• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin “kesinlikle” kilo sevmemesi!

Balon gibi şişiyorsun diyen adama, baklavalarını göster de gözüm gönlüm açılsın derdim. Boya posa kıla tüye takıntılı insanları sevemiyorum. Kalbi ruhu görmeyi sevmeyi başardığımız gün gerçek mutluluğu tatmış olacağız. Elbette beklenti farklı olur ama bunu bu şekilde dile getirmek nasıl yanlış..
Böyle biri var mı acaba bence yok çünkü bende ilk önce dış görünüş sonra beğendiğim kişinin içini merak ederim ama direk kalp, ruh gelmez benim için hepsi olsun istiyorum😂 🤨

arada radikal bir fark yok ki. Bu kadar detaycı olması çok itici bence. Kendi sana soruyor mu benim beğenmediğin bir yerim var mı diye?
Soruyor. Ama kendi kilosuna dikkat ediyor yani 2 kilo alsa bile diyete giren biri o yüzden benim dememe bırakmadan kendiyle yüzleşir göbeğime bak çok kilo aldım gibisinden. Bu arada eşim aslan burcu😂

benim böyle sevgilim vardı sizinle de aynı boydayız 46 kiloya kadar düşmüştüm ki zaten kendimi böyle zayıfken beğeniyorum :KK70:
şimdi kocam etine dolgun seviyor 60 küsür kiloyum. Resmen kilo alıp verme iradem yok başkalarına göre yönleniyor...
Keşke eşim de sizin gibi olsaydı, eşlerimizin algılarını değiştirebilirsek karşılıklı bence çok mutlu oluruz :KK70:
Keşke benim ki de balık etli sevse🥺

aynı boy aynı kilodayız :) bana da evde tombiş diye sesleniyorlar. :halay: şok diyetler yaparak sağlınızı bozmayın sakın. Aslında kendini en başında göstermiş bir rest çekseydiniz çok iyi olurdu. Bu erkekleri de anlamak zor birisi şişman seviyor birisi zayıf birisi balık etli :işsiz: Kendisi zayıf mı acaba?
Kendisi normal zayıf değil ben zayıf sevmem😮 şok diyet değilde 6dan sonra yemeği kesmeyi düşünüyorum. Bende tombiştim baba evinde öyle derlerdi😡

Kendini ne sanıor acaba?
Muhtemelen kiloludur.
Sevmiyosa canlı kadınla değil,sisme kadınla evleneymis.
Hep aynı kiloda kalırdı.
Zaten kendine hayat arkadası değil,konu mankeni arıyormuıs.
Böyle takıntıları yok esimin,olsa aynen bunları derdim.
Yok ya kilo sevmemesi dışında bir sorunumuz yok bizim mutluyum yani🥺

Dürüstlük kilo aldın diye kadına sisme balon gibi oldun demek değildir hanımlar.
Patavatsızlıktır o.
Yazılı sözlesme mi yapıyoruz evlenirken su kiloda kalacagım diye?
Saglık sorunu olabilir,insanın asapları bozuk olabilir,kendini yemege vermis olabilir.
Ben kilo sevmem su kiloda kal diyen adamla evlenmek hata en basında.
Abur cubur sorunum var benim ona kızıyor oda 😒

157 boy 57 kilodayım bazen 58 oluyor. valla nişanlım bayılıyor bana. hiç de kilolu değilim. s-m giyiyorum, jennifer lopez, kim kardashian gibiyim. herkes de beğenir vücudumu hiç zayıflama çabasına girmedim. balık etli olduğum için olduğumdan daha uzun görünüyorum, insanlara boyumu ve kilomu söyleyince asla inanmazlar. korse vs de giymem asla.

bu arada vücut tipi çok önemli, benim kum saati vücudum var, belki o yüzden kilo aldığımda göbeğim olmaz asla, kalçadan ve kollardan alıyorum.

kendinizi beğenin ilk önce, vücudunuzu iyi tanıyın ona göre kıyafetlerinizi yeniden düzenleyin. kocayı merak ettim kendisi robert pattinson mı, brad pitt mi? aldırmayın laflarına eminim ki aşırı güzel bir kadınsınız.
Gözümde canlandınız resmen 😮 vaow

Böyle biri var mı acaba bence yok çünkü bende ilk önce dış görünüş sonra beğendiğim kişinin içini merak ederim ama direk kalp, ruh gelmez benim için hepsi olsun istiyorum😂 🤨
O zaman neden şikayet ediyorsunuz ki eşiniz de sizi zayıf istiyor sizin düşüncenize göre.. kalbini ruhunu sevdiğim adamın ileride aldığı kiloya asla takmam ben 😎 sağlıkla yanımda dursun kafi..

Kırıcı olmadığı sürece böyle talepler gayet mantıklı. Kaldı ki evlenmeden böyle biri olduğunu anlamış kabul etmiş kilo vermişsiniz, evlenince değişmesini mi beklediniz anlamadım? 6 7 kilo fazlanız var zateb çok değil.

Buradaki yorumlara bakıp gaza gelmeyin yani . Öyle seven her türlü sever falan boş iş.

O zaman neden şikayet ediyorsunuz ki eşiniz de sizi zayıf istiyor sizin düşüncenize göre.. kalbini ruhunu sevdiğim adamın ileride aldığı kiloya asla takmam ben 😎 sağlıkla yanımda dursun kafi..
Bende takmam çok fazla almasın ama

Ben de suan sizin kilonuzdayim eşim tam tersi daha fazla zayıflama lütfen diyor 😊

Kızlar, 160 boyunda (şu ara) 58 kiloyum. Allah aşkına sizce çok mu? Dalga geçiyor ben kilo alınca, balon gibi şişmişsin diyor🙃 Eşim çok takıntılı kiloya, balık etli değil zayıf seviyor. Ben onunla tanıştığımda 61 kiloydum, beni çok beğendi sadece biraz zayıflasan ben kilo sevmiyorum dedi. Ben de zaten istiyordum, az yiyerek 54 kiloya düştüm. Ama şuan aşırı çok yiyorum abur cuburdan vazgeçemiyorum, diyet yapmak içimden gelmiyor. 54 kiloyla hamile kaldım. Hamileliğimde sadece 62 kiloya kadar çıktım. Chloe ting egzersizleri yapıyoruz şimdi beraber😂 sizin eşinizin de böyle takıntıları var mı? Kendimi rahatsız hissetmiyorum değil, bence abartıyor.

Sizin kilonuz beden kitle indeksine uygun kişinin kendi tercihi ister 19 beden kitle indeksine sahip olur ister 22 hangisinde mutluysa öyle olur. Başkasına göre şekil alınmamalı. siz mutluysanız kendinizi iyi hissediyorsanız o kiloda olun. 50-60 arası sizin ideal kilonuz nasıl mutluysanız o şekilde yaşayın.
Tabi egzersiz yaparsınız kaslarınız için iyi olur.

Bana da tam tersine açık sözlü gelmişti o zaman hoşuma gitmişti ama şimdi yemek istiyorum 🙃
mesele açık sözlü olması değil, mesele normalde kafasındaki kadın tipine uymayan bir kadınla beraber olması ve onu değiştirmeye çalışması. en azından beni rahatsız eden şey bu oldu bu lafta. çünkü zayıflasan biraz, ben zayıf seviyorum diyen birine git zayıf biriyle birlikte ol o zaman, denmesi lazım. açık sözlü olmak değil o yani :) sonra böyle hadsizleşir işte.

taa en başından kendinizi bir erkeğin güzellik algısına göre ayarlamış olmanız, zayıflamanız falan çok küçük düşürücü bişey. sağlık için zayıflanır, kendi canı istedi diye zayıflar insan, adamın teki beğensin diye değil.

tanıştığınızda zayıf olup sonrasına çok kilo almış olsanız o zaman eşiniz biraz kilo vermenizi isteyebilir bence (bizim durumumuzda öyle mesela :D ) ama kilonuz fazla bir kilo değil. sağlığınızı da tehdit eden bir durum yoksa ne münasebet yani. 0 beden seviyorsa öyle bir hatun bulacaktı. ne yapayım mesela şimdi benim adama saçlarını uzat çünkü ben ele gelen uzun saç seviyorum erkekte mi diyeyim saçları açılan kocama :D insanları kafamızdaki şekle sokmanın imkanı yok ne fiziken ne de mizaç olarak bunu anladım artık kaç yılın sonunda....

Eşim kilo sevmiyorsa kilo almasın 🥴

Eşler birbirinin dış görünüşü giyimi vs hakkında fikir verir, yorum yapar, istekte bulunur. Bunu makul karşılıyorum. Ama kırıcı olmamak, abartmamak ve tutarlı olmak lazım.
Sizin kilonuz çok değil. Sağlıksız bir görüntü de yoktur bence. Ee gerisi de adamın özel isteği oluyo. Bence abartmasın. Siz de abur cuburu abartmayın 😊

Kızlar, 160 boyunda (şu ara) 58 kiloyum. Allah aşkına sizce çok mu? Dalga geçiyor ben kilo alınca, balon gibi şişmişsin diyor🙃 Eşim çok takıntılı kiloya, balık etli değil zayıf seviyor. Ben onunla tanıştığımda 61 kiloydum, beni çok beğendi sadece biraz zayıflasan ben kilo sevmiyorum dedi. Ben de zaten istiyordum, az yiyerek 54 kiloya düştüm. Ama şuan aşırı çok yiyorum abur cuburdan vazgeçemiyorum, diyet yapmak içimden gelmiyor. 54 kiloyla hamile kaldım. Hamileliğimde sadece 62 kiloya kadar çıktım. Chloe ting egzersizleri yapıyoruz şimdi beraber😂 sizin eşinizin de böyle takıntıları var mı? Kendimi rahatsız hissetmiyorum değil, bence abartıyor.
kilonuz boyunuza nazaran fazla onda hemfikiriz ben 170 e 55 kg yum yapı olarakta ince uzun ufak göğüslü bir bayanım ve her daim görüntüm zayıftır. siz daha balık etlisinizdir bence.. ama şu varki eşim baan dese ben zayıf bayan seviyorum zayıfla asla onun için zayıflama gayreti içine girmezdim. ben kendimden memnun isem eşimde memnun olmalı kişileri dış görünüşe göre eleştirmek bana yanlış geliyor , sağlık sorununuz yoksa ya da siz kendiniz özellikle istemiyorsanız zayıflamak zorunda değilsiniz eşinizin yaptığı bence psikolojik mobbing..

Cilekcim ne alaka yavrum zaten 1.80 boy isteyen kadınlar genelde o boya sahip olmayan erkekle evlenmiyor . biliyosun biz kadınlar erkeklerin bizden uzun olmasini isteriz. Boy sabit kalan birşey belli yaştan sonra ama kilo öylemi tekrar verilebilir.kadini zaten öyle beğenip sonradan değiştirmeye çalışmak nedir ? Birde hamile haliyle.

Şuan hamile değilse bile emziriyordur.aman emzirmese bile onanee ya çok sinirlendim yine 😱 bedenim birtek beni ilgilendirir
Ama adam evlenmeden önce de kilolu sevmediğini söylüyormuş. Bir de bu insanlar evli cinsel hayatları var bence açık açık konuşmaları çok daha mantıklı

Benimki de sevmiyor kilo, 1.70 boyunda 59 kiloyum, onun için ideali bu. Ama benim kilom çok oynar, bazen birden 2,3 kilo alırım hemen geri veririm onun uyarıları ile 🤣🤣

Back
X