Eşimin kazanma hırsı ve evliliğimiz...

Loveangel1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
449
160
33
35
Herkese iyi akşamlar.çok moralim bozuk.eşimle tartıştık şu an konuşmuyoruz.kısaca bahsedeyim sizde haksızmıyım söyleyin.eşim devlet memuru.aynı zamanda ailesiyle ortak besi çiftliği var hafta sonları da orada çalışıyor.hafta içi de akşam iş çıkışları oraya gidiyor.çoğu zaman yemeği de orda yeyip geliyor.

öğlen yemeğe geldiğinde biriyle telefon konuşmasına şahit oldum.koyun almaktan bahsediyordu.kapattıktan sonra sordum.birşey söyleyeceğim ama kimseye söyleme dedi.noldu dedim.biriyle ortak koyun alacaklarmış.daha doğrusu koyunu eşim alacak adamların besleyecek yerleri varmış onlarda besleyecek ve parayı bölüşecekler.ilk başta tepki vermedim.bu adamların yeri köyde yani bize uzak.sonra dedim ki eğer koyun bahanesiyle hergün köye filan gideceksen bu iş olmaz.tabi sonra baya bi tartıştık.

kızlar şöyle söyleyim bu adam zaten yeterince yoğun çalışan biri.hafta sonu bile evde durmuyor.çocuklarını günde sadece birkaç saat görüyor.bu bitmeyen hırsından bıktım usandım.ayrıca bu devirde insan babasına bile güvenemiyor elin adamına nasıl güvenirsin.senet filan alacakmış.adamın üzerinde birşey yoksa o senetle ne alabilecek acaba.ayrıca daha önce alkol kullanımı yüzünden çok sorunlar yaşadık.kimisine göre sosyal içici konumunda ama ben kesinlikle karşıyım.uzun zamandır kullanmıyor ama bu bile geliyor aklıma yine aynı şeyler yaşarsak diye.

uzatmak istemiyorum işte bu yüzden çok kötü tartıştık.ben düzenli sakin bir hayat istiyorum ama o hep çocukluğunda yaşadıkları zorlukları öne sürerek para kazanma hırsını normal birşey olarak gösteriyor.çok şükür evimiz arabamız var.yaşı daha 33.ama gözü bir türlü doymuyor.bana göre aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz.hırs insanı bitirir ama o bunu bir türlü anlamıyor.evliliğimizde çok zor günler geçirdik tam düze çıktık dediğimde adama rahat batıyor ve huzurumuzu kaçıracak birşey buluyor.daha önce de dükkan açmak istemişti kavga dövüş engelledim.ortak olacağı arkadaşı başkasıyla açtı batırdı.şimdi bizde öyle olacaktık.çok sinirlerim bozuk kızlar.şimdi ben ne yapayım kızlar.bana bi akıl verin.yazım hatam olduysa kusura bakmayın.telefondan acele yazdım.

Benim eşimde de para hırsı vardır gerçekten çok kazanmaya çalışır ama bunu yaşımız daha 27 çoluk çocuk olana kadar ne kadar çok çalışıp kazanırsak kar diyerek yapar. Yani çocuk olduğunda bütün gün çalışmak doğru değil 3 iş gezmek doğru değil. Para güzel şey ama evlattan aileden daha değerli değil tabi. Ha durum olmaz işyerinde de yatar insan anlarım tabi ama ne bileyim bu kadarı çok. Harcayacak vakit olmadıktan sonra napiyim çok parayı.

Ağzı açılınca bizim için.herşeyi bizim için yapıyor çocukları için çalışıyor.ya sen çocuklarının en güzel yaşlarını günlük yarım saat görüyorsun.sanki ondan çok şey isteyen var.defalarca söyledim sadece huzur istiyorum diye.ondan sonra borcum derdin stresinden sürekli huzursuzluk yaşıyoruz.yemin ederim bıktım artık.

Çiftlikbank tosunu gibi bir çakala kaptırır parasını daha önce 2 amcam da farklı kişiler tarafından tam olarak bu şekilde dolandırıldı. 2 3 koyun da değil 200e yakın inek parasını cepledi adam hiç de bir şey yapamadılar. Otursun adam akıllı işine gücüne baksın. Siz bir şeyler aldırın maceraya ayıracak parası olmasın.

50-100 arası koyun aldıracak.ya kim olursa olsun güvenilir mi.babası da zamanında çok para kaptırmış.bunlarda genetik sanırım.yaşnılanlardan derste almıyor.

Benzer biseyi biz de yaşadık o işten zarar etti bıraktı böyle bir köy işiydi. Aklında başka bişey daha vardı kıyameti koparıp ona engel oldum. Ama 24 saat telefon ve bilgisayardan bitcoin takip ediyor az az al sat yapıp kimi zaman kar kimi zaman zarar ediyor ama saniye saniye takipte. Bu da benim canımı çok sıkıyor. Yıllarca kavuşmayı bekledik, kavuştuk ama borçlar üzerine çökünce adam kendini para kazanmaya adadı. Hem onun adına hem kendi adıma üzülüyorum, engel de olamıyorum ordan artırdığı üç beş kuruşla tatile gitmişligimiz var..

Valla geçen yıl litekoine para yatırdı 4000 l kadar zarar etti.bu işe girerse de zarar edecek.yemin ederim hiç acımıyorum.rahatlıktan rahatsız oluyor adamlar.

Valla geçen yıl litekoine para yatırdı 4000 l kadar zarar etti.bu işe girerse de zarar edecek.yemin ederim hiç acımıyorum.rahatlıktan rahatsız oluyor adamlar.
Evet benimki de epey zarar etti çok parası olsa daha çok zarar ederdi, bu da ders olmadı zararimi cikarcam diye devam ediyor. Zaten memur kira derdi de yok, bikac taksit var ödenecek hesabını bilse onu da rahat öder ama böyle işte dediğiniz gibi rahat batıyor resmen

İşte bunlar hep saçma sapan hırslar yüzünden.yok bilmemkim şu kadar kazankyormuşta.ya kazansın bize ne ama yok canım düzelmez ben ümidi kestim.

İşte bunlar hep saçma sapan hırslar yüzünden.yok bilmemkim şu kadar kazankyormuşta.ya kazansın bize ne ama yok canım düzelmez ben ümidi kestim.
Ya benimki de bir sene oldu evleneli, masraf taksit arttı diye stres oldu heralde yoksa başkalarını takmaz da.. ben ümidi kesmek istemiyorum ya inşallah zamanla bıkar da normale döner

Yine vardır 50000 l yok faize filan koymaz.onun hesabına göre yıllık 30 bin 40 bin gelir getirecek.

50bine 30-40 bin koyun nasil kazandiriyomus?
Kucukken alıp besliycekler sütünden yününden faydalnıp kurbanda satıcaklar mı ?
Öyle olsa adam kendi almaz mı ? Eşin dolandırılmak mı istiyo anlamadım

50bine 30-40 bin koyun nasil kazandiriyomus?
Kucukken alıp besliycekler sütünden yününden faydalnıp kurbanda satıcaklar mı ?
Öyle olsa adam kendi almaz mı ? Eşin dolandırılmak mı istiyo anlamadım
Damızlık yapacaklarmış.hatta adama hangi cins koyun ikiz doğurur filan diye sordu.kuzulu koyun heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…