Eşimin Kazası

cicikizsinem

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
2.140
419
688
41
Cumartesi derneğimizin gecesi vardı eşimle beraber oraya gittik ve çok eğlendik giderken ablamlarla gittik arabayı eniştem kullandı.
hafiften alkol aldılar gelirkende eniştem arabayla getirdi eve kadar çocuğum kayınvalidemde olduğu için onu almak istemedik
kayınvalidemde kalsın istedik fakat kayınvalidem arayıp altına kaçırdğını kıyafetinin olmadığını söyleyince işyerinin ticari arabasıyla
gitmek zorunda kaldık yola çıktık çok az mesafesi var zaten eşim bir ara eğildi (sigarası düşmüş sonradan söyledi )biraz da hızlıydı
direksiyon hakimiyetini bir an için kaybetti duran bir kamyona çarptık çok şükür kamyonun arkasına çarptık kamyonda kimse yoktu
ve hasarı da yok ve eşimin kafası kırıldı ben kan görünce zaten bir fena oldum :43:öyle böyle değil baya kanıyordu.
sonra mahallede yaptığımız için bizi hastaneye götürdüler bizde çok şükür bişey yoktu.hastaneye polisler geldi alkolmetreyi üflettiler
0.50 promil alkollü çıktı karakola gittik yaralamalı trafik kazasından dolayı ceza da kesildi arabada da baya hasar var çok üzüldük
tabi biz böyle bir hata nasıl yaptık nasıl ettik bilmiyorum çok şükür bize bişey olmadı ama eşim ve
ben tövbe ettik alkol almamaya şimdi yasalar değiştiği için sanırım mahkeme huzuruna da çıkıcak sürekli ağlıyorum ikimizinde
psikolojisi bozuldu.kendimi teselli edemiyorum.:43::43::43:

eee ne yapabiliriz bu durumda??

alkol almayın araç kullanmayın diye bas bas bağırıyor millet, yasalar belli ve bu enternasyonel bir yasak
hayır anlayamadım ne tür bir tepki bekliyorsunuz ki?

eşinizin kafası kırılmış geçmiş olsun, arabanız fena olmuş geçmiş olsun
alkole tövbe etmişsiniz iyi olmuş ama sorun alkol de değil ki
sizlerin o halde direksiyon başına geçmesi..

Cumartesi derneğimizin gecesi vardı eşimle beraber oraya gittik ve çok eğlendik giderken ablamlarla gittik arabayı eniştem kullandı.
hafiften alkol aldılar gelirkende eniştem arabayla getirdi eve kadar çocuğum kayınvalidemde olduğu için onu almak istemedik
kayınvalidemde kalsın istedik fakat kayınvalidem arayıp altına kaçırdğını kıyafetinin olmadığını söyleyince işyerinin ticari arabasıyla
gitmek zorunda kaldık yola çıktık çok az mesafesi var zaten eşim bir ara eğildi (sigarası düşmüş sonradan söyledi )biraz da hızlıydı
direksiyon hakimiyetini bir an için kaybetti duran bir kamyona çarptık çok şükür kamyonun arkasına çarptık kamyonda kimse yoktu
ve hasarı da yok ve eşimin kafası kırıldı ben kan görünce zaten bir fena oldum :43:öyle böyle değil baya kanıyordu.
sonra mahallede yaptığımız için bizi hastaneye götürdüler bizde çok şükür bişey yoktu.hastaneye polisler geldi alkolmetreyi üflettiler
0.50 promil alkollü çıktı karakola gittik yaralamalı trafik kazasından dolayı ceza da kesildi arabada da baya hasar var çok üzüldük
tabi biz böyle bir hata nasıl yaptık nasıl ettik bilmiyorum çok şükür bize bişey olmadı ama eşim ve
ben tövbe ettik alkol almamaya şimdi yasalar değiştiği için sanırım mahkeme huzuruna da çıkıcak sürekli ağlıyorum ikimizinde

Ne için teselli olmak istiyorsunuz , eşiniz alkollü araba kullanıyor, düşen sigarasını almaya çalışıyor birde.
Bir yayaya da vurabilirdiniz, çocuğunuz da arabada olabilirdi, eşinizin kafası değil boynuda kırılabilirdi.
Teselli aramayın, şükredin bence.
Malınıza gelen zarar da sadakanız olsun.

geçmiş olsun,yatın kalkın şükredin daha büyük bir kayıp yok ortada
birinin evladını ezebilirdiniz,ne derdiniz sonra sevenlerine ailesine
eşin bu vicdan azabıyla nasıl yaşardı,bir de alkollüymüş
ders olsun size

Tek teselli suçsuz insanlara zarar vermemiş olmanız. Onun dışında neden alkollü araba kullanılmaz biliyorsunuz zaten... Ayrıca tabii ki mahkemeye çıkmanız gerekiyor. O halde direksiyona geçerek peşin peşin cana kasıt var. Bana göre cezalar az bile.

Geçmiş olsun. Alınmayın ama iyi ki yolda/kaldırımda yürüyen masum biri yerine eşiniz yaralanmış.

Alkollü olması yetmezmiş gibi bir de hızla giderken yere eğilmiş.

Böyle alkollü bir sürücü yüzünden kuzenim ölümden döndü. O yüzden sizi teselli falan edemicem.

benim teselli falan aradığım yok ilk defa alkollü olarak araba kullandı eşim zaten çok pişmanız tekrarı olmaz kendimi biraz olsun rahatlatmak için yazdım.

benim teselli falan aradığım yok ilk defa alkollü olarak araba kullandı eşim zaten çok pişmanız tekrarı olmaz kendimi biraz olsun rahatlatmak için yazdım.

Geçmiş olsun,umarım bir daha tekrarlanmaz bu olay ve eşinize iyi bir ders olmuştur.İlkez alkollü yakalandığı için 6 ay ehliyetine el konulması gerek,eşiniz kazaya karıştığı için kamu davası açılmış oldu,bildiğim kadarı ile 1-3 yıl arası bir ceza istiyorlar.

artık kaç misale ihtiyacımız var alkollü araba kullanmamak gerektiğini.
sizin canınızı geçtim karşı tarafa da yazık
kimsenin kendi tedbirsizliği yüzünden bir başkasının hayat kalitesini düşüremez

Allah beterinden saklasın.. çok geçmiş olsun, herşey biz insanlar için işte
şükredin daha kötüsüde olabilirdi. Olan olmuş, alkolün etkisi belkide yoktu, direksyon hakimiyetini saniselik kaybedebiliyor insan
yorgunluk, akşamın bi vakti olması vs.. bunlar sebepte olmuş olabilir...

Geçmiş olsun,umarım bir daha tekrarlanmaz bu olay ve eşinize iyi bir ders olmuştur.İlkez alkollü yakalandığı için 6 ay ehliyetine el konulması gerek,eşiniz kazaya karıştığı için kamu davası açılmış oldu,bildiğim kadarı ile 1-3 yıl arası bir ceza istiyorlar.

teşekkür ederim evet ehliyetine el kondu ticari olduğu için ceza ne olur onu bende bilmiyorum

Bu arada kaza yapanların çoğu ilk kez alkollü direksiyon başına geçenler galiba. Yakınlarımdan biliyorum. Bir komşumuz yıllardır alkollü araba kullanıyor tek kazası yok.

Bi de alkollü kullandığınız arabaya çocuğunuzu mu bindirecektiniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçmiş olsun
neyseki yinede hafif atlatmışsınız
o kamyon kasaları
demir resmen
:19:
mesafe ne olursa olsun asla tek bira bile içsen geçmeyeceksin
direksiyon başına

Alkollu olunca en guzeli taksi....
gecmis olsun ...
Emniyet kemerleriniz de takili degildi herhalde....

Bu arada kaza yapanların çoğu ilk kez alkollü direksiyon başına geçenler galiba. Yakınlarımdan biliyorum. Bir komşumuz yıllardır alkollü araba kullanıyor tek kazası yok.

onlar profesyonel olmuşlar sanırım biz yatamadık ya kaç gündür ya birine bişey olsaydı diye vicdan azabı çekiyoruz.

Back
X