• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin “kesinlikle” kilo sevmemesi!

Konu sahibi gülüyorsun aldirmamaya çalışıyorsun ama hamile halinle sırf kendi zevki için sana diyet yaptırıyor farkındasın degilmi ? Senin bol vitamine ihtiyacın var .zaten hamileyken bitkin halsiz düşüyor insan birde diyet bilemedim .hadi o bencil sen neden bunu kendine çocuğuna yapiyosun.o cokmu kusursuz hiçbir kusuru yokmu ???
Yok hamileyken yememi istedi dedim diyet yaptırıyor demedim. Doğumdan sonra da yememi istedi boşver dedi.

Cilekcim ne alaka yavrum zaten 1.80 boy isteyen kadınlar genelde o boya sahip olmayan erkekle evlenmiyor . biliyosun biz kadınlar erkeklerin bizden uzun olmasini isteriz. Boy sabit kalan birşey belli yaştan sonra ama kilo öylemi tekrar verilebilir.kadini zaten öyle beğenip sonradan değiştirmeye çalışmak nedir ? Birde hamile haliyle.

Şuan hamile değilse bile emziriyordur.aman emzirmese bile onanee ya çok sinirlendim yine 😱 bedenim birtek beni ilgilendirir
Siz yazdığımı yanlış okudunuz sanırım hamileyken ve doğumdan sonra hiçbirşey demedi hatta aç kalmamam için sürekli yedirdi😂

esınızın uslubu cok kotu ınsan esının kılo sorunu yasamasını ıstemeyebılır bu aralar abur cubura cok dusmussunuz ya kılo almamanız ıcın canım dıkkat et saglıklı da degıl zaten dıyebılır ama yok sısmıssın yok soyle boyle olmussun dıyemez haddını bılsın bırseyı soylemenın adabı usulu var zaten 60 kıloymussunuz evlendıgınızde suan ondan zayıfsınız bunu soylersınız evlendıgım kılodan zayıfım kılo sorunum yok benımle konusurken cumlelerını dıkkatlı kur benımde sende memnun olmadıgım seyler var bırseyı soylemenın adabı var demelısınız sız net konusun kı o da kendısını bı toparlasın

Kızlar, 160 boyunda (şu ara) 58 kiloyum. Allah aşkına sizce çok mu? Dalga geçiyor ben kilo alınca, balon gibi şişmişsin diyor🙃 Eşim çok takıntılı kiloya, balık etli değil zayıf seviyor. Ben onunla tanıştığımda 61 kiloydum, beni çok beğendi sadece biraz zayıflasan ben kilo sevmiyorum dedi. Ben de zaten istiyordum, az yiyerek 54 kiloya düştüm. Ama şuan aşırı çok yiyorum abur cuburdan vazgeçemiyorum, diyet yapmak içimden gelmiyor. 54 kiloyla hamile kaldım. Hamileliğimde sadece 62 kiloya kadar çıktım. Chloe ting egzersizleri yapıyoruz şimdi beraber😂 sizin eşinizin de böyle takıntıları var mı? Kendimi rahatsız hissetmiyorum değil, bence abartıyor.

benim böyle sevgilim vardı sizinle de aynı boydayız 46 kiloya kadar düşmüştüm ki zaten kendimi böyle zayıfken beğeniyorum :D
şimdi kocam etine dolgun seviyor 60 küsür kiloyum. Resmen kilo alıp verme iradem yok başkalarına göre yönleniyor...
Keşke eşim de sizin gibi olsaydı, eşlerimizin algılarını değiştirebilirsek karşılıklı bence çok mutlu oluruz :D

Kızlar, 160 boyunda (şu ara) 58 kiloyum. Allah aşkına sizce çok mu? Dalga geçiyor ben kilo alınca, balon gibi şişmişsin diyor🙃 Eşim çok takıntılı kiloya, balık etli değil zayıf seviyor. Ben onunla tanıştığımda 61 kiloydum, beni çok beğendi sadece biraz zayıflasan ben kilo sevmiyorum dedi. Ben de zaten istiyordum, az yiyerek 54 kiloya düştüm. Ama şuan aşırı çok yiyorum abur cuburdan vazgeçemiyorum, diyet yapmak içimden gelmiyor. 54 kiloyla hamile kaldım. Hamileliğimde sadece 62 kiloya kadar çıktım. Chloe ting egzersizleri yapıyoruz şimdi beraber😂 sizin eşinizin de böyle takıntıları var mı? Kendimi rahatsız hissetmiyorum değil, bence abartıyor.

öncelikle daha tanıştığımızda bana bu lafı diyen adamı, değil evlenmek, parçalarım... hamileliğimde 20 kilo aldım, doğumdan ancak 1,5 sene sonra eski halime döndüm, bir kere eşimden böyle bir laf duymadığım gibi, kendimden şikayet ettiğimde öncelikle sağlığına bak elbet istediğin hale gelirsin takma kafana diye destek gördüm..
fakat siz bile bile evlenmişsiniz ve bence şikayet etme hakkınız yok.. verdiğiniz kararların sorumluluğu size ait..
bu saatten sonra o kilolar verilecek..

arada radikal bir fark yok ki. Bu kadar detaycı olması çok itici bence. Kendi sana soruyor mu benim beğenmediğin bir yerim var mı diye?

Balon gibi şişiyorsun diyen adama, baklavalarını göster de gözüm gönlüm açılsın derdim. Boya posa kıla tüye takıntılı insanları sevemiyorum. Kalbi ruhu görmeyi sevmeyi başardığımız gün gerçek mutluluğu tatmış olacağız. Elbette beklenti farklı olur ama bunu bu şekilde dile getirmek nasıl yanlış..

Bana oyle yapan adamin tum kötü yonlerini yuzune vururum.
Bir arkadasim var 1.55 covari boyu ve 45 kilo. Esi kilo vermesini söylüyor hala. Sanırım yok olmasini istiyor. Bu kadari da mantik dışı.

boy cok onemlı, fazla olmadığı ıcın kolonuza dıkkat edın tbıkı. 2 kg bıle hemen farkedıyor boy uzun olmayınca malesef. ama kendınız ıcın yapın bunu esınız ıcın degıl. ayrıca adam demıs ve sız kılo vermıs 54 e dusmussunuz . suprız degıl :) hamılelık donemı harıc kıloya karsıyım saglıksız beslenme olayına dıkkat etmelıyız yanı kendımız ıcın. esım kılo aldıgımda soylemıstı pandemıde ıyıkı de soylemıs farkında degılmısım. alınmadan dırekt dıkkat etmeye basladım soyleyebılır

Eşiniz size en başında dürüst davranmış. Sevmeyebilir ve bunu size açıkça söylemiş sizde bunu kabul etmiş ve hatta zayıflamışsınız ama şimdi zaten kocam ne olacak ya dememelisiniz bence tabi bir sağlık sorunu yüzünden kilo alıyorsanız o çok ayrı bir şey buna eşinizin de laf edeceğini sanmıyorum.
Benim eşimde aynı şekilde kilo takıntılı kesinlikle almamı istemiyor. Ben 172 boyundayım eşimle tanıştığımızda 43 kiloydum zaman içinde aldım ama yine de hep zayıf sayılırdım 12. yılımızda 54 kilo ile gebe kaldım şuanda 70 kiloyum daha ne kadar alacağım bilemiyorum ama eşim emzirme süreci bitene kadar diyet yasak diyor

Eşimin bu takıntısının nedeni hem kendi zevki hem de kv aşırı kilolu yatıyor sürekli sadece wc için kalkıyor babasına da kızıyor sen zamanında annemi uyarsaydın bu halde olmazdı diye.

Kendini ne sanıor acaba?
Muhtemelen kiloludur.
Sevmiyosa canlı kadınla değil,sisme kadınla evleneymis.
Hep aynı kiloda kalırdı.
Zaten kendine hayat arkadası değil,konu mankeni arıyormuıs.
Böyle takıntıları yok esimin,olsa aynen bunları derdim.

Dürüstlük kilo aldın diye kadına sisme balon gibi oldun demek değildir hanımlar.
Patavatsızlıktır o.
Yazılı sözlesme mi yapıyoruz evlenirken su kiloda kalacagım diye?
Saglık sorunu olabilir,insanın asapları bozuk olabilir,kendini yemege vermis olabilir.
Ben kilo sevmem su kiloda kal diyen adamla evlenmek hata en basında.

157 boy 57 kilodayım bazen 58 oluyor. valla nişanlım bayılıyor bana. hiç de kilolu değilim. s-m giyiyorum, jennifer lopez, kim kardashian gibiyim. herkes de beğenir vücudumu hiç zayıflama çabasına girmedim. balık etli olduğum için olduğumdan daha uzun görünüyorum, insanlara boyumu ve kilomu söyleyince asla inanmazlar. korse vs de giymem asla.

bu arada vücut tipi çok önemli, benim kum saati vücudum var, belki o yüzden kilo aldığımda göbeğim olmaz asla, kalçadan ve kollardan alıyorum.

kendinizi beğenin ilk önce, vücudunuzu iyi tanıyın ona göre kıyafetlerinizi yeniden düzenleyin. kocayı merak ettim kendisi robert pattinson mı, brad pitt mi? aldırmayın laflarına eminim ki aşırı güzel bir kadınsınız.

Son düzenleme:
aynı boy aynı kilodayız :) bana da evde tombiş diye sesleniyorlar. :halay: şok diyetler yaparak sağlınızı bozmayın sakın. Aslında kendini en başında göstermiş bir rest çekseydiniz çok iyi olurdu. Bu erkekleri de anlamak zor birisi şişman seviyor birisi zayıf birisi balık etli :işsiz: Kendisi zayıf mı acaba?

esınızın uslubu cok kotu ınsan esının kılo sorunu yasamasını ıstemeyebılır bu aralar abur cubura cok dusmussunuz ya kılo almamanız ıcın canım dıkkat et saglıklı da degıl zaten dıyebılır ama yok sısmıssın yok soyle boyle olmussun dıyemez haddını bılsın bırseyı soylemenın adabı usulu var zaten 60 kıloymussunuz evlendıgınızde suan ondan zayıfsınız bunu soylersınız evlendıgım kılodan zayıfım kılo sorunum yok benımle konusurken cumlelerını dıkkatlı kur benımde sende memnun olmadıgım seyler var bırseyı soylemenın adabı var demelısınız sız net konusun kı o da kendısını bı toparlasın
Evet şakayla karışık dalga geçmesi sinir bozucu bazen ben de ona yapıyorum tabi ki ama canım dikkat et felan dese gülerim heralde ben çünkü ikimizde ciddi insanlar değiliz😂ben sinir oluyorum bazen ama çünkü gerçekten zayıf sevdiğini biliyorum

Back
X