Eşimin kardesleri

Nazlican333

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
477
182
Kizlar yine ben. Bu kadının da derdi hiç bitmiyor demeyin lütfen.. Benim esimle sorunlarim var biletler bilir. Boşanmanın eşiğinden filan döndük mahkemeden filan. Eşimin 3 tane bekar kardeşi var. Eşim bu yaşadığımiz sorunlardan dolayı kardeşlerinin evlenmek istemediğini söyledi. Çok kafama takım bunu gercekten sebebi biz olabilir mıyız. Bu arada kardeşleri 37 35 30 yasindalar. Diyor ki eşim bizim mutlu bir evliligimiz olsa onlar evlenirlermis. Şimdi biz sebep olumsuz evlenmemelerine...

Siz kaç yıllık evlisiniz ki?
Yaşlarınız kaç?

Elbette sizin evliliginizden de etkilenmislerdir ama tek başına değil çevrede güzel evlilik mumla aranır oldu malum..

Offff boşver böyle şeyleri kafana takma canım ya he he de geç.. Laf konuşmuş olmak için konuşuyodur.

Ne alaka ya .. Kesinlikle Alakası yok .. Çevreden öğrendiğim birşey var Tecrübe ile sabıt tamamı bekar Kardeşleri olan Eşlerden kadın yada erkek bekar olan kardeşlerinin hayatında olumsuz etki altında kalıyor çocuklu ve evli bir yaşantı yaşamadıkları için ... Sizin evliliğinizde de bazı sorunlar var eşiniz bunları bahane ederek ve dış faktör kardeş ve ailesinin etkisi altında gel gitler yaşayarak saplantı haline getirip sizinle uğraşıyor .. Bence siz hiç kafanıza takmayın anı yaşayın ve tadını Çıkarın bir eş olarak evliliğinizi güzelleştirmeye bakın ve mutlu olun :)

Birini bulamamışlar kılıf uyduruyorlar :)) Karşılarına çıksın bakalım istedikleri gibi biri sizi mi takarlar :))
Dünya üzerinde tek evli çift değilsiniz o yaşa gelmişler hala bunu idrak edememişler.

Sacmalamayin lutfen neden sizin yuzunuzden olsun esiniz yem atmis sizi yermek icin inanmayin vicdan azabi cektirmeye calisiyor bence.

e o zaman ayrılalım da kötü örnek kalmasın deseydiniz.

Kizlar yine ben. Bu kadının da derdi hiç bitmiyor demeyin lütfen.. Benim esimle sorunlarim var biletler bilir. Boşanmanın eşiğinden filan döndük mahkemeden filan. Eşimin 3 tane bekar kardeşi var. Eşim bu yaşadığımiz sorunlardan dolayı kardeşlerinin evlenmek istemediğini söyledi. Çok kafama takım bunu gercekten sebebi biz olabilir mıyız. Bu arada kardeşleri 37 35 30 yasindalar. Diyor ki eşim bizim mutlu bir evliligimiz olsa onlar evlenirlermis. Şimdi biz sebep olumsuz evlenmemelerine...
yok artık :)

saçmalık ne alaka kendini suclama canim.bu bahane bence nye oyle bsey dems size esinz anlamadm ama INSALLAH mutluluğunuz artar ALLAH gonlune göre versin uzme tatli canını

X