Eşimin kilosu Yüzünden kavga ettik ?

Ben size hak verdim konu sahibi 1.78 e 102 kilo cok fazla.
Ilk once sagligi icin zayiflamasi gerekli.
Tatli cok tuketiyormussunuz yavas yavas azaltabilirsin daha az zorlanir esiniz.
Sutlu tatli yapsaniz seker olarak da esmer seker vb. seker kullansaniz...
Havalar cok guzel ayrica beraber aksamlari yuruse ciksaniz size de iyi gelir.
Yürüyüş çok mantıklı sma her akşam maç izlediği için çıkmak isteyeceğini sanmıyorum

biliyorum sorununuzu yaşayan bir arkadaşım var kendinde kilo problemi olmadığından adam ne derse Allah kalorili ne vermişse pisirir. sanır ki adam az yerse kilo verir. o öyle değil ne piştiği önemli
Evet Haklısınız galiba deneyeceğim çok teşekkür ederim yorumlarınız için

Kabul etmezler,her defasında bahaneleri vardır.
Benimki de öyle ama görüntüsüyle hiç sıkıntım yok.
Tek derdim kalp-damar sağlığı,Allah korusun.
Hiç üzmeden kırmadan,beğenmiyorum tarzı şeyler söylemeden ki beğeniyorum,söyledim sadece.
Dikkat et ,şakası yok dedim.
Ben dikkat ettikçe o da yanımda da iyi durma anlamında ,dikkat etmeye başladı yediklerine.

Diyetisyen kontrolünde diyet yapılması gerekiyor.insulin direnci varsa çok zor kilo verir.ki bu kiloya mutlaka vardır:( bence biran önce diyetisyen için dirrtin...yoksa gidişat kötü.yaslilogi da var bu olayın

Malesef aynı sorun benim eşimde de var hanımlar. Neler neler denedim ahh bir bilseniz.
Ne spor ne diyet yaptırabildim. Kilo aldıkça sinir strese bağladı adam.
1.80 boy, 110 kilo. üstelik 2 yılda 30 kilo aldı. Bildiğiniz hamiş göbeği var. :confused:
Yalnız eşimde ilerlemiş gizli guatr varmış, yeni öğrendik.
Bence eşini yönlendir, iyi bir endokronoloji uzmanına görünsün ve tüm ayrıntılı tetkiklerini yaptırtsın.
Hızlı alınan ve verilemeyen kilolar; genelde hormonal, metabolizma ile ilgili bir rahatsızlıktan kaynaklanıyor.
Doktor zaten ilacın yanında genelde diyette veriyor.

Arkadaşlar söyledi mi bilmiyorum, mide küçültme değil fakat mide balonu düşünür müsünüz? Hem ameliyata gerek yok hem de 6 ay kadar takılı kalıyor. Maliyeti de çok daha düşük. Kavgayla falan olacak iş değil, şurda 10 kg vermek bile beni aşırı yıprattı.

Kabul etmezler,her defasında bahaneleri vardır.
Benimki de öyle ama görüntüsüyle hiç sıkıntım yok.
Tek derdim kalp-damar sağlığı,Allah korusun.
Hiç üzmeden kırmadan,beğenmiyorum tarzı şeyler söylemeden ki beğeniyorum,söyledim sadece.
Dikkat et ,şakası yok dedim.
Ben dikkat ettikçe o da yanımda da iyi durma anlamında ,dikkat etmeye başladı yediklerine.
benimki de öyle uyarıyorum yok kavga ediyorum yok ne yapacağımı şaşırdım

Diyetisyen kontrolünde diyet yapılması gerekiyor.insulin direnci varsa çok zor kilo verir.ki bu kiloya mutlaka vardır:KK43: bence biran önce diyetisyen için dirrtin...yoksa gidişat kötü.yaslilogi da var bu olayın
işte onları düşünüyorum hep . Allah korusun :( bayramdan sonra diyetisyen için direteceğim

Malesef aynı sorun benim eşimde de var hanımlar. Neler neler denedim ahh bir bilseniz.
Ne spor ne diyet yaptırabildim. Kilo aldıkça sinir strese bağladı adam.
1.80 boy, 110 kilo. üstelik 2 yılda 30 kilo aldı. Bildiğiniz hamiş göbeği var. :confused:
Yalnız eşimde ilerlemiş gizli guatr varmış, yeni öğrendik.
Bence eşini yönlendir, iyi bir endokronoloji uzmanına görünsün ve tüm ayrıntılı tetkiklerini yaptırtsın.
Hızlı alınan ve verilemeyen kilolar; genelde hormonal, metabolizma ile ilgili bir rahatsızlıktan kaynaklanıyor.
Doktor zaten ilacın yanında genelde diyette veriyor.
geçmiş olsun canım :( bizimkinde de hamile göbeği var neredeyse doktor konusunda da istemiyor. söyledim ama kabul etmiyor tek dediği sen bana bırak ben halledereim.

kirilmasi umrumda bile degildi canim cunku sonunda kazanan ben oldum bak tabi kendiside kazandi zayifladi midesi kuculdu eskiden 2 tabaj dolusu pilavi yer yine doymazdi sindi 1 tabaj dolusunun yarisini istemsiz birakiyor cok sukur
biz kavga ediyoruz yok güzellikle söylüyorum yine yok

Arkadaşlar söyledi mi bilmiyorum, mide küçültme değil fakat mide balonu düşünür müsünüz? Hem ameliyata gerek yok hem de 6 ay kadar takılı kalıyor. Maliyeti de çok daha düşük. Kavgayla falan olacak iş değil, şurda 10 kg vermek bile beni aşırı yıprattı.
mide balonu nedir?

mide balonu nedir?
Mide balonu kişinin endoskopiye benzer bir yolla midesine sönmüş balonu koyarak şişirilip, bu balonun mide’de yer kaplamasıdır. Mide balonu en kolay zayıflama yöntemlerinden biridir.

Mide Balonu Kimler İçin Uygundur?

Mide balonu tamamen ameliyatsız ve kolay uygulanabilir bir zayıflama yöntemidir. Risklerinin oldukça düşük olması, kolay uygulanabilir olması ve tekrar edilebilir olması nedeniyle çok geniş bir hasta grubunda kullanım alanı bulunmaktadır. Mide balonları hastalara ameliyatsız olarak kilo kaybı sağlamakta ve kalıcı kilo kaybı ile yaşayacakları konforu göstermektedir. Mide balonu uygulanacak hastalar BMI (body mass index) değerleri 35’in üzerinde ve hiçbir yandaş problemleri olmayan insanlardır. Bu hastalarımızın büyük çoğunluğu daha önce defalarca diyet programlarına katılmış, kısmen kilo kaybetmiş ya da hiç kilo verememiş kişilerden oluşuyor. Birçok hasta açlık hissini bastırmanın çok küçük porsiyonlar ile mümkün olamadığından yakınmaktadırlar. Mide balonunun en belirgin etkisi de zaten bu noktada ortaya çıkıyor. Hızlı tokluk hissine ulaşma ile uygulanan diyete uyum çok daha kolaylaşıyor. Beraberinde uygulamanızı istediğimiz egzersiz programı ile desteklendiğinde mide balonu ile çok başarılı sonuçlar alacaksınız. Bunun yanında BMI 33’ün üzerinde olan ve Diyabet, hipertansiyon gibi sağlık problemi olan hastaların kilo kontrolünün sağlanmasında da mide balonu uygulaması 1nci seçenek olmaktadır.

Mide balonu kişinin endoskopiye benzer bir yolla midesine sönmüş balonu koyarak şişirilip, bu balonun mide’de yer kaplamasıdır. Mide balonu en kolay zayıflama yöntemlerinden biridir.

Mide Balonu Kimler İçin Uygundur?

Mide balonu tamamen ameliyatsız ve kolay uygulanabilir bir zayıflama yöntemidir. Risklerinin oldukça düşük olması, kolay uygulanabilir olması ve tekrar edilebilir olması nedeniyle çok geniş bir hasta grubunda kullanım alanı bulunmaktadır. Mide balonları hastalara ameliyatsız olarak kilo kaybı sağlamakta ve kalıcı kilo kaybı ile yaşayacakları konforu göstermektedir. Mide balonu uygulanacak hastalar BMI (body mass index) değerleri 35’in üzerinde ve hiçbir yandaş problemleri olmayan insanlardır. Bu hastalarımızın büyük çoğunluğu daha önce defalarca diyet programlarına katılmış, kısmen kilo kaybetmiş ya da hiç kilo verememiş kişilerden oluşuyor. Birçok hasta açlık hissini bastırmanın çok küçük porsiyonlar ile mümkün olamadığından yakınmaktadırlar. Mide balonunun en belirgin etkisi de zaten bu noktada ortaya çıkıyor. Hızlı tokluk hissine ulaşma ile uygulanan diyete uyum çok daha kolaylaşıyor. Beraberinde uygulamanızı istediğimiz egzersiz programı ile desteklendiğinde mide balonu ile çok başarılı sonuçlar alacaksınız. Bunun yanında BMI 33’ün üzerinde olan ve Diyabet, hipertansiyon gibi sağlık problemi olan hastaların kilo kontrolünün sağlanmasında da mide balonu uygulaması 1nci seçenek olmaktadır.
doktora gitmeyi bile kabul etmiyor bunu nasıl kabul ettreceğim

doktora gitmeyi bile kabul etmiyor bunu nasıl kabul ettreceğim

Siz anlatın, kafasına yatacağını düşünüyorum. O da çok üzülüyordur kilolarına, sadece sürekli siz söylenince kendine duvar örmüştür bu konuda. Sakin ve yumuşak bir ses tonu ile anlatırsanız bence ikna olur.

Nefret ediyorum ya eşi " zayifla diyince sen karisma" diyen erkeklerden. Kadinda olsa erkekte olsa bence kilosuna dikkat etmeli. Sisko erkekler kadar itici bir durum yok. Koca göbek nedir ya. Allah sana boğaz vermiş ama iradede vermis zayifla ysni. Benim kocam şişman degil ama o da bogazini tutamiyor ve iradesine söz geciremeyen erkek cok itici geliyor. Surekli kilo aliyorsun ben sevmiyorum diyip duruyorum ohh iyi oluyor azcik gururu incilsin de yemesin. Allahtan sisman degil ama benim hamileligimden sonra birlikte spor yaoacagiz

Nefret ediyorum ya eşi " zayifla diyince sen karisma" diyen erkeklerden. Kadinda olsa erkekte olsa bence kilosuna dikkat etmeli. Sisko erkekler kadar itici bir durum yok. Koca göbek nedir ya. Allah sana boğaz vermiş ama iradede vermis zayifla ysni. Benim kocam şişman degil ama o da bogazini tutamiyor ve iradesine söz geciremeyen erkek cok itici geliyor. Surekli kilo aliyorsun ben sevmiyorum diyip duruyorum ohh iyi oluyor azcik gururu incilsin de yemesin. Allahtan sisman degil ama benim hamileligimden sonra birlikte spor yaoacagiz
iyi seninki dinliyor yine benimki dinlemiyor

Back
X