• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kız arkadaşı bi nevi soydaşı..

canım allah yardım etsin.
ben olsam kafayı yerdim bırak buluşmayı int.den konuşmasına bile tahammül edemezdim.:41:
eh kızda güzel diyosun :ssz:
belki eşlerimiz kötü düşünmez ama arada şeytan var :47:
sana gelecek olursak gideceksen de dimdik git havan civan olsun kıskandıgını belli etme eşinle rahat ol mutluyuz huzurluyuz eşime güveniyorum gibi laflar et. ama kızın içinde kötülük yok gibi senide istemiş görmek bazısı olsa istemezdi eşinde sana söylemezdi kızın geldigini falan gizli gizli buluşurdu:34:

şimdilik bişey hissetmiyor olabilir ama zamanla ne olacağını bilemezsin helede evinizde kalırsa
şeytan diye bişey var Allah koruusun:25:

evet bende msnde ekli...
eşimin face şifresini de biliyorum yani konuşmalarına birebir şahit olmuşumdur..Kızın buraya geleceğini biliyordum söylemişti..Gelmiş 2 gündür burada..Eşim de bana söyledi böyle böyle diyor ne dersin gidelim mi ? diye ben de kabul ettim o an..

Bizde kalma meselesin de gelince ailesiyle de az çok tanışıyoruz..Aile dediğim erkek kardeşiyle de görüşüyor eşim...,,Ama yatılı meselesi sanırım buna izin vermeyeceğim..

Yok yok kesinlikle izin vermeyin, tatli dille ikna edin esinizi.. Yatili misafir agirlamaktan hoslanmadiginizi söyleyin.
Yani sirf o kiz icin diye degil, genel olarak hoslanmadiginizi sansin.. Bir de görüstügünüzde, kizin bakislarini hareketlerini
birebir görmüs olursunuz.. Cok paranayok oldu sonu.. Buradaki konular paranoyak yapti hepimizi. Neyse :=)

kazen yorum yaptımı kızlar merak içindeyim:9::9::9:
"bence sizde kalmalı , böyle güzel rus kızlarının yolunu açmak lazım" dermiş:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Henüz kızla tanışmadığınız için de olabilir bu kıskançlık. Tanıdıktan sonra geçer muhtemelen. Kızların amacının ne olduğunu biz kadınlar çabuk çözebiliriz. Kötü niyeti yoktur zaten, uzun zamandır görüştüklerine ve eşiniz bununla alakalı bir şey saklamadığına göre.

Genelde öyle oluyor bende, tanışana kadar sanırsınız ki o kız Adriana Lima, ben Çirkin Betty. Sanırsınız ki kızın tek amacı bizi ayırmak :9:

Buluşması ayrı, evinizde kalması ayrı.
Akrabası falan diyosun buluşabilir, ama ben kendimi koyuyorum senin yerine baya bi sorun çıkarırdım :27:
Evinizde kalması tamamen ayrı bişey ki o kızın bunu düşünmesi lazım.
Ben kıskancım ya ne olursa olsun :31:

Senin chatte tanıştığın ve 5 yıldır konuştuğun erkek arkadaşın olsa,hatta sizde kalsa.. eşin ne tepki verirdi?

evine asla,asla alma derim.. hatta bunca yıl nasıl konuşmalarına izin verdiniz ki:26:
benim tek anladığım kadınla-erkek arkadaş olamaz,asla.
En azından çevremde hergün gördüğüm manzara bu:ssz:

madem burda okuyacakmış,gözünüzü 4 açın bundan sonra derim
:31:

zor bir durum :44:
kızı bir tanıyın önce derim ben sonra zaten karar verirsiniz
sizde kalıp kalmayacağına :26:

Bana gereksiz geldi,buluşmayı bırakın 5 yıldır görüşmesi bile gereksiz,tamam göç olmuş ,acılar çekilmiş zamanında ,aileler dağılmış belki ama geçmiş gitmiş,konuşacak bişey yok bana göre,benim eşimde bulgar göçmeni ,şimdi bulgar bir kızla görüşse yırtarım onu,

Ben bu durumdan hiç hoşlanmadım canım..
Kendi başıma da gelse hiç hoşlanmaz;kıskanır ve önlemimi alırdım..
Evimde de kalmasına müsaade etmezdim..
Kız orada okuyacakmış artık;kesinlikle mesafeni koymalısın ki içli dışlı falan da olamasın:50:

Şöyle güzel bir kız mı mesela ?

$IMG_0997.webp

her ne kadar uzaktan akrabada olsa netten konuşması bile kıskançlık sebebi
gidin görüşün en azından nasıl biri oldugunu görün
yalnız evinizde kalma kısmı işi farklı kılar tabi
ben olsam çıldırırdım herhalde, çokta güzelse offf ne sıkıcı bir durum yahu :18::18:

Evde olması can sıkıcı bide şimdi nasıl giyinir eder açık giyinir falan göz kayması falan ...tabii güven söz konusu sen eşine güveniosun ama yani ben olsam bende istemezdim heralde kıskanç biri olarak söylüyorum bunu ...

Bazilari rus demis ama rus farkli cerkes farklidir. Kiz rusyada yasayan farkli soydan biri. insan pskolojisinde kiskanclik devreye girdigi zaman kendi cinsini veya karsi cinsini abartirsin gozunde. Her sarisin renkli gozlu scharlett johansson olmuyor ne alakasi var ustelik henuz pcden gormussunuz. Konuya gelecek olursa esinizin konusmasi dahi yalnis. Kaldi ki evde kalcak bence cok sacma izin vermeyin

Eşimle konuştum kızlar...Ona çekinmeden düşündüğüm şeyi söyledim..Hak verdi bana..Yarın söz verdik sadece 2 saatliğine görüşür evimize geliriz dedi..Tamam dedim...Ama buruldu öyle düşünmeme.

Evde kalma meselesine gelince ben onu gerçekten düşündüğün gibi algılamadım hiç dedi..Hata ettim sanırım dedi ve özür diledi..Evimizde kalma meselesini istemediğimi açık açık beyan ettim..Sonra beni kıskandığın için mutlu oldum dedi...

çünkü ilk defa onu kıskandığımı söyledim..

Güzel kız evet hatta çok çok güzel.. Onu kıskanma sebebim sanırım bundan kaynaklanıyor..Adriana lima gibi bir şey kız..Kim olsa kıskanırdı zaar :9:

Eşime gelince sadakatinden hiç şüphe etmedim şimdiye kadar..Ama neme lazım dünya hayatı bu..KK gerçekten beni paranoya etti bu konuda,kimseye pek güven olmayacağını öğrendim burada olduğum sürece..

Çünkü bir çok konuya denk geldim..Hatta baldızıyla eşini aldatanını bile okudum sitede..

Böyle şeyleri okudukça insan artık garip bakıyor emin olduğu şeylere.

Çoğunuz mantıklı yerden yaklaştı olaya..Haklısınız..

Ama şu da var..Bu bayanı tanıyorum ben de..Yani 5 yıldır bildiğim benden saklanmayan konuşmalarının neredeyse hepsine şahit olduğum bir bayandı.. Ama nereden bilebilirdim bu bayanı bu derece kıskanacağımı :))

Umarım yarın güzel geçer..

Back
X