- 7 Ağustos 2015
- 337
- 259
- 33
- Konu Sahibi Mona Rozaa
Eşimle konuştum bu durumu bana sakın bunu kimseye söyleme gülerler senin bu dediğine gibi bi tepki verdi çok normal buluyor yaptığını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım inşallah çözülür esin iyi niyetli biri ise evliliğini etkilemesini benimde kaynim var oda 13 yaşında gorumceye bedel ama kıskamam hiç o kendince abisi elinden aldım sanar öbürleri iyi kayinlar buyunce dzelir bazen sinirlerim her istediğini yapiom bi damari tutuyor kaynanam bile küçük çocuğu dinleyip tartışma oluyor esimlen kız kardes olsa yanardm heralAynen öyle benim de abilerim var ama ne bileyim ikisi de evli hiö böyle yapmayız tuhaf geliyor o yüzden
Hadi kuzen kıskanan falan var da kardeş kıskanmak nedir yahu. Size duyduğu sevgiyle onlara duyduğu sevgi birbirinden o kadar farklı ki. Sizin ya kardeşiniz yok ya da kardeşlerinizle aranizda tam bir kardeşlik ilişkisi yok.İyi geceler arkadaşlar benim bi sorum olacak yani ben tek miyim bu konuda yoksa benim gibi olanlar var mı merak ediyorum.. Eşim kızkardeşleriyle çok iyi yani burda bir sıkıntı yok. Sıkıntı şurada ki misal toplu bi ortamdayken ben de varken kızkardeşlerine sarılıyor öpüyor canım bitanem gülüm falan sürekli.. Ben bu durumdan rahatsız oluyorum hatta bazen kıskanıyorum.. Normal mi bu yaptığı sizce? Veyahut siz olsanız ne yapardınız
Deme kiz öyle. Ben kardeşimle aynı odada olmasam bile, olduğu odaya geçer kafasını koklar öperimNormalde kardestir sarilir ama altinda farkli niyet varsa kiskandirmak gibi o zaman sinir olurum. Ayrica ha bire o sekilde davranmakta gosteristen öte degildir.
Sızin yaptiğiniz anormal. Kiskanmayin artik şu görümceleri ve kayinvalideyi lütfenİyi geceler arkadaşlar benim bi sorum olacak yani ben tek miyim bu konuda yoksa benim gibi olanlar var mı merak ediyorum.. Eşim kızkardeşleriyle çok iyi yani burda bir sıkıntı yok. Sıkıntı şurada ki misal toplu bi ortamdayken ben de varken kızkardeşlerine sarılıyor öpüyor canım bitanem gülüm falan sürekli.. Ben bu durumdan rahatsız oluyorum hatta bazen kıskanıyorum.. Normal mi bu yaptığı sizce? Veyahut siz olsanız ne yapardınız
Ya ben de kardeslerimi sever takilirim ama bazilari sirf gelin catlatmak icin yapiyor amaclari farkli ki ben onlara kil oluyorum yani samimiyetsiz oluncaDeme kiz öyle. Ben kardeşimle aynı odada olmasam bile, olduğu odaya geçer kafasını koklar öperimkardeşim 20 yaşında ufak değilde
Normalİyi geceler arkadaşlar benim bi sorum olacak yani ben tek miyim bu konuda yoksa benim gibi olanlar var mı merak ediyorum.. Eşim kızkardeşleriyle çok iyi yani burda bir sıkıntı yok. Sıkıntı şurada ki misal toplu bi ortamdayken ben de varken kızkardeşlerine sarılıyor öpüyor canım bitanem gülüm falan sürekli.. Ben bu durumdan rahatsız oluyorum hatta bazen kıskanıyorum.. Normal mi bu yaptığı sizce? Veyahut siz olsanız ne yapardınız
Bilmiyorum aslında anormal değil ama biraz fazlaca yapıyor bunu o yğzfen sanırım kıskanmaya başladım