- 9 Mart 2015
- 45
- 17
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4aylık evliyim ve esime benim babamla olan samimiyetim babamın bana düşkünlüğü onu çok kıskandırıyo babamlara gidince babam çocuk gibi kucagna alyo sarılıyo bana kocam bunu çok abartıyo ve onlara gitmemizi bile artık istemiyor ondamı sorun var yoksa bendemi lütfen yazın
4 aylık evliyim 5 seneye yakın tanışıyoduk bu kadar kıskanç olduğunu bilmiyodum4 ay+1 gündür mü tanışıyorsunuz? Daha önceden birbirinizin aile/ev içi hallerini görmediniz mi?
aynn ama cok kotu oluyo her gittiğimizde kavga ediyoruzSeydi sarki henuz uc yasinda bir kardesim var seni ondan bile kiskaniyorum sizinkide o misal.
aynn ama cok kotu oluyo her gittiğimizde kavga ediyoruz
4 aylık evliyim 5 seneye yakın tanışıyoduk bu kadar kıskanç olduğunu bilmiyodum
aynn öyle diyorum aslında onlar babalarıyla çok ilgisiz ondan kaynaklanıyorBu yaptığı kıskançlık değil, bana göre kıskançlık değil. Çok daha kötü bir şey. Görümceniz aynı şekilde kp ile böyle canciğer olsa bu aile de ne garip diye dert edecek yapıdaysanız evliliğinize devam edin tam birbirinizi bulmuşsunuz. Ama durum böyle değilse, sen ne demek istediğini sanıyorsun? deyin, çenesini kapamayı öğrensin.
Babamın yannda uzanmam çok ayıpmış
oda iyi en azından inkar ediyor benimki resmen mesafe kur diyip kavga cıkarıyoAl bendende okadar.ailem bana cooook duskun ve her istedigim olur cok nazlanirim mizmizlanirim ama bana cook tahammullu olurlar hediyeler falan.esimde saolsun ailemden kiskanir beni.bes karis suratla oturup durur konusmaz beni tersler.diyorum kiskaniyosun beni diye neden kiskaniyim delimisin diyo Sapsik yaaa yuzunu gorse o an anlar aslinda da neyseeee