• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kardeşlerine davranışı

Eşimle konuştum bu durumu bana sakın bunu kimseye söyleme gülerler senin bu dediğine gibi bi tepki verdi çok normal buluyor yaptığını

Aynen öyle benim de abilerim var ama ne bileyim ikisi de evli hiö böyle yapmayız tuhaf geliyor o yüzden
Anladım canım inşallah çözülür esin iyi niyetli biri ise evliliğini etkilemesini benimde kaynim var oda 13 yaşında gorumceye bedel ama kıskamam hiç o kendince abisi elinden aldım sanar öbürleri iyi kayinlar buyunce dzelir bazen sinirlerim her istediğini yapiom bi damari tutuyor kaynanam bile küçük çocuğu dinleyip tartışma oluyor esimlen kız kardes olsa yanardm heral:-)

İyi geceler arkadaşlar benim bi sorum olacak yani ben tek miyim bu konuda yoksa benim gibi olanlar var mı merak ediyorum.. Eşim kızkardeşleriyle çok iyi yani burda bir sıkıntı yok. Sıkıntı şurada ki misal toplu bi ortamdayken ben de varken kızkardeşlerine sarılıyor öpüyor canım bitanem gülüm falan sürekli.. Ben bu durumdan rahatsız oluyorum hatta bazen kıskanıyorum.. Normal mi bu yaptığı sizce? Veyahut siz olsanız ne yapardınız
Hadi kuzen kıskanan falan var da kardeş kıskanmak nedir yahu. Size duyduğu sevgiyle onlara duyduğu sevgi birbirinden o kadar farklı ki. Sizin ya kardeşiniz yok ya da kardeşlerinizle aranizda tam bir kardeşlik ilişkisi yok.

Normalde kardestir sarilir ama altinda farkli niyet varsa kiskandirmak gibi o zaman sinir olurum. Ayrica ha bire o sekilde davranmakta gosteristen öte degildir.

Normalde kardestir sarilir ama altinda farkli niyet varsa kiskandirmak gibi o zaman sinir olurum. Ayrica ha bire o sekilde davranmakta gosteristen öte degildir.
Deme kiz öyle. Ben kardeşimle aynı odada olmasam bile, olduğu odaya geçer kafasını koklar öperim :D kardeşim 20 yaşında ufak değilde

İyi geceler arkadaşlar benim bi sorum olacak yani ben tek miyim bu konuda yoksa benim gibi olanlar var mı merak ediyorum.. Eşim kızkardeşleriyle çok iyi yani burda bir sıkıntı yok. Sıkıntı şurada ki misal toplu bi ortamdayken ben de varken kızkardeşlerine sarılıyor öpüyor canım bitanem gülüm falan sürekli.. Ben bu durumdan rahatsız oluyorum hatta bazen kıskanıyorum.. Normal mi bu yaptığı sizce? Veyahut siz olsanız ne yapardınız
Sızin yaptiğiniz anormal. Kiskanmayin artik şu görümceleri ve kayinvalideyi lütfen

Deme kiz öyle. Ben kardeşimle aynı odada olmasam bile, olduğu odaya geçer kafasını koklar öperim :KK70: kardeşim 20 yaşında ufak değilde
Ya ben de kardeslerimi sever takilirim ama bazilari sirf gelin catlatmak icin yapiyor amaclari farkli ki ben onlara kil oluyorum yani samimiyetsiz olunca:KK15:

iyi valla gelin hanimlar istemiyor diye abimizle kardesimizle de olan iliskimizi de degistirelim. Baska derdiniz ?Kardeslerini cok seviyor ve duskun olabilir. Ne var ki bunda ? boyle kompleksli davranislardan vazgecin.

40 yil dusunsem esimin kardeslerini opmesini kiskanmak aklima gelmezdi.
Boyle konulari gorunce iyi ki diyorum, tek cocuk yapmisim.
Sen kardes olsunlar, birbirlerine tutunsunlar diye iki cocuk dogur, her lokmayi paylastir, elele dizdize buyut, sonra evlenince esleri kiskanip birbirlerini opmelerini yasaklasin....

Normal

Kardeşinden mi kıskanıyorsunuz pes doğrusu. Ne var sarılmasında öpmesinde evlendi diye arasına mesafe mi koyması gerekiyor ciddi mi olmalı anlamadım ben size de evinizde sarılıyordur öpüyordur ne var bunda çok hastalıklı bir düşünce. Bizde erkek kardeşimle çok düşkünüzdür birbirimize o da eşinin yanında sarılır öper, dizime yatar o benim gözümde hala çocuk bende onun ablasıyım eşi hiç sorun yapmadı bunu yani. Onun yeri ayrı benim yerim ayrı biraz bu ayrımı yapın normal değil çünkü bu düşünceler.

Kardeşlerine sarilmasinda opmesinde bir anormallik yok anormallik dozunu ayarlayamayip dikkatinizi çekecek ve hatta kiyaslamaya itecek kadar abartili yapmasinda bana göre o yüzden ben sizi haklı buldum.Kücuk çocuklar bile bu dozda sarilma ve öpmeye tepki gösterirken esinizin kardeslerinin göstermemesi de ya alışmışlar ya da iletişim tarzlari böyle sekillenmis gibi birsey hissettirdi bana.Yapacak birsey yok yani belki zaman zaman bu konudaki duşuncelerinizi veya kendi beklentilerinizi esinize anlatabilirsiniz.Ama asla dogrudan söylemeyin anlasilmazsiniz birde üstüne fesat kadin kardeslerimle arami acacak damgasini yersiniz vs..

Her ailenin yapısı farklıdır, erkek kardeşim isterse 70 yaşına gelsin yanında eşi var yok sallamam benim kardeşimdir istediğim gibi davranır istediğim gibi severim.
Boşuna kıskanmayın yani bundan keyif alabilirsiniz '' çok tatlısınız bende sarılıcam''diye bu sevgiye katılabilirsiniz.
yada durun şöyle bir resminizi çekeyim dersiniz. Eğer nispet yapılıyorsa bunun sizi rahatsız etmediği fark edilip yapmazlar ama harbiden böylelerse sizde kıskanç yenge olmazsınız :)

Ya bu fesatlıklar beni çileden çıkarıyor. Annesine kardeşine gelince sevmesin, öpmesin, sarılmasın. Size gelince mıç mıç mıç her an ilgi gösterin, her an flörtleşin. Bu ne kıskançlık. Kim karışabilir benim abimle ilişkime? Ben ne karışırım eşimin kardeşlerine?

27 yaşında yeğenim var ( ablamın oğlu )... Tek çocuk, tek yeğen. Yesek tükeniyor, yemesek küfleniyor :))
Teyzesinin kuzusu diye sever, öper, koklarım her bir arada olduğumuz yerde.. Ama illa ki gelinimizi de öper, şımartırım.
Kıskansa ya da kıskandığını hissetsem büyük tepki veririm.
Binbir emek anne baba evlatları büyütsün. Kardeşler yıllarca bir birine kol kanat olsun.. Sonra evlensin ne o gelin hanım istemiyor diye anne baba kardeşler ilişiğini kessin evlattan, kardeşten.. Oldu vallaaa ne güzel...

eşinizin kız kardeşleri de evliymiş. onların eşleri ne diyor bu duruma ? bi de ona bakmak lazım

Back
X