda onun tarafından bakın derim ben iyi bayramlar

Son düzenleme:
bebek gibi el üstünde hoplatın sürekli pışpışlayın bekledi heralde, sanki kendi yeni gelin , kızlar tmm da erkeğin kaprisi de bi garip demekki,

Back
X