- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi garipbirhayat
soran oldumu bilmiyorum ama burcu ne eşinin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer abartı bir durum varsa haklısın fakat yoksa çok çirkin .ben de cocuklarimla boğuşuyorum ,babaları da ..yalnız bizim çocuklarımız vurmayı bilmez ,şaka bile olsa el kaldırmaz .biz birbirimizi gidiklar ,yere yatırmaya çalışır yada yerlerde yuvarlanır birbirimizden kaçarız .neden çocuğa şiddet asilayalim ki ? Konu sahibinin eşi şaka bile yapıyor olsa ,çok yanlış .vurmanın normal olduğunu ,şaka adı altında her önüne gelene bir tane yapistirabilecegini, ilerde çocuklarına ,eşine bu anormal davranışla rahatsızlık verebileceğini ,buna hakkı olduğunu öğretiyor .
Çocuk kaç yaşında , tokat vurduğu ! çocuğun annesi neredeydi ?
..
El öpme konusunda , belki sizin ailede el öpme alışkanlığı vardır , el uzatiyorlardir , onlarda bu yoktur. Bilemedim nasıl bu kadar farklı davranır ki insan ?
Ben istediğim yere yorum yaparım. Bir konu açıyorsan karşıt ve hoşuna gitmeyen yorumlarada razı olacasın! Yok öyle herkes beni pohpohlasın beni haklı görsün... İşine gelmiyorsa konu açma!
Kaldıki tekrar söylüyorum genele bakınca en az yüzde seksen haksız olan sensin! Ve bizzat kendinde bunun çok net farkındasın.
Bu arada yukarıdada sordum ama bu soruyu görünce baygın taklidi yapıyorsun nedense...
Madem bu adam bu derece iki yüzlü, gaddar, cani, çocuk işkencecisi vs vs neden hala birliktesin kardeşim ??? Neden ayrılmıyorsun?
Hep şikayet ediyor hep adamı kötülüyorsun, peki neden ayrılmıyorsun?????
İKizlersoran oldumu bilmiyorum ama burcu ne eşinin
İKizler
ya bence konu sahibi abartıyor adam psikopatmı ki çocuğa tokat atacak. biz de yeğenimle savaşırız henüz 2 yaşında, diğer teyzesi mesela çocuğa osmanlı tokadını öğretmiştutup çocuğa vurmuyor ki elini yanağına koyuyor sadece :) veya bazen kucağımıza gelir bırakmayız evde kim varsa bağırır imbaaat diye :) bence konu sahibinin eşi de yeğeniyle oynuyordur. (bunların hiç birisi normal bir tokat için geçerli değil, ben sadece oyun oynadığına inanmak istiyorum.)
Umarım şaka yapmıştır,umarım ben yanılıyorumdur.. ben eşimi kötülemek istemiyorum kesinlikle ama doğru yorum almam İçin olduğu gibi yazmam gerekiyor değil mi..benim gördüğüm çocuğa vurduğu ve çocuğun ağladığı.. eşimin bunu dün akşam yaptığını gördüm,fakat daha öncesi eşimin erkek kardeşi yine aynı yeğenlerini bayağı bayağı gözümün önünde dövmüştü..
Ben olduğum gibi davranırım kimse beni sevsin diye asla en ufak bana ait olmayan bir yaklaşım sergilemedim bugüne kadar..çok normal ozaman
çift karekter
gene şanslısın ki güzel olan taraf sizin tarafa denk gelmiş ,
çocuğun annesi müdahale etmiyor mu? ben geçen gün eline dokundum diye yeğenim ağladı şımarıklığından..
Çocuk 6 yaşında ..çok aşırı şımarık ..ortamda gaz çıkarıyor,ani vuruşlar yapıyor vs o zaman gerçekten dediklerimi yaptı.
Çocuk isteyen biri kendisi ve ben ilerisi için karamsarım şuan..
Benim annem kaç defa dedi elimi öpme benim diye hala öpmeye çalışıyor,babam sadece tokalaşır mesela illa uzanır elini öpmeye çalışır..
Ve benim yeğenime de o kadar ilgili davrandı ki yapmacık olduğunu düşünüyorum şuan..bunları neden yapıyor bilmiyorum..
6 yaşında gerçekten çocukmuş daha. Çok üzüldüm. Tepki vermediniz mi ?
Evet verdim . Bırak artık şu çocukla uğraşma dedim, çocuğu sinirlendiriyor ,hırçınlaştırıyor..
Tabiki kızdım..Hayır, şiddet kullanıyor diye ofkelenmediniz , mi, kizmadiniz mi ?